Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

Oi yra tokiu veluojanciu, as dar nei vieno nepasodinau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 28, 21:19)
Nereikia jų tirpdyti  schmoll.gif , tai ilgo veikimo trąšos. Mūsų agronomė sakydavo, kad augaliukas , kaip maistą, kiekvieną dieną "suvalgo" po grūdelį ir labai puikiai jaučiasi. Skystų yra begalė kitų trąšų  rolleyes.gif

g.gif Nezinojau kad nereikia tirpdyt..o tai jos augaliuku nenudegina jai netycia patektu ant stiebo ar lapu?(del to ir tirpdziau ax.gif,o taip sunkiai tirpsta rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 05 30, 09:08)
g.gif Nezinojau kad nereikia tirpdyt..o tai jos augaliuku nenudegina jai netycia patektu ant stiebo ar lapu?(del to ir tirpdziau ax.gif,o taip sunkiai tirpsta rolleyes.gif  )

Stengiuosi, kad nepatektų ax.gif , beriu aplink visą augaliuką, po nedaug, o tirpsta jos labai lėtai. Net sodindama surfinijas, rožes į žemę jų įmaišau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 05 29, 11:13)
Ar dar kas nors taip vėlai kaip aš pasodinot  paskutinius kardelius. bigsmile.gif

Dar nepasodinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2010 05 31, 22:22)
Dar nepasodinau  blush2.gif

Tai sodinkit, nebelaukit ilgiau, nes jie turi ir sudygti ir nužydėję subrandinti gumbukus.
Atsakyti
Taigi siandien ziuriu-sudyge mano kardeliai-vaikeliai biggrin.gif na ziuresim kas ten is ju gausis ,supyliau gana tankiai ,turetu miskas uzaugt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 06 01, 18:31)
Taigi siandien ziuriu-sudyge mano kardeliai-vaikeliai biggrin.gif na ziuresim kas ten is ju gausis ,supyliau gana tankiai ,turetu miskas uzaugt rolleyes.gif

Kiek visur prisiskaičiau, kad kiekvienais metais reikia didesnių ,,vaikiukų'' pasisodinti, jei norime turėti gražių kardelių, nes tie kiti gumbukai paskui smulkėja ir žiedai lieka nebetokie gražūs.
Atsakyti
Ah, dar apie mėnesį reikia laukti pirmųjų žiedų. g.gif Taip nekantrauja. Kardeliai sparčiai auga. O gal su kuo nors reikia nupurkšti profilaktiškai, kad ligos nepultų, ar dar ne laikas?
Atsakyti
Aš jau purškiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 06, 15:30)
Aš jau purškiau  ax.gif

Ar su actara purškėt?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 06 06, 15:31)
Ar su actara purškėt?

AŠ TAI VISAS GĖLES DECIU PURŠKIU.O iš mano pernykščių kardelių (neiškastų) tai tik keli storuliai išlindo ir diiiddeeelis miškas mažų nosyčių doh.gif , bet ką dabar su jais tokiais mažais daryti - leisti augti iki rudens, o po to nepamiršti iškast blush2.gif .Ką pasakysit, merginos? biggrin.gif
Atsakyti
jediara, o kuo purškėt kardelius?
Užpernai pas mane buvo ligoti (pirmi 2-3 žiedeliai išsiskleidė, o kiti taip ir liko stovėti susisukę, negražūs).
Atsakyti