Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

QUOTE(jediara @ 2010 05 26, 19:56)
Aš jau barsčiau Hidrocompleksą  ax.gif

drinks_cheers.gif tik as tirpdziau ir liejau smile.gif
Atsakyti
Šiandien dar nusipirkau vieną pakelį nukainuotų kardelių ir šiaip ne taip radau vietą ,kur pasodinti. doh.gif Gal būčiau ir nepirkus, bet pamačiau 10 vnt. nukainuotų kardelių mišinuką, tokių gražių spalvų, kokių neturėjau, tai ir ,,kardelių liga" nugalėjo mane blush2.gif . O kadangi,tai užsienio pakuotė, tai tikiuosi, kad bus įvairių spalvų, nes svogūnėlių spalva buvo skirtinga.
Atsakyti
O butina tresti? g.gif As tai nenaudju jokiu trasu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(staselė @ 2010 05 28, 16:22)
Šiandien dar nusipirkau vieną pakelį nukainuotų kardelių ir šiaip ne taip radau vietą ,kur pasodinti. doh.gif  Gal būčiau ir nepirkus, bet pamačiau 10 vnt. nukainuotų kardelių mišinuką, tokių gražių spalvų, kokių neturėjau, tai ir ,,kardelių liga" nugalėjo mane blush2.gif . O kadangi,tai užsienio pakuotė, tai tikiuosi, kad bus įvairių spalvų, nes svogūnėlių spalva buvo skirtinga.

As todel ir apeinu Rimi blush2.gif lotuliukas.gif Neturiu kur sodinti, velena kratyti ir daryti dar darzeli jau tingiu blush2.gif Tai sakiau uzteks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 28, 18:15)
O butina tresti? g.gif  As tai nenaudju jokiu trasu schmoll.gif

Pernai vieną kartą patręšiau, šiemet irgi patręšiau, anksčiau ir iš viso nepatręšdavau. Tik pradėjau galvoti, kad anksčiau turėtų kardelių svogūnėliai labai susmulkėję, gal todėl, kad jų netręšdavau. g.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 28, 18:17)
O butina tresti? g.gif  As tai nenaudju jokiu trasu schmoll.gif
Papildyta:
As todel ir apeinu Rimi blush2.gif  lotuliukas.gif Neturiu kur sodinti, velena kratyti ir daryti dar darzeli jau tingiu blush2.gif Tai sakiau uzteks cool.gif

Jei daugiau benorėčiau sodinti, tai vietos tikrai neberasčiau kur , nes jau šiandien tuos nupirktus , kol sugalvojau kur bepasodinti, tai daugiau jau tikrai šiemet nebepirksiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 05 28, 18:20)
drinks_cheers.gif tik as tirpdziau ir liejau smile.gif

Nereikia jų tirpdyti schmoll.gif , tai ilgo veikimo trąšos. Mūsų agronomė sakydavo, kad augaliukas , kaip maistą, kiekvieną dieną "suvalgo" po grūdelį ir labai puikiai jaučiasi. Skystų yra begalė kitų trąšų rolleyes.gif
Atsakyti
Pirkau mix'ą, užsienietiškoj pakuotėj, bet kažkodėl "mix'as" buvo vien geltonas biggrin.gif Gal jums labiau pasiseks smile.gif
Atsakyti
pirmą kart pati sodinau kardelius, o iš vieno svogūnėlio būna vienas žiedas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2010 05 28, 22:21)
Pirkau mix'ą, užsienietiškoj pakuotėj, bet kažkodėl "mix'as" buvo vien geltonas  biggrin.gif Gal jums labiau pasiseks smile.gif

Gumbeliai buvo kelių spalvų, tai tikiuosi, kad ir kardeliai bus kelių spalvų. Nors pernai, ,,Žalioj stotelėj" pirktas mišinys pražydo viena spalva. Bus matyti, gal šiemet labiau pasiseks.
Atsakyti
Aš šiemet pirkau mišinį (7vnt.) garbanotų kardelių. Tai, kai išlukštenau, gumbukai buvo įvairių spalvų, parašysiu kai pražydės, kaip bus iš tiesų. Tikiuosi sulaukti įvairių spalvų žiedų.
Atsakyti
Dažnai pas mus pasitaiko, kad pasodiname ir laukiame vienos spalvos gėlyčių, o pražysta visai kitos spalvos. Todėl gerai yra sodinant pasižymėti, kur iš kokio pakelio kardeliai, o tada, kai pražydės ir matome, kokių siurprizų sulaukėme, o siurprizų kartais būna nemažai. Kartais visų pakuočių kardeliai pražysta visai ne tomis spalvomis. Lauki baltų, o pražysta raudoni lotuliukas.gif
Atsakyti
Negasdinkit blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pirkau vaikui specialiai nesti aukletojai rugsejo 1 d. tokias persikines, tai jei bus raudonos - liudna g.gif
Man anyta is Lenkijos kelis misinius atveze - tai gal tie bus patikimesni g.gif Nes pernai pasodinti pas anyta labai grazus ir tokie kaip nurodyti buvo smile.gif
Atsakyti
Ar dar kas nors taip vėlai kaip aš pasodinot paskutinius kardelius. bigsmile.gif
Atsakyti