QUOTE(jediara @ 2010 05 26, 19:56)
Šiandien dar nusipirkau vieną pakelį nukainuotų kardelių ir šiaip ne taip radau vietą ,kur pasodinti.
Gal būčiau ir nepirkus, bet pamačiau 10 vnt. nukainuotų kardelių mišinuką, tokių gražių spalvų, kokių neturėjau, tai ir ,,kardelių liga" nugalėjo mane
. O kadangi,tai užsienio pakuotė, tai tikiuosi, kad bus įvairių spalvų, nes svogūnėlių spalva buvo skirtinga.
O butina tresti?
As tai nenaudju jokiu trasu 
Papildyta:
As todel ir apeinu Rimi
Neturiu kur sodinti, velena kratyti ir daryti dar darzeli jau tingiu
Tai sakiau uzteks
Papildyta:
QUOTE(staselė @ 2010 05 28, 16:22)
Šiandien dar nusipirkau vieną pakelį nukainuotų kardelių ir šiaip ne taip radau vietą ,kur pasodinti.
Gal būčiau ir nepirkus, bet pamačiau 10 vnt. nukainuotų kardelių mišinuką, tokių gražių spalvų, kokių neturėjau, tai ir ,,kardelių liga" nugalėjo mane
. O kadangi,tai užsienio pakuotė, tai tikiuosi, kad bus įvairių spalvų, nes svogūnėlių spalva buvo skirtinga.
As todel ir apeinu Rimi
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 28, 18:15)
Pernai vieną kartą patręšiau, šiemet irgi patręšiau, anksčiau ir iš viso nepatręšdavau. Tik pradėjau galvoti, kad anksčiau turėtų kardelių svogūnėliai labai susmulkėję, gal todėl, kad jų netręšdavau.
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 28, 18:17)
O butina tresti?
As tai nenaudju jokiu trasu 
Papildyta:
As todel ir apeinu Rimi
Neturiu kur sodinti, velena kratyti ir daryti dar darzeli jau tingiu
Tai sakiau uzteks 
Papildyta:
As todel ir apeinu Rimi
Jei daugiau benorėčiau sodinti, tai vietos tikrai neberasčiau kur , nes jau šiandien tuos nupirktus , kol sugalvojau kur bepasodinti, tai daugiau jau tikrai šiemet nebepirksiu.
QUOTE(zebrina @ 2010 05 28, 18:20)
Nereikia jų tirpdyti
Pirkau mix'ą, užsienietiškoj pakuotėj, bet kažkodėl "mix'as" buvo vien geltonas
Gal jums labiau pasiseks
QUOTE(Kaktusine @ 2010 05 28, 22:21)
Pirkau mix'ą, užsienietiškoj pakuotėj, bet kažkodėl "mix'as" buvo vien geltonas
Gal jums labiau pasiseks 
Gumbeliai buvo kelių spalvų, tai tikiuosi, kad ir kardeliai bus kelių spalvų. Nors pernai, ,,Žalioj stotelėj" pirktas mišinys pražydo viena spalva. Bus matyti, gal šiemet labiau pasiseks.
Dažnai pas mus pasitaiko, kad pasodiname ir laukiame vienos spalvos gėlyčių, o pražysta visai kitos spalvos. Todėl gerai yra sodinant pasižymėti, kur iš kokio pakelio kardeliai, o tada, kai pražydės ir matome, kokių siurprizų sulaukėme, o siurprizų kartais būna nemažai. Kartais visų pakuočių kardeliai pražysta visai ne tomis spalvomis. Lauki baltų, o pražysta raudoni
Negasdinkit
Pirkau vaikui specialiai nesti aukletojai rugsejo 1 d. tokias persikines, tai jei bus raudonos - liudna
Man anyta is Lenkijos kelis misinius atveze - tai gal tie bus patikimesni
Nes pernai pasodinti pas anyta labai grazus ir tokie kaip nurodyti buvo
Man anyta is Lenkijos kelis misinius atveze - tai gal tie bus patikimesni