Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(little bear @ 2009 12 19, 13:01)
labas, įmesk ir man į e-meilą rpelene@gmail.com ačiu 4u.gif

o mes tai šokiruoti Romėnų rezultatais doh.gif

geri ar blogi g.gif o pas ką laikėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(little bear @ 2009 12 19, 14:01)
o mes tai šokiruoti Romėnų rezultatais doh.gif

Kiek zmoniu laike ir kiek islaike?
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 12 19, 17:12)
Kiek zmoniu laike ir kiek islaike?

kokie 90 % neišlaikė. Laikėm pas Vėlyvį, raštu, atrodo, tikrai normaliai parašiau, net minties nebuvo, kad neišlaikysiu...bet...

o skaičiaus tai laikiusių nežinau, nes grupėm laikėm.

Ačiū už skaidres!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo little bear: 19 gruodžio 2009 - 16:23
jei pas vėlyvį, tai viskas aišku....
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 12 19, 17:30)
jei pas vėlyvį, tai viskas aišku....

tai gal žinot kaip išlaikyti pas jį? g.gif nes klausimai tikrai paprasti buvo, nieko sudėtingo.
Atsakyti
QUOTE(little bear @ 2009 12 19, 17:39)
tai gal žinot kaip išlaikyti pas jį?  g.gif nes klausimai tikrai paprasti buvo, nieko sudėtingo.

na as ir perejau sita siauba.... perlaikinejo kelis kartus doh.gif galiausiai nuejom pas kita destytoja (atrodo Jonaitis) ir islaikem unsure.gif
Del Velyvio, tai kiek supratau, jis nori, kad darbas butu tobulai parasytas - be jokiu braukymu, taisymu, vos ne dailyrasciu parasytas... unsure.gif na ir zinoma, lotyniski terminai.... jokiu filosofiju mirksiukas.gif viskas tiksliai pagal knyga doh.gif
Labai dideles sekmes visom smile.gif
Jei turit galimybe, eikit perlaikinet pas kita destytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2009 12 18, 23:39)
Sveika, aš ryt irgi važiuoju lyginamosios laikyti, man negalima pasirinkti tai aš laikysiu pas katedros vedėją G.Mesonį mirksiukas.gif  gal susitiksime rytoj  mirksiukas.gif

Kaip tau sekėsi? Aš irgi pas Mesonį laikiau - išlaikiau
Atsakyti
Labutis as ir klt siandien laikiau ir islaikiau bet man kokios tai moteriskes buvo gera diena konstitucinei thumbup.gif kaip gerai sita sesija baigesi jau be skolu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zorina: 19 gruodžio 2009 - 20:12
QUOTE(zorina @ 2009 12 19, 21:10)
Labutis as ir klt siandien laikiau ir islaikiau bet man  kokios tai moteriskes buvo gera diena konstitucinei  thumbup.gif kaip gerai sita sesija baigesi jau be skolu

Pritariu, šiandien ši katedra buvo nuostabi-kaip kalėdinis stebuklas smile.gif
Atsakyti
Kažkas iš Jūsų turėjote KT konspektus baigiamiesiems, jei galėtumėte persiųskite ir man
dziuciu@gmail.com
Ačiū labai.
Papildyta:
Klausimas ne į temą - kadangi nežinau iš kur esate, o aš iš Klp, tai kaip grįžote namo? Tokio avaringumo nesu mačiusi - 2, 3 vienam griovy, tiek pat kitam, visumoje avarijų jau net nesuskaičiavau, raminamų reikalavau. KAIP grįžote>?
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2009 12 19, 23:58)
Kažkas iš Jūsų turėjote KT konspektus baigiamiesiems,  jei galėtumėte persiųskite ir man
dziuciu@gmail.com
Ačiū labai.
Papildyta:
Klausimas ne į temą - kadangi nežinau iš kur esate, o aš iš Klp, tai kaip grįžote namo? Tokio avaringumo nesu mačiusi - 2, 3 vienam griovy, tiek pat kitam, visumoje avarijų jau net nesuskaičiavau, raminamų reikalavau.  KAIP grįžote>?

man atrodo niekas neturejo g.gif
O jei klystu tai ir as noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(little bear @ 2009 12 19, 16:18)
kokie 90 % neišlaikė. Laikėm pas Vėlyvį, raštu, atrodo, tikrai normaliai parašiau, net minties nebuvo, kad neišlaikysiu...bet...

net nežinojau, kad tiek daug neišlaikiusių verysad.gif aš į tuos laimingus 10proc papuoliau tada, gavau 7.. Buvau girdėjus, kad pas jį sunku išlaikyt verysad.gif , kad labai mėgsta tvarkingą raštą ir juodą tušinuką biggrin.gif
Bet aš politologijos neišlaikiau ir nežinau kaip ją įveikti, tokie "užsukti" klausimai unsure.gif
Atsakyti