Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(My.Vica @ 2009 12 17, 18:05)
Kaip kas vyksta nezinau, nes nebuvau pasirinkus sio dalyko, bet kursiokai kas laike tai visi pas Mykola Okulič islaike, sake labai lengva buvo  ax.gif

man rodos mes irgi pas jį laikėm, problemų tikrai nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2009 12 17, 14:07)
Savarankiškai man reikia išsilaikyti Informatiką pas šiuos dėstytojus Lekt. Ramutė Naujikienė, lekt. Mykolas Okulič - Kazarinas, gal kas ką nors pakomentuot galit kaip egzas vyksta, iš ko mokytis ir pan.? Kuris iš jų geresnis?

Laikiau pas ją-tiesą sakant, kai pamačiau dėstytoją, tai šiurpuliukai net nuėjo... blush2.gif Bet viskas baigėsi gerai-neišlaikiusių nebuvo, jos pačios puslapiuke buvo sudėti pavyzdžiai kaip ir ką reikia daryti. smile.gif Buvo dvi, atrodo, užduotėlės prie kompo ir vienas teorinis kalusimėlis. Galiu teigti, kad tai buvo vienas iš lengvesnių egzų MRU. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 17 gruodžio 2009 - 20:00
QUOTE(Paja @ 2009 12 17, 19:59)
Laikiau pas ją-tiesą sakant, kai pamačiau dėstytoją, tai šiurpuliukai net nuėjo... blush2.gif Bet viskas baigėsi gerai-neišlaikiusių nebuvo, jos pačios puslapiuke buvo sudėti pavyzdžiai kaip ir ką reikia daryti. smile.gif Buvo dvi, atrodo, užduotėlės prie kompo ir vienas teorinis kalusimėlis. Galiu teigti, kad tai buvo vienas iš lengvesnių egzų MRU. mirksiukas.gif

džiugu girdėt, kad egzai nesunkūs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(little bear @ 2009 12 17, 10:42)
aš taip pat prisijungiu ax.gif  4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
I bendra pasta idejau antrakursiu Viesosios nuosavybes igyvendinimo pirmos paskaitos skaidres.Kas neturit priejimo ir kam reikia,parasykit e-mail-a,permesiu
Atsakyti
labas rytas, reikia jūsų patarimo. Ryt važiuoju laikyti lyginamosios konstitucinės, sugebėjau skolą pasigaut, tai gal žinote pas ką net nelaikyti? Mano dėstytojo nebus, sakė laikyk pas bet kurį, todėl norėčiau jūsų info. Kai skaitai, atrodo viską moki, bet po to labai staigiai viskas išgaruoja.......
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 12 18, 03:55)
I bendra pasta idejau antrakursiu Viesosios nuosavybes igyvendinimo pirmos paskaitos skaidres.Kas neturit priejimo ir kam reikia,parasykit e-mail-a,permesiu

man, jei galite permeskite - erika.kulokiene@yahoo.com
Jei nesunku parašykit ir prisijungimo duomenis prie bendro pašto 4u.gif
Ačiū labai.
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2009 12 18, 09:41)

Jei nesunku parašykit ir prisijungimo duomenis prie bendro pašto 4u.gif
Ačiū labai.

Neturiu teises viesinti,ta gali daryti tik to pasto adminas.
Persiusiu i e-mail.
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 12 18, 09:29)
Neturiu teises viesinti,ta gali daryti tik to pasto adminas.
Persiusiu i e-mail.

oho, įdomiai blink.gif na, gerai...
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 12 14, 16:26)
Mėnuli, bet neaišku pas ką laikė TT privat., gal mums kitaip bus....

Eveliūkšte, pas ką laikėt?

as laikiau pas gineiti(rodos tokia pavarde) tai labai liuks vyrukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 12 18, 20:40)
as laikiau pas gineiti(rodos tokia pavarde) tai labai liuks vyrukas thumbup.gif

iš tikrųjų juk neaišku pas ką mums egzas bus, o dėstė L.Trofimovienė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2009 12 18, 09:20)
labas rytas, reikia jūsų patarimo. Ryt važiuoju laikyti lyginamosios konstitucinės, sugebėjau skolą pasigaut, tai gal žinote pas ką net nelaikyti? Mano dėstytojo nebus, sakė laikyk pas bet kurį, todėl norėčiau jūsų info. Kai skaitai, atrodo viską moki, bet po to labai staigiai viskas išgaruoja.......

Sveika, aš ryt irgi važiuoju lyginamosios laikyti, man negalima pasirinkti tai aš laikysiu pas katedros vedėją G.Mesonį mirksiukas.gif gal susitiksime rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 12 18, 04:55)

labas, įmesk ir man į e-meilą rpelene@gmail.com ačiu 4u.gif

o mes tai šokiruoti Romėnų rezultatais doh.gif
Atsakyti