QUOTE(adia3 @ 2010 03 30, 08:02)
tešlos tampymas priklauso nuo auksto glitimo miltu.
Na, miltų pasirinkimo labai didelio neturiu (kur aš gyvenu, tokiems kepiniams kaip šimtalapis ir pan., yra tik 405 ir 550, be raidžių, nurodančių glitimą), kepu su 405 ir viena kartą geriau tamposi, kitą - blogiau. Tai, nuo ko tada priklauso

? Čia tik šiaip, retorinis klausimas

. Manau, su laiku, praktika, noru ir nuotaika, viskas bus gerai

.
Papildyta:
QUOTE(Neryte @ 2010 03 30, 10:40)
O kur rasomas ju glitimas ir koks turetu buti
Raidė prie skaičiaus (A, B, C, D, E, F, G) rodo miltų glitimą. Kuo raidė arčiau abėcėlės pradžios, tuo didesnis glitimas.
Cipciukas rekomendavo 405D.