kaip pirmam kartui esu patenkinta (bet siaip daug priekaistu turiu sau)
Man padas gavosi toks karameliskai pasviles, ne toks grazus kaip aciakaba.
Virsus irgi lb jau traskus. o jis turi sunkiai pjaustytis?
Siaip sluoksniai gavosi, tik gal foto nesimato. kaip ir rugiagele sake, neiskenciau ir jau 3 gabaliuka lapnoju, prasom ir jus vaisinkintes.
Ai dar toks klausimukas, jus kai suvyniojat, ta siule apacioj buna taip?Nes man isbego sviestuko nemazai ir ne visas susigere.
Kita karta kepsiu tokioj dar mociutes laiku keksinej, kuri neatsidaro.
kritika priimu

Papildyta:
QUOTE(aciakaba @ 2011 03 13, 13:31)
O del plysimo , ivairiu priezasciu buna, ar gerai tuos 5 gumulelius pakildinot pries kociojant ???As sudedu i 5 dalis padalinta tesla, tuos kamuoliukus dar pattepu vos tirpintu sviestum ir apdengiu gerai suslapintu( tiesiog po vandeniu suglamzau, kol jis suslampa ) kepimo popieriumi
Man buna plysta, buna neplysta , kiek darau tiek nervinuos ar pavyks
Susukta pyraga dar butinai pakildinu pries kepant geras 45 min skardeleje

Man buna plysta, buna neplysta , kiek darau tiek nervinuos ar pavyks

Susukta pyraga dar butinai pakildinu pries kepant geras 45 min skardeleje

Gumulelius pakildinau apie valanda kazkur. Bet prisipazinsiu, kai susukau "vyniotini", nekildinau tiek

QUOTE(dangiuk @ 2011 03 13, 13:47)
Nu ne visai... sau jau nebepamenu, kad kepiau
mama juokias iš manęs - naujakui tortas iš maxės, gimtadieniui - iš kito pc.... 

As irgi pasijuoksiu kaip mama, galima?

Va savo gimtadieniui irgi pirkau torta, nes man buvo uzdrausta kepti tortus vienu metu, turejau tik guleti, tai paragavus vieno gabaliuko, daugiau jo visiskai nesinorejo, o dar vadinosi karamelinis, sake lb skanus. Fu.. prisiekiau, kad jau geriau be jokio torto, nei koks is pardes

QUOTE(kioske @ 2011 03 13, 14:22)
as minkiau su duonekepe, liuks gavosi
o kildinau padalinusi i penkis rutuliukus, uzklojusi maistinele plevele....

Aciu, reiks ir man minkyt. Cia biski bus ne i tema, o tai duonkepej yra programa minkymo+kildinimo. Tai jus po minkymo (kazkur 20 min) pati isjungiat masinka???

Nu vsio, baigiau tersti eteri