QUOTE(neringa.jn @ 2011 04 28, 21:04)
Papasakor, prašau daugiau apie operaciją. Ir aš ruošiuosi Makulavičiui patikėti taisyti kito gydytojo klaidas, tai man aktualu. Kokią operaciją tau darė( išraše būna parašyta). Kaip jauteisi iš kart po operacijos, ar skauda, ar tinsta smarkiai koja? Kokius varžtus dėjo, ir ar didelis buvo iškrypimas. Kaip vertini patį gydytoją, ar gražiai randą susiuvo, ar pati kojytė graži?
O dėl nutirpimo- tai man buvo aptirpęs, kol su batu vaikščiojau 6sav, paskui, kai ėmiau mankštinti net nepajutau kada atitirpo. Ten dabar sutrikusi kraujotaka, kad ji greičiau atsistatytų jau dabar gali daryti kontrastines voneles, paspaudyk piršto pagalvėlę, o jei jau leidžia- mankštink.
Man kairės kojos pėdikaulį tvarkė (hallux valgus pedis sin.) Na po operacijos jaučiausi ne kaip, visgi man skaudėjo, net nuskausminimus dūrė ligoninėj. Namo išleido irgi su receptais, bet nusipirkau, taip ir nepanaudojau aš tų nuskausminamųjų, taip ir guli, gerai, kad nupirko vyras tik puse negu buvo išrašyta. Apie varžtu nieko negaliu pasakyti, nes nežinau kokius dėjau, nuotraukoj matau, bet neįsivaizduoju kokie jie

Eisiu pas gyd. pasakys tada. O kauliuko iškrypimas jau buvo nemažas, jį man skaudėjo jau kiekvieną dieną, tai pasiryžau šiai operacijai be baimės, nes žinojau, kad reikia. Dabar svarstau kada kitą koją tvarkyt, nors kitos kojos per puse mažesnis kauliukas, bet vistiek jau ir jį pradėjau jaust, tai reiškias jis man irgi jau didėja ir krypsta.
Apie gyd. kol kas nelabai ką turiu daug pasakyti, mačiau jį vos kelis kartus, bendrauja jis maloniai, kauliuką sutvarkė gražiai, kojytė atrodo lyg net neturėtų jokių defektų

Tik man atrodo ne jis siuvo siūlę, kiek atsimenu po operacijos prabūdau, tai jis padarė savo darbą ir išėjo, dar kažką su manim kalbėjo, ale aš apspangus buvau tai nepamenu

Tai dar sėdėjo moterėlė ir darė kažką su mano koja, ųtariu, kad ji siuvo. Bet užsiuvo gražiai