visur skirtingai,man jei nesukels kokiu nesklandumu,varztu neisimines,tuoj 5 men,nejauciu jokiu nepatogumu del ju,kiekvienoj kojoj po 3 sudejo
isvis jauciuos lyg nieko nebuve,tik randai primena buvusia op
sveikos,
jau po operacijos praėjo 5 savaitės, antradienį eisiu pas operavusį gydytoją Makulavičių. Žiūrėsim ką jis gero pasakys. Gal jau bus galima mint koją be bato
Nes tiesa pasakius jis jau man atsibodo
Žaizda jau beveik nusilupus. Bet po padarytos nuotraukos, poliklinikos ortopedas, sako, kad gali tekt išiminėt tą varžtą. Ale bijau
Merginos, o jums ilgai laikėsi dydžiojo piršto nutirpimas? Man dar iki šiol kažkiek jis patirpęs
jau po operacijos praėjo 5 savaitės, antradienį eisiu pas operavusį gydytoją Makulavičių. Žiūrėsim ką jis gero pasakys. Gal jau bus galima mint koją be bato
Merginos, o jums ilgai laikėsi dydžiojo piršto nutirpimas? Man dar iki šiol kažkiek jis patirpęs
QUOTE(paprikutė @ 2011 04 28, 16:50)
sveikos,
Nes tiesa pasakius jis jau man atsibodo
Žaizda jau beveik nusilupus. Bet po padarytos nuotraukos, poliklinikos ortopedas, sako, kad gali tekt išiminėt tą varžtą. Ale bijau
Papasakor, prašau daugiau apie operaciją. Ir aš ruošiuosi Makulavičiui patikėti taisyti kito gydytojo klaidas, tai man aktualu. Kokią operaciją tau darė( išraše būna parašyta). Kaip jauteisi iš kart po operacijos, ar skauda, ar tinsta smarkiai koja? Kokius varžtus dėjo, ir ar didelis buvo iškrypimas. Kaip vertini patį gydytoją, ar gražiai randą susiuvo, ar pati kojytė graži?
O dėl nutirpimo- tai man buvo aptirpęs, kol su batu vaikščiojau 6sav, paskui, kai ėmiau mankštinti net nepajutau kada atitirpo. Ten dabar sutrikusi kraujotaka, kad ji greičiau atsistatytų jau dabar gali daryti kontrastines voneles, paspaudyk piršto pagalvėlę, o jei jau leidžia- mankštink.
Labas, skaičiau ir seną temą kelis kartus ir naują, bet vis tiek neapsisprendžiu pas kurį gydytoją Kaune darytis operaciją. Pas gyd. Škiką norėčiau, bet, deja nėra vietų, didelės eilės.
Norėčiau pasidaryti operaciją kuo greičiau, jei būtų įmanoma. Šiuo metu dar nedirbu, todėl ir galvoju apie tai.
Ką galite patarti, gal pas gyd. Belicką ar gyd. Pocių? Kaip manote?
Norėčiau pasidaryti operaciją kuo greičiau, jei būtų įmanoma. Šiuo metu dar nedirbu, todėl ir galvoju apie tai.
Ką galite patarti, gal pas gyd. Belicką ar gyd. Pocių? Kaip manote?
QUOTE(neringa.jn @ 2011 04 28, 21:04)
Papasakor, prašau daugiau apie operaciją. Ir aš ruošiuosi Makulavičiui patikėti taisyti kito gydytojo klaidas, tai man aktualu. Kokią operaciją tau darė( išraše būna parašyta). Kaip jauteisi iš kart po operacijos, ar skauda, ar tinsta smarkiai koja? Kokius varžtus dėjo, ir ar didelis buvo iškrypimas. Kaip vertini patį gydytoją, ar gražiai randą susiuvo, ar pati kojytė graži?
O dėl nutirpimo- tai man buvo aptirpęs, kol su batu vaikščiojau 6sav, paskui, kai ėmiau mankštinti net nepajutau kada atitirpo. Ten dabar sutrikusi kraujotaka, kad ji greičiau atsistatytų jau dabar gali daryti kontrastines voneles, paspaudyk piršto pagalvėlę, o jei jau leidžia- mankštink.
Man kairės kojos pėdikaulį tvarkė (hallux valgus pedis sin.) Na po operacijos jaučiausi ne kaip, visgi man skaudėjo, net nuskausminimus dūrė ligoninėj. Namo išleido irgi su receptais, bet nusipirkau, taip ir nepanaudojau aš tų nuskausminamųjų, taip ir guli, gerai, kad nupirko vyras tik puse negu buvo išrašyta. Apie varžtu nieko negaliu pasakyti, nes nežinau kokius dėjau, nuotraukoj matau, bet neįsivaizduoju kokie jie
Apie gyd. kol kas nelabai ką turiu daug pasakyti, mačiau jį vos kelis kartus, bendrauja jis maloniai, kauliuką sutvarkė gražiai, kojytė atrodo lyg net neturėtų jokių defektų
QUOTE(neringa.jn @ 2011 05 01, 17:57)
Ačiū labai
Džiaugiuosi, kad gali jau gražia kojyte džiaugtis, tik vis tiek labai bijau operacijos
O tu nuskausminamųjų kodėl nevartojai jei skaudėjo? Aš po pirmos operacijos tai tik morfijaus ligoninėje atsisakiau, o kitų tai ne
Džiaugiuosi, kad gali jau gražia kojyte džiaugtis, tik vis tiek labai bijau operacijos
O tu nuskausminamųjų kodėl nevartojai jei skaudėjo? Aš po pirmos operacijos tai tik morfijaus ligoninėje atsisakiau, o kitų tai ne
tai ligoninėj neatsisakiau, net turbūt morfijų leido, nes buvo šlykšti būsena
QUOTE(Fimo @ 2011 05 02, 08:43)
Gal žinote KMUK kuris dar gyd. geras? Gal kas darėte operaciją KMUK?
Paskaityk seną temą, ten tikrai buvo atsiliepimų.
na va, grįžau iš gydytojo. Sakė jau galiu be bato vaikščiot
, dabar pabandžiau, tai vistiek dar pilnai nesigauna koją mint, pirštus reikia mankštint
Bet vistiek super
Apie vinį sakė, lai lieka.
Patinimas kojos sakė dar gali laikytis du mėnesius. Gerai, kad vasara
QUOTE(paprikutė @ 2011 05 03, 12:57)
na va, grįžau iš gydytojo. Sakė jau galiu be bato vaikščiot
, dabar pabandžiau, tai vistiek dar pilnai nesigauna koją mint, pirštus reikia mankštint
Bet vistiek super
Apie vinį sakė, lai lieka.
Patinimas kojos sakė dar gali laikytis du mėnesius. Gerai, kad vasara 
Super
Labos
Nugis man pirmad jau išėmė siūlus, buvo dvi savaitės po operacijos, tai kažkaip lengviau gal, nebetempia taip
tik daktarao nebuvo, operavo, tai tik su sesute pakalbėjom ir nesužinojau, kokio tipo man operaciją darė, tikiuosi kitą savaitę bus daktaras ir nepamiršiu paklausti 
O skausmu dideliu tai man nėra, visai be vaistu kol kas bunu, tik užtirpusi koja atrodo
Nugis man pirmad jau išėmė siūlus, buvo dvi savaitės po operacijos, tai kažkaip lengviau gal, nebetempia taip
O skausmu dideliu tai man nėra, visai be vaistu kol kas bunu, tik užtirpusi koja atrodo