Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

visur skirtingai,man jei nesukels kokiu nesklandumu,varztu neisimines,tuoj 5 men,nejauciu jokiu nepatogumu del ju,kiekvienoj kojoj po 3 sudejo ax.gif isvis jauciuos lyg nieko nebuve,tik randai primena buvusia op smile.gif
Atsakyti
sveikos,

jau po operacijos praėjo 5 savaitės, antradienį eisiu pas operavusį gydytoją Makulavičių. Žiūrėsim ką jis gero pasakys. Gal jau bus galima mint koją be bato g.gif Nes tiesa pasakius jis jau man atsibodo biggrin.gif Žaizda jau beveik nusilupus. Bet po padarytos nuotraukos, poliklinikos ortopedas, sako, kad gali tekt išiminėt tą varžtą. Ale bijau doh.gif

Merginos, o jums ilgai laikėsi dydžiojo piršto nutirpimas? Man dar iki šiol kažkiek jis patirpęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 04 28, 16:50)
sveikos,

jau po operacijos praėjo 5 savaitės, antradienį eisiu pas operavusį gydytoją Makulavičių.  Žiūrėsim ką jis gero pasakys. Gal jau bus galima mint koją be bato  g.gif Nes tiesa pasakius jis jau man atsibodo biggrin.gif Žaizda jau beveik nusilupus. Bet po padarytos nuotraukos, poliklinikos ortopedas, sako, kad gali tekt išiminėt tą varžtą. Ale bijau  doh.gif

Merginos, o jums ilgai laikėsi dydžiojo piršto nutirpimas? Man dar iki šiol kažkiek jis patirpęs  g.gif

Papasakor, prašau daugiau apie operaciją. Ir aš ruošiuosi Makulavičiui patikėti taisyti kito gydytojo klaidas, tai man aktualu. Kokią operaciją tau darė( išraše būna parašyta). Kaip jauteisi iš kart po operacijos, ar skauda, ar tinsta smarkiai koja? Kokius varžtus dėjo, ir ar didelis buvo iškrypimas. Kaip vertini patį gydytoją, ar gražiai randą susiuvo, ar pati kojytė graži?
O dėl nutirpimo- tai man buvo aptirpęs, kol su batu vaikščiojau 6sav, paskui, kai ėmiau mankštinti net nepajutau kada atitirpo. Ten dabar sutrikusi kraujotaka, kad ji greičiau atsistatytų jau dabar gali daryti kontrastines voneles, paspaudyk piršto pagalvėlę, o jei jau leidžia- mankštink.
Atsakyti
Labas, skaičiau ir seną temą kelis kartus ir naują, bet vis tiek neapsisprendžiu pas kurį gydytoją Kaune darytis operaciją. Pas gyd. Škiką norėčiau, bet, deja nėra vietų, didelės eilės.

Norėčiau pasidaryti operaciją kuo greičiau, jei būtų įmanoma. Šiuo metu dar nedirbu, todėl ir galvoju apie tai.

Ką galite patarti, gal pas gyd. Belicką ar gyd. Pocių? Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 04 28, 21:04)
Papasakor, prašau daugiau apie operaciją. Ir aš ruošiuosi Makulavičiui patikėti taisyti kito gydytojo klaidas, tai man aktualu. Kokią operaciją tau darė( išraše būna parašyta). Kaip jauteisi iš kart po operacijos, ar skauda, ar tinsta smarkiai koja? Kokius varžtus dėjo, ir ar didelis buvo iškrypimas. Kaip vertini patį gydytoją, ar gražiai randą susiuvo, ar pati kojytė graži?
O dėl nutirpimo- tai man buvo aptirpęs, kol su batu vaikščiojau 6sav, paskui, kai ėmiau mankštinti net nepajutau kada atitirpo. Ten dabar sutrikusi kraujotaka, kad ji greičiau atsistatytų jau dabar gali daryti kontrastines voneles, paspaudyk piršto pagalvėlę, o jei jau leidžia- mankštink.

Man kairės kojos pėdikaulį tvarkė (hallux valgus pedis sin.) Na po operacijos jaučiausi ne kaip, visgi man skaudėjo, net nuskausminimus dūrė ligoninėj. Namo išleido irgi su receptais, bet nusipirkau, taip ir nepanaudojau aš tų nuskausminamųjų, taip ir guli, gerai, kad nupirko vyras tik puse negu buvo išrašyta. Apie varžtu nieko negaliu pasakyti, nes nežinau kokius dėjau, nuotraukoj matau, bet neįsivaizduoju kokie jie biggrin.gif Eisiu pas gyd. pasakys tada. O kauliuko iškrypimas jau buvo nemažas, jį man skaudėjo jau kiekvieną dieną, tai pasiryžau šiai operacijai be baimės, nes žinojau, kad reikia. Dabar svarstau kada kitą koją tvarkyt, nors kitos kojos per puse mažesnis kauliukas, bet vistiek jau ir jį pradėjau jaust, tai reiškias jis man irgi jau didėja ir krypsta.
Apie gyd. kol kas nelabai ką turiu daug pasakyti, mačiau jį vos kelis kartus, bendrauja jis maloniai, kauliuką sutvarkė gražiai, kojytė atrodo lyg net neturėtų jokių defektų smile.gif Tik man atrodo ne jis siuvo siūlę, kiek atsimenu po operacijos prabūdau, tai jis padarė savo darbą ir išėjo, dar kažką su manim kalbėjo, ale aš apspangus buvau tai nepamenu biggrin.gif Tai dar sėdėjo moterėlė ir darė kažką su mano koja, ųtariu, kad ji siuvo. Bet užsiuvo gražiai smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif
Džiaugiuosi, kad gali jau gražia kojyte džiaugtis, tik vis tiek labai bijau operacijos doh.gif
O tu nuskausminamųjų kodėl nevartojai jei skaudėjo? Aš po pirmos operacijos tai tik morfijaus ligoninėje atsisakiau, o kitų tai ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 05 01, 17:57)
Ačiū labai 4u.gif
Džiaugiuosi, kad gali jau gražia kojyte džiaugtis, tik vis tiek labai bijau operacijos doh.gif
O tu nuskausminamųjų kodėl nevartojai jei skaudėjo? Aš po pirmos operacijos tai tik morfijaus ligoninėje atsisakiau, o kitų tai ne ax.gif

tai ligoninėj neatsisakiau, net turbūt morfijų leido, nes buvo šlykšti būsena doh.gif O namie aš jeigu skaudėjo "Nimesili" kaliau kelis kartus tik, ir kartą susileidau nuskausminamųjų. Daugiau nesileidau, nes jie velnias laaaabai skausmingi, ne tokie kaip ligoninėj leido.
Atsakyti
Gal žinote KMUK kuris dar gyd. geras? Gal kas darėte operaciją KMUK?
Atsakyti
QUOTE(Fimo @ 2011 05 02, 08:43)
Gal žinote KMUK kuris dar gyd. geras? Gal kas darėte operaciją KMUK?

Paskaityk seną temą, ten tikrai buvo atsiliepimų.
Atsakyti
na va, grįžau iš gydytojo. Sakė jau galiu be bato vaikščiot thumbup.gif , dabar pabandžiau, tai vistiek dar pilnai nesigauna koją mint, pirštus reikia mankštint smile.gif Bet vistiek super thumbup.gif Apie vinį sakė, lai lieka. smile.gif Patinimas kojos sakė dar gali laikytis du mėnesius. Gerai, kad vasara biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikutė: 03 gegužės 2011 - 11:58
QUOTE(paprikutė @ 2011 05 03, 12:57)
na va, grįžau iš gydytojo. Sakė jau galiu be bato vaikščiot  thumbup.gif , dabar pabandžiau, tai vistiek dar pilnai nesigauna koją mint, pirštus reikia mankštint smile.gif Bet vistiek super  thumbup.gif Apie vinį sakė, lai lieka.  smile.gif Patinimas kojos sakė dar gali laikytis du mėnesius. Gerai, kad vasara  biggrin.gif

Super 4u.gif Koja dar bus nesava, čiurną paskaudės. Mankštink ir viskas bus gerai.
Atsakyti
Labos 4u.gif
Nugis man pirmad jau išėmė siūlus, buvo dvi savaitės po operacijos, tai kažkaip lengviau gal, nebetempia taip g.gif tik daktarao nebuvo, operavo, tai tik su sesute pakalbėjom ir nesužinojau, kokio tipo man operaciją darė, tikiuosi kitą savaitę bus daktaras ir nepamiršiu paklausti biggrin.gif

O skausmu dideliu tai man nėra, visai be vaistu kol kas bunu, tik užtirpusi koja atrodo g.gif
Atsakyti