Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(neringa.jn @ 2011 05 05, 16:01)
Jums tai jau nereikia ir klausti, viskas puikiai pasisekė biggrin.gif . Tikiuosi, kad ir man antra operacija tokia bus.

jo,man puikiai,dar masazu negavau,bet nzn ar eisiu as juos ir gavusi,normaliai man tos kojos veikia...siaip,paskaitau,kad neleidzia remti tiek laiko,na tai ir susimastau,ka kitaip daro,kad cia ta pacia diena jau vaikstai ir nesvarbu abi ar viena koja issioperavus,o va lt vis kazko negalima...siaip svarstau ax.gif ir linkiu visom greito ir gero gyjimo 4u.gif uz 4 dienu man jau 5 men po op bigsmile.gif praslydau as cia neblogai,nei siulus traukti reikejo,nei varztus...ir tikiuos neprireiks man ju isimineti unsure.gif
Atsakyti
jokio išrašo man niekas nedavė  tongue.gif 

Tai idomu, kokiu pagrindu tada tau biliuteni dabar tes? biggrin.gif
Ligininej atidaro nedarbinguma savaitei ar 10 dienu + i rankas atiduoda israsa, kokia buvo operacija, koks gydymas paskirtas, kokios rekomendacijos ir t.t. Ta israsa pristatai seimos gydytojui ir jis pratesines kas saveite iki to momento, kai chirurgas leis uzdaryt (parasys: nedarbinda "tiek dienu ar savaiciu") mirksiukas.gif
Dėl tirpstančių siūlų reikia klausti prieš operaciją. Nesibaiminkink, mergaitės, daugeliui pooperacinis laikotarpis nebūna sunkus, Credo daugiau kentėjo, bet jos kojytė graži  Pasibaigs kančios ir viskas bus gerai.

Tai mano kancios dar nesibaige, o jau 5 menesiai po op g.gif O del "grozio" tai nesiryzciau kazka vienareiksmiskai teigti. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(EdAn @ 2011 05 05, 19:14)
jo,man puikiai,dar masazu negavau,bet nzn ar eisiu as juos ir gavusi,normaliai man tos kojos veikia...

masazas?... bigsmile.gif ir dar nemokamai?... yahoo.gif kaip sake mano chirurgas, masazai ir sveikam zmogui yra gerai, o ka kalbet apie pooperacini laikotarpi? As va, 25 seansus pirkau ax.gif nezinau, kaip buciau be ju vaiksciojusi... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2011 05 05, 17:22)
idomiai visgi,op daugmaz panasios,vaiksciojau nuo pirmos dienos...o tai ka reiketu daryti abi kojas issioperavus,ant lovos guleti tiek laiko  g.gif

apie abi kojas tai nei kalbos, jei remti tiek negali doh.gif bet mano tik viena nevykusi buvo, kita gera tongue.gif

O biuletenio man nereikia, aš su vaiku ir taip namie tupiu mirksiukas.gif
Atsakyti
biuletenio ir man nereikėjo, bet išrašą vistiek davė ir turi duoti wink.gif Nes tą išrašą nešiau savo poliklinikos ortopedui-traumatologui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2011 05 05, 16:36)
masazas?...  bigsmile.gif  ir dar nemokamai?...  yahoo.gif  kaip sake mano chirurgas, masazai ir sveikam zmogui yra gerai, o ka kalbet apie pooperacini laikotarpi? As va, 25 seansus pirkau  ax.gif nezinau, kaip buciau be ju vaiksciojusi...  angel_sadangel.gif

vargsiuke tu,bet juk vis geryn,tuoj lakstysi,kaip as mirksiukas.gif 4u.gif biggrin.gif

ziuresiu dar ka gausiu,cia letai viskas vyksta,zinoma,paskambinus pagreitetu kazkiek...laukiu...

o siaip tai labai dziaugiuos,kad abi kojas pasidariau iskart,db kaip nieko nejauciu,tai ir randus uzmirstu teplioti doh.gif
Atsakyti
Nesuprantu kaip galima abi kojas iskart daryti, jeigu man viena padare ir liepe penkias dienas neminti, o tai kaip abi? gali ir siulai neatlaikyti. Ydomu. O skausmas , koks turi but schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 05 05, 22:32)
biuletenio ir man nereikėjo, bet išrašą vistiek davė ir turi duoti wink.gif Nes tą išrašą nešiau savo poliklinikos ortopedui-traumatologui smile.gif

tai kad jis ir poliklinikoj tas pats traumatologas, pas kuri einu tongue.gif tai jis sau matyt nieko nesirašė tongue.gif

Jooo, penkias dienas neminti, tai čia ne man, kelis mėnesius lotuliukas.gif
Atsakyti
tai gal jums dare kokia sudetinga operacija labai , kad taip ilgai minti neleidzia
Atsakyti
Laba diena.
Turiu klausimeli, kaip issprendet darbe klausima del tokio ilgo nedarbingumo?Kiek laiko nedarbinumas buna? Na tikrai negali eit i darba? Man kai venas operavo tai menesi tikrai buvau nedarbinga, o kaip cia?
Man reik operuot viena koja, bet bijau darbe net uzsiminti...
Atsakyti
Siuo metu nedirbu, tai man nereikia nedarbingumo lapelio. O jums kiek reiks tiek ir israsys nedarbingumo lapely.O ko cia bijot , reikia tai reikia.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2011 05 06, 13:18)
Laba diena.
Turiu klausimeli, kaip issprendet darbe klausima del tokio ilgo nedarbingumo?Kiek laiko nedarbinumas buna? Na tikrai negali eit i darba? Man kai venas operavo tai menesi tikrai buvau nedarbinga, o kaip cia?

su manim palatoje gulėjo moteris, operavosi jau antrą koją. Tai ji sakė po pirmos kojos operacijos, nedarbingumą turėjo beveik 3 mėn.
Atsakyti
QUOTE(danada @ 2011 05 06, 12:11)
tai gal jums dare kokia sudetinga operacija labai , kad taip ilgai minti neleidzia

pirmadieni eisiu vėl pas gydytoją, tai paklausiu, kame čia reikalas, kodėl vienoms taip, o kitoms kitaip g.gif
QUOTE(Undzinka @ 2011 05 06, 13:18)
Laba diena.

operacijos metu su daktaru kalbėjau, tai sakė, su tokia operacija nedarbingumas 5 mėn. bet manau, kad priklauso nuo darbo, pvz, jeigu būčiau dirbusi, tai man niekas tiek neleistu sėdėti "ant biuletenio", tai būčiau straksėjusi viena koja darban, nes darbas mano sėdimas prie popieriu tongue.gif bet sugalvojau, kad negaliu laukti iki darbo, tai kol auginu vaiką pasinaudojau proga ax.gif nors manau, kad kai rudeni varysiu darban, dar neikišiu kojos i normalius batus, nors labai tikiuosi, kad taip nebus rolleyes.gif
Atsakyti