Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(rasve @ 2011 05 03, 18:58)
tik daktarao nebuvo, operavo, tai tik su sesute pakalbėjom ir nesužinojau, kokio tipo man operaciją darė, tikiuosi kitą savaitę bus daktaras ir nepamiršiu paklausti biggrin.gif

Nu tai labas, tai o ka, tau israso ligonineje nedave? ten gi yra viskas parasyta biggrin.gif
Apie vinį sakė, lai lieka.  Patinimas kojos sakė dar gali laikytis du mėnesius. Gerai, kad vasara

oi, kaip man gydytojai patinka: "lai lieka". Kaip galima tokios sprendimus priimti is karto? Man kol to slamsto is kojos neiseme, tol vaiksciot negalejau rolleyes.gif
Atsakyti
credo,na kodel tu taip kategoriskai? as pvz net nejauciu tu varztu ir tikrai nenoreciau,kad man gerai jauciantis db vel tas kojas draskytu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2011 05 03, 20:29)
Nu tai labas, tai o ka, tau israso ligonineje nedave? ten gi yra viskas parasyta  biggrin.gif

jokio išrašo man niekas nedavė tongue.gif

QUOTE(EdAn @ 2011 05 03, 23:20)
credo,na kodel tu taip kategoriskai? as pvz net nejauciu tu varztu ir tikrai nenoreciau,kad man gerai jauciantis db vel tas kojas draskytu  4u.gif

aga, šito ir aš labiausiai bijau, kai reikės tuos geležus jamt lauk doh.gif doh.gif kol siūlus išimti susikaupiau, gerai kad gera sesutė, kita būtu mane pasiuntusi kuo toliau, nes vis nedaviau kojos, sakau palaukit, susikaupti reikia lotuliukas.gif o tai kai tą brudą reiks jamti, turbūt teks jiems mane užmigdyti biggrin.gif

Ale vat man dabar sveika koja skauda, sutino nuo to strakinėjimo, blyn visi sąnariai šaibom eina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2011 05 03, 20:29)
oi, kaip man gydytojai patinka: "lai lieka". Kaip galima tokios sprendimus priimti is karto? Man kol to slamsto is kojos neiseme, tol vaiksciot negalejau  rolleyes.gif

blink.gif nu tikiuosi galėsiu vaikščiot

QUOTE(rasve @ 2011 05 04, 11:46)
Ale vat man dabar sveika koja skauda, sutino nuo to strakinėjimo, blyn visi sąnariai šaibom eina  doh.gif

oi kaip žinau tą jausmą, labiausiai man nepatiko pirmos savaitės doh.gif dėl jų net nežinau kada pasiryšiu antrą koją operuot unsure.gif
Atsakyti
o tai nesiuva su tirpstanciais siulais???? man kai dare kojos operacija (ne pedos kauliuko), tai su tirpstanciais siulais susiuvo, ju nebereikejo isiminet.
Atsakyti
Dėl tirpstančių siūlų reikia klausti prieš operaciją. Nesibaiminkink, mergaitės, daugeliui pooperacinis laikotarpis nebūna sunkus, Credo daugiau kentėjo, bet jos kojytė graži bigsmile.gif Pasibaigs kančios ir viskas bus gerai.
Atsakyti
Sveikos , as jau po operacijos ketvirta diena , jau nebeskauda kojos tik dar vaikstau su ramentais . Bata nusipirkau ( tik gyd. liepe po savaites kazkur jy jau uzsideti)Bet kazkaip man vistiek nedrasu. Operavo gyd. Makulavicius, sake operacija gerai pavyko.Siulus liepe issiimti po triju savaiciu ir pasirodyti jam , tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(danada @ 2011 05 05, 10:36)
Sveikos , as jau po operacijos ketvirta diena , jau nebeskauda kojos tik dar vaikstau su ramentais . Bata nusipirkau ( tik gyd. liepe po savaites kazkur jy jau uzsideti)Bet kazkaip man vistiek nedrasu. Operavo gyd. Makulavicius, sake operacija gerai pavyko.Siulus liepe issiimti po triju savaiciu ir pasirodyti jam , tikiuosi viskas bus gerai.

neblogai čia jums, o man visiškai neleido remti, jau koju nebepavelku, kaip pavargau, o dar beveik du mėnesius remti negalėsiu doh.gif
Atsakyti
Na nezinau kaip man cia bus, ar galesiu taip greitai minti unsure.gif dabar dar tikrai negaliu , bandau bisky priminti tai skauda.
Atsakyti
QUOTE(danada @ 2011 05 05, 12:08)
Na nezinau kaip man cia bus, ar galesiu taip greitai minti  unsure.gif dabar dar tikrai negaliu , bandau bisky priminti tai skauda.

man tai gal taip ir neskaudėtu, bet neleido vis tiek doh.gif
Atsakyti
idomiai visgi,op daugmaz panasios,vaiksciojau nuo pirmos dienos...o tai ka reiketu daryti abi kojas issioperavus,ant lovos guleti tiek laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2011 05 05, 17:22)
idomiai visgi,op daugmaz panasios,vaiksciojau nuo pirmos dienos...o tai ka reiketu daryti abi kojas issioperavus,ant lovos guleti tiek laiko  g.gif

Jums tai jau nereikia ir klausti, viskas puikiai pasisekė biggrin.gif . Tikiuosi, kad ir man antra operacija tokia bus.
Atsakyti