Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

pirmadieni eisiu vėl pas gydytoją, tai paklausiu, kame čia reikalas, kodėl vienoms taip, o kitoms kitaip  g.gif

todel kad operaciju tipai skirtingi ir kiekvienu atveju buna kitaip

Turiu klausimeli, kaip issprendet darbe klausima del tokio ilgo nedarbingumo?Kiek laiko nedarbinumas buna? Na tikrai negali eit i darba? Man kai venas operavo tai menesi tikrai buvau nedarbinga, o kaip cia?

Jei darbas sedimas, jei yra kam vezioti i darba tai gal ir po menesio gali eiti. Nors gydytojai nerekomenduoja. Man puse metu butina vengti fizinio kruvio, o buna ir iki 9 men. Jei darbas ant koju, tikrai nepadirbsi, o jei varginsi koja, kauliukas gali atsistatyt.
Atsakyti

Tai mano kancios dar nesibaige, o jau 5 menesiai po op g.gif O del "grozio" tai nesiryzciau kazka vienareiksmiskai teigti
Graži, graži koja. Viskas bus gerai. 4u.gif
EdAn, neatsimenu kokią operaciją darėte, ir varžtus ar ne titano dėjote?
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 05 07, 15:20)
EdAn, neatsimenu kokią operaciją darėte, ir varžtus ar ne titano dėjote?
Bilateral hallux valgus
va ka raso ant mano popieruku 4u.gif o varztai paprasti turbut,nzn net,pasirinkti nedave,net nepaklause kokiu noriu ar pns ax.gif
Atsakyti
kuom ipatingi tie titano varztai?
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2011 05 07, 12:56)
jei yra kam vezioti i darba tai gal ir po menesio gali eiti. Nors gydytojai nerekomenduoja. Man puse metu butina vengti fizinio kruvio, o buna ir iki 9 men. Jei darbas ant koju, tikrai nepadirbsi, o jei varginsi koja, kauliukas gali atsistatyt.

tuo atžvilgiu pasisekė man, mašiniukas mūsu automatas, tai važinėti galiu thumbup.gif o su tuo krūviu tai tikrai manau, kad nereikia užsikrauti daug g.gif aš tai i penktą aukštą straksiu, jau ir nusiversti suspėjau, bet ką darysi, reiks iškentėti doh.gif
Atsakyti
Nus ir ką, vakar buvau pas gydytoją, paklausiau, tai kokią man darė operaciją, kokio tipo ir kaip jūs manot, jis man nesugebėjo nusakyti tipo, sako pačią sudėtingiausią lotuliukas.gif tai man šovė mintis, kad jis koki mixą padarė ir viskas doh.gif viskas būtu niekas, kad tik būtu gerai, o tas tipas jau tiek to doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2011 05 10, 12:32)
Nus ir ką, vakar buvau pas gydytoją, paklausiau, tai kokią man darė operaciją, kokio tipo ir kaip jūs manot, jis man nesugebėjo nusakyti tipo, sako pačią sudėtingiausią  lotuliukas.gif  tai man šovė mintis, kad jis koki mixą padarė ir viskas  doh.gif  viskas būtu niekas, kad tik būtu gerai, o tas tipas jau tiek to  doh.gif

lotuliukas.gif pajuokinai...
koki "miksa", cia juk ne kokteilis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2011 05 10, 22:11)
lotuliukas.gif pajuokinai...
koki "miksa", cia juk ne kokteilis  biggrin.gif

koki nors, visko primarmulino gal ir viskas tongue.gif arba darė, o pavadinimo nežino lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2011 05 11, 08:41)
koki nors, visko primarmulino gal ir viskas tongue.gif arba darė, o pavadinimo nežino  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu ne... taip nebuna smile.gif vis gi operacijos tipas turi buti nustatytas dar pries operacija. O bent kur ka dare?
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2011 05 11, 19:24)
nu ne... taip nebuna smile.gif vis gi operacijos tipas turi buti nustatytas dar pries operacija. O bent kur ka dare?

tai aš čia šiaip, juokiuosi, suprantu kad turi nustatytu tipu daryt, visgi ne veterinaras tongue.gif kaip papasakot kur ką darė g.gif
Atsakyti
Sakė daktaras kad dabar galiu voneles kojai daryt, pasimyrkiyt. O sakykit i ką jūs mirkėt, nes oda tai žiauriai sausa, atrodo tuoj sutrūkinės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2011 05 18, 22:27)
Sakė daktaras kad dabar galiu voneles kojai daryt, pasimyrkiyt. O sakykit i ką jūs mirkėt, nes oda tai žiauriai sausa, atrodo tuoj sutrūkinės  unsure.gif

Tai voneles reikia daryti ne odai suminkstint, o kojai tinima pamazint bigsmile.gif . Taip, juros druskos tirpale mikryk. Ir koja tepk, kokiu nors presuzdegiminiu tepalu, pvz Dolobel Gel. Nuima melynes, skausma mazina ir t.t. Ir nyksti manksink, lauzyk per skausmus, nes vaikscioti normaliai negalesi mirksiukas.gif
Atsakyti