[quote=varlius,2011 05 29, 22:59]
Sveikos
Sveika.
Kiek suprantu, tavo koją jau apėmęs uždegimas, būtinai turėtum pasirodyti gydytojui, tik neik pas eilinį ortopedą, o pasirink tokį, kuris specializuojasi pėdų srityje.
Aš taip pat turiu vaikų, mažiui tik 2 metai. Pirmą savaitę būtinai reikia, kad turėtum kas vaikus prižiūrėtų, antrą- jau kažką galėsi ir pati pasidaryti, o vėliau visai sparčiai suksiesi. Čia tuo atveju, jei vaikščiosi su orto batu.
Apsilankyk pas gydytoją ir aptarsite kokia tavo pėdų padėtis, kokios operacijos reikėtų ir koks būtų pooperacinis rėžimas.
Man trečiadienį bus 2 sav. po dvigubos pakartotinės vienos kojos operacijos, bet jau ir valgyti padarau, ir pasitvarkau, aišku, stengiuosi kuo mažiau, bet ir man pačiai, ir šeimai nusibodo maistas į namus. Vaikštau su orto batu, po kiekvieno pavaikščiojimo stengiuosi pagulėti ar pasėdėti pakėlusi koją. Pirmą savaitę labai skaudėjo vos nuleidus koją, tai ir norėdama nebūčiau galėjusi nieko daryti, o dabar su kiekviena diena vis geriau.
Patarčiau tau nelaukti, kreiptis į gerą pėdų ortopedą. Atkentėsi porą mėnesiukų ir viskas, o jei nieko nedarysi- kentėsi visą gyvenimą. Sėkmės

[/quote]
Dekuj uz atsakyma