QUOTE(guruguru @ 2011 05 22, 20:52)
Birželio pradžioj bus trys mėnesiai po operacijos. Kojos vis dar negaliu įkišti į savo senuosius batus. Ar ir jums taip? Tinsta koja. Kokias procedūras daryti, gal masažai pagelbėtų, vonelės? Šiaip jau esu be varžto, statau koją taip šonu, vis dar nepatogu atrodo normaliai statyti, einu taip šleivai.
Man gyd sakė, kol bus visiškai normali koja, be patinimu, be nieko, turės praeiti apie metai, kad kaulai gerai sugytu, tai čia manau kiekvienai skirtingai. Aš nusiteikusi optimistiškai ir vis laukiu, nors man po operacijos vos mėnuo su trupučiu
QUOTE(neringa.jn @ 2011 05 23, 13:49)
Man praėjusį trečiadienį padarė pakartotinę operaciją NORTHWAY centre gyd. Makulavičius. Didieji skausmai jau praėjo, kasdien vis geriau jauciuosi. Operacija buvo sudėtinga, ir todėl kad pakartotinė, ir todėl kad darytos dvi operacijos vienoje. Ten kur yra tas mūsų vadinamas kauliukas atliko V, arba Austin osteotomoją, o pirmą padikaulį operavo lapidus metodu. Tai dabar laukia ilgas ir nuobodus sveikimas, 2- 2,5mėn.
Kaip laikotės kitos sveikstančios?
tai jau sudėtingą apturėjai operaciją, bet nieko, manau gerai padaryta gerai ir sugis
O kažin kaip dažnai tas voneles galima daryti, aš kažkaip apleidau kojelę savo, kaip tupi suvyniota taip tupi, kelias dienas nei piršto nejudinau, visai užstings jis man

gėda žmogui pasakyt, tupiu namie o taip apsileidau, bet vis neturiu kada

šiaip kaip ir gyja viskas gerai, neskauda nieko, tik patinusi dar neblogai, bet kai pirštą palaužau, tai jau nesmagu