Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(varlius @ 2011 05 29, 22:59)
Sveikos  4u.gif 

Iš tikruju man sunkokas tas pooperacinis laikotarpis, bet .. nuo pirmu dienu namie, darau valgyt, tvarkausi, siurbliuojuosi, rečiau plaunu grindis tongue.gif Vis tik du bambizai namie, vyras - trečias bambizas biggrin.gif valgyt visiems reikia, betvarkė per nervus eina, tenka suktis. Kol vyras buvo namie, tai bent padėdavo apmėtyti žaislu kalnus ir bliūdus susiplauti, o dabar "studijose", taip kad beveik mėnuo sukuosi viena, draugė dar apiprekina pardėj jei reikia ir viskas. Dabar dar mazgi i darželi nusivedu. Ir straksiu ant vienos kojos, nes remti man dar neleidžia g.gif

QUOTE(neringa.jn @ 2011 05 31, 12:23)
Pėdos dar nestatau niekaip, nes tik 2 sav. rytoj bus, vaikštau su ortobatu, visai neblogai, šiandien net dukros mokykloje šventėje buvau, tik kadangi dešinė koja- negaliu vairuoti.

Kažkaip idomiai man tas ortobatas, jeigu neremi kojos, tai kam tada tas batas tongue.gif nus blondiniškas klausimas, ale man jis kyla biggrin.gif

O voneles tai darausi, jei niekas nesutrukdo planu, tai net du kartus i dieną biggrin.gif sutinimas mažesnis jau, randas gyja, tik jau antra savaitė nebuvau pas gyd, vis neištaikau laiko, vat kitą reikės jau šutinti, kai vaikis bus daržely ax.gif kažkaip tikiuosi kad viskas gerai, tik kažin kiek dar neleis man remti tos kojos doh.gif
Atsakyti

Kažkaip idomiai man tas ortobatas, jeigu neremi kojos, tai kam tada tas batas
Kartais neleidžia visai kojos minti, tai tada ir batas nereikalingas, bet dažniausiai galima remtis kulnu, tai tas batas paskirsto krūvį taip, kad visas tenka kulnui. Be bato negalėčiau ir kulnu kojos minti, bandžiau vos vos, tai nieko neišeitų, skauda visą pėdą.
Bet tu ir ištverminga blink.gif , neįsivaizduoju, kaip siurbliuoti šokinėjant ant vienos kojos, su ramentais buvau gal savaitę po pirmos operacijos, tai dabar puikiai suprantu, kad nieko su jais nepasidaryčiau.
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 06 02, 17:29)
Kažkaip idomiai man tas ortobatas, jeigu neremi kojos, tai kam tada tas batas
Kartais neleidžia visai kojos minti, tai tada ir batas nereikalingas, bet dažniausiai galima remtis kulnu, tai tas batas paskirsto krūvį taip, kad visas tenka kulnui. Be bato negalėčiau ir kulnu kojos minti, bandžiau vos vos, tai nieko neišeitų, skauda visą pėdą.
Bet tu ir ištverminga blink.gif , neįsivaizduoju, kaip siurbliuoti šokinėjant ant vienos kojos, su ramentais buvau gal savaitę po pirmos operacijos, tai dabar puikiai suprantu, kad nieko su jais nepasidaryčiau.

man visiškai neleido remti, tai ir bato nepirkau doh.gif o aš su ramentais tuoj bus antras mėnuo ir i penktą aukštą šutinu su mazgiu, kartais su klyksmais, su muštynėm, bet ką padarysi ax.gif tik pasiguodžiu save, kad kitą metą vasarą būsiu graži tongue.gif
Atsakyti
Sveikos dar karteli. Taigi, uzsirasiau as i savo poliklinika pas chirurga, kad gauciau siuntima i Lazdynus smile.gif Ir, labai viliuosi, kad tuose Lazdynuose neatsidursiu kur kas anksciau... Mano kaire koja staciai pasiuto. Matyt, tas uzdegimelis visai nemazas pasitaike... Koja patino tik labai nedaug, bet mint jos praktiskai nebegaliu - skausmas zveriskas... Tai, po namus straksiu ant vienos, o lauke - minu vos vos kulnu, arba ant isorines pedos dalies... Tai, dabar as cia ir susimasciau... taip bijojau tos operacijos, kad skaudes ir t.t., o dabar - se tau kad nori... Ir be operacijos nebepaeinu. Oi, kaip didelei reikia man jau uzsiimti mano kojytemis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlius: 03 birželio 2011 - 14:40
QUOTE(varlius @ 2011 06 03, 15:39)
Sveikos dar karteli. Taigi, uzsirasiau as i savo poliklinika pas chirurga, kad gauciau siuntima i Lazdynus smile.gif Ir, labai viliuosi, kad tuose Lazdynuose neatsidursiu kur kas anksciau... Mano kaire koja staciai pasiuto. Matyt, tas uzdegimelis visai nemazas pasitaike... Koja patino tik labai nedaug, bet mint jos praktiskai nebegaliu - skausmas zveriskas... Tai, po namus straksiu ant vienos, o lauke - minu vos vos kulnu, arba ant isorines pedos dalies... Tai, dabar as cia ir susimasciau... taip bijojau tos operacijos, kad skaudes ir t.t., o dabar - se tau kad nori... Ir be operacijos nebepaeinu. Oi, kaip didelei reikia man jau uzsiimti mano kojytemis...

verysad.gif verysad.gif verysad.gif vargsele... verysad.gif tai tutbut ta reikala reiketu paskubinti ir is seimos gydytojos gauti nukrypima pas ortopeda-traumotologa, arba vykti i GPL skubos tvarka... verysad.gif O operacija gal teks atideti, visai gali but, cia kitokios bedos tave uzpuole... Gal kol kas patepk kokiais nors priesuzdegiminiais tepalais (voltaren, dolobel gel, fastum gel) padaryk voneles is druskos, dek kopusto lapa...
Bet kuriuo atveju, laikykis!!!
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2011 06 03, 16:53)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif vargsele...  verysad.gif  tai tutbut ta reikala reiketu paskubinti ir is seimos gydytojos gauti nukrypima pas ortopeda-traumotologa, arba vykti i GPL skubos tvarka...  verysad.gif O operacija gal teks atideti, visai gali but, cia kitokios bedos tave uzpuole... Gal kol kas patepk kokiais nors priesuzdegiminiais tepalais (voltaren, dolobel gel, fastum gel) padaryk voneles is druskos, dek kopusto lapa...
Bet kuriuo atveju, laikykis!!!

Dekuj uz palaikyma smile.gif Bandau teptis geliais, voneles darau, tik, kad mazai ka gelbeja... Nuejus pas gyd bus aiskiau, kas cia per kvaraba mane uzpuole. Zinoma, taip nebut blogai, jei tureciau galimybe aukstai kojyte iskelus pasigulinet, bet.... Turiu du nuostabius nenuoramas biggrin.gif Na, bet kaip nors smile.gif
Atsakyti
Turiu jau ir aš tą halux valgus, tiesa, nedidelį. Audžiu mintį operuotis, nes ankstyvoje stadijoje, nebūtų sudėtinga operacija.
Skausmo tai aš nebijau, bijau kitko- kaip darbe į tai pažiūrės? Nes čia išeitų, nebūtina operacija( kaip daug kam atrodo, tai tik kosmetinė bėda, daug kas net nežino, kad skauda.), o nedarbingumas ilgas, tai va- neįsivaizduoju, kaip darbe į tai pažiūrėtų, nežinau...Galiu tapti "persona non grata".
Kaip jūs išsprendėte biuletenio klausimą?
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2011 06 13, 01:20)

mano tai darbas prie kompo tongue.gif
tai atvežė man darbinį kompą į namus, ir visus 4 mėn. dirbau be jokių pravaikštų, net iš narkozės normaliai nespėjus atsigauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2011 06 13, 00:20)
Turiu jau ir aš tą halux valgus, tiesa, nedidelį. Audžiu mintį operuotis, nes ankstyvoje stadijoje, nebūtų sudėtinga operacija.
Skausmo tai aš nebijau, bijau kitko- kaip darbe į tai pažiūrės? Nes čia išeitų, nebūtina operacija( kaip daug kam atrodo, tai tik kosmetinė bėda, daug kas net nežino, kad skauda.), o nedarbingumas ilgas, tai va- neįsivaizduoju, kaip darbe į tai pažiūrėtų, nežinau...Galiu tapti "persona non grata".

Priklauso nuo to koks darbas, aš tai dar vaiko priežiūros atostogose, bet jau reikės eiti darban, tai mano darbas sėdimas, prie kompo, mašina automatine pavaru dėže, tai nuvažiuosiu ir sėdėsiu, jokio9 biuletenio net nereikės g.gif bent jau tikiuosi tongue.gif
Atsakyti
Svekos, dar karteli smile.gif Kaip gyja jusu kojytes? Siandien buvau pas Makulaviciu Lazdynuose. Mazdaug issiaiskinau kas kur ir kaip. Numato jis man z tipo operacija. kaip pasiskaiciau anksciau - jis tokias labaiusiai megsta. Issiaiskinau ir del pooperacinio periodo. Viskas tarsi mane ir tenkina, taciau Lazdynuose eile minimum 8 menesiai... Matyt, teks pas ji privaciai operuotis, nes tik vasara yra kas manimi ir kleckais pasirupina.
Ir dar - islankste jis ten man kaire kojyte, kuria uzdegimas uzpuole ir pasake, kad ateity bus labai dideles problemos... Pasirodo achilo sausgysles baisiai sutrumpejusios... O as apie tai tik dabar suzinojau... Teks kasdien mankstintis. Visgi, gerai, kad pas ortopeda apsilankiau... Pasirodo, kad ne tik kauliukas kaltas del visu uzdegimu, skausmu ir kitu nemalonumu...
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2011 06 14, 20:20)
Pasirodo achilo sausgysles baisiai sutrumpejusios...

Tai tikriausiai iki šiol aukštakulnius tik ir tenešiojote... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristigri @ 2011 06 14, 23:35)
Tai tikriausiai iki šiol aukštakulnius tik ir tenešiojote... ax.gif

Zinokit, juokingiausia, kad aukstakulniu gyvenime nesiojusi nesu... Ypatingomis progomis uzsidedavau porai valandu, bet visada turedavau su savimi lygiapadzius, nes jau po 5 minuciu lauzdavo koja. Visada maniau, kad cia tie kauliukai kalti. Dar gydytojas klause, gal sedima darba sedziu. Kol dar dirbau (pries motinystes atostogas) - gana intensyviai sportavau. Gimus leliams - kasdien minimum po 3 valandas lauke prasivaikstome. Tai, tarsi ir nejudrumas cia nekaltas... Neturiu supratimo, kas kaltas del tu sausgysliu...
Atsakyti