Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(ingauk @ 2010 03 04, 11:05)
bazilikus ir man idomu kada reikia seti  g.gif ir dar noreciau jusu paklausti ar verta ciobreli seti ant palanges,na ne lauke  g.gif

as pernai sejau i daigykla, laikiau siek tiek namie, poto i nesildoma siltnami isnesiau kai jau pasilo, bet man kazkaip neipatingai daug isaugo ju, poto persodinau i lauka, ir prigijo 4u.gif o del sejimo tiesiai i lauka net nezinau, bet manau, kad jie uzaugtu ir lauke g.gif
Papildyta:
Aciu, Mikuotuke 4u.gif Reiks vadinasi jau seti ir bazilikus ir arbuzus biggrin.gif
Atsakyti
Labas darbstuoles darzininkes ax.gif 4u.gif

Jei tik priimsite i savo buri, turiu viena klausimeli g.gif :

noriu pasidaryti lysves, tokias is lentu g.gif , tad galvoju, is kur zemes paimti? As Vilniuje gyvenu, ieskojau gal kokia puspriekabe uzsakyti, bet neradau is vis tokiu skelbimu, tad net kainos nzn.

Gal kuri darete? Labai lauksiu atsakymo blush2.gif

Ir zinoma, kokia jusu nuomone apie tas lysves kas turite? ar praktiska? Nes as jau girdejau, kad vanduo nesilaiko ir daugiau laistyti reikia, kaip ten is tikro?
Atsakyti
na va, pasejau bazilikus ir arbuzus biggrin.gif

del tokiu lysviu nieko negaliu patarti, nes nebandziau.

Cia gal nelabai i tema bus nezinau... mano uosviai zemes pagerinimui is Salia Vilniaus uz Rieses esancio grybyno (pievagrybius augina ten) perka tos zemes kur buvo auginami pievagrybiai. Siaip daug kas sake, kad nebloga trasa g.gif

Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 04, 12:18)
Reiks vadinasi jau seti ir bazilikus ir arbuzus  biggrin.gif

Kodėl jūs visos taip skubat sėti, tuos augaliukus, kuriuos galima bus pasėti ir šiltnamyje? Juk namie sudaiginti bus ne tokie atsparūs. pas mane duoda derlių tuo pačiu metu arba net anksčiau už kaimynių, kurios taip skuba.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 04, 12:10)
Kodėl jūs visos taip skubat sėti, tuos augaliukus, kuriuos galima bus pasėti ir šiltnamyje? Juk namie sudaiginti bus ne tokie atsparūs. pas mane duoda derlių tuo pačiu metu arba net anksčiau už kaimynių, kurios taip skuba.

as tai biskiuka dar zalia darzininkysteje tai varau is paskos blush2.gif nes neisbandziusi dar kaip man geriau smile.gif siemet bandysiu taip, kitais metais gal veliau ir tada ziuresiu ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 04, 13:10)

arbūzai ir melionai yra pietų augalai, jiems reikia nemažus vaisus subrandinti, o vasaros pas mus trupmos, kartais ir ruduo per anksti ateina, tad sėti reikia dabar, o persodinti jau paaugusius, kur jie galės nebesirūpinti augimu, vien žydėjimu ir vaisių mezgimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 04, 13:10)

Sutinku su diasaja.Bazilikai kaip ten bebuvę,gal pas ką ir vazonuose auga,man tai tik šiltnamyje jie gražūs būna.Bet arbūzai tai,manau,tikrai ankstoka... Pasidaiginimui arbūzus sėti reiktų ne anksčiau kovo gale,arba balandžio pradžioj unsure.gif Jie gal ir sunkiau ir ilgiau dygsta,bet paskui išlindę labai sparčiai auga.Nuo kambario sąlygų pradės tįsti kaip makaronai,suvargs, ir kažin ar gausite ankstyvesnį derlių.Nebent jūs jiems turite labai geras auginimo sąlygas g.gif Daugelis dar tik pomidorus sėja,agurkai,arbūzai daiginimui po jų sėjasi.Čia mano nuomonė ir asmeninė patirtis ax.gif
Atsakyti
Na ziuresim kaip bus, gal dar balandzio pradzioje pabandysiu antra karta paseti arbuzu, tada matysiu kuris variantas pasiteisino 4u.gif kaip gerai kai yra su kuom pasitarti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 04, 13:44)
Na ziuresim kaip bus, gal dar balandzio pradzioje pabandysiu antra karta paseti arbuzu, tada matysiu kuris variantas pasiteisino  4u.gif  kaip gerai kai yra su kuom pasitarti  thumbup.gif

Kažkada ir aš taip sėjau per kelis kartus ir žiūrėjau, koks laikas sėti pats priimtiniausias. Ant vazonėlių užklijuodavau etiketes kada sėta,į sąsiuvinį dar užsirašydavau,kad iki kitų metų pavasario nepamirščiau ax.gif Va taip pati iš savęs ir mokiausi rolleyes.gif
Atsakyti
aš pernai balandžio pradžioje sėjau arbūzus, tai nežinojau, kur juos dėt iki sodinimo į dirvą doh.gif Auga jie kaip ant mielių.
Atsakyti
Nezinau kaip kitos merginos, bet as seju kai ka dabar (proto ribose aisku mirksiukas.gif ) ir todel, kad labai gera ziureti i tuos augaliukus ant palanges - juk visos matyt keleta kartu per diena lekiam ziureti, kaip jie ten gyvena mirksiukas.gif Mano net vyras grizes is darbo kiekviena vakara eina palanges apziureti. Bent jau as tikrai ne vien del derliaus augaliukus auginu, bet ir psichoterapiniais tikslais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 04, 14:01)
Bent jau as tikrai ne vien del derliaus augaliukus auginu, bet ir psichoterapiniais tikslais  biggrin.gif

smile.gif dėl to irgi sutinku,jauni daigeliai puikiai nervus ramina,o ir tas laukimas malonus,nesvarbu, kad kartais tenka iš naujo sėti... mirksiukas.gif
Atsakyti