Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

Zieminiai cesnakai uzauga ir pavasari pasodinti . Tik ju derlius buna rugsejo menesi . As zieminiu pasodinu pavasari tarp braskiu apsaugai . O rudeni nuemus iskart naudoju maistui ar konservavimui .
Zieminiai cesnakai galvutes centre turi stora stieba , vasariniai- ne .
Atsakyti
Labas

uzvakar susiprotejau uzdent pasetus porus ir salotytes maisiukais. Ir vat vakar jau rezultatas - ir tie ir tie sudygo. Tai jau dziaugiausi kaip vaikas, nes kazkaip atrode kad kazka nito padariau
Atsakyti
Sveikutes, jau taip laukiu nesulaukiu tikro pavasario,ziema varo i nevilti.
Tai ryt sesiu pomidorus ir paprikas, ziuresim kas gausis, truputi pergyvenu, mano langai iseina i siaurine puse, saules niekada nebuna bijau, kad mano daigeliai bus silpni verysad.gif
Atsakyti
sveikos darbštuolės, norėčiau ir aš prisijungti. žemę seniai myliu, seniai joj dirbu, daugiau tėvam apdėdavau, o savam darže kapstausi tik 2 metai. bet nieko ten įpatingo nedariau, be jokių trąšų auginau, užaugo super gerai, nieko nedaiginau, nes pirmi metai buvo be rezultatų, nemokėjau, antrus metus nebuvo kaip, leliuką turėjau, kuri atėmė visą laiką mano, o šiais metais dar vis bijau ryžtis daigint. nedaug sodinu, bet per žiemą pakanka.
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2010 03 16, 10:49)
Sveikutes, jau taip laukiu nesulaukiu tikro pavasario,ziema varo i nevilti.
Tai ryt sesiu pomidorus ir paprikas, ziuresim kas gausis, truputi pergyvenu, mano langai iseina i siaurine puse, saules niekada nebuna bijau, kad mano daigeliai bus silpni verysad.gif

m.angeliukas, ne vieniša esi turėdama šiaurinius langus. Pas mane tas pats. Bet bandysiu daiginti šakninius salierus ir kelis pomidorus. tikiuosi, viskas bus čiki-piki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zavioji @ 2010 03 16, 14:45)
m.angeliukas, ne vieniša esi turėdama šiaurinius langus. Pas mane tas pats. Bet bandysiu daiginti šakninius salierus ir kelis pomidorus. tikiuosi, viskas bus čiki-piki  biggrin.gif

Ryt sesiu tai ziuresiu kaip augs. drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

o as per anksti pasejau agurkelius ir va tokie istiso verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neducio mamyte: 17 kovo 2010 - 18:23
Šviesos trūko.Kai tik matau,kad lenda nešu prie lango.Šiaip žaidžiu su kokia keliais daigais,bet be jokio pikiavimo ir į dideles talpas.O taip anksti prisisodinti, jeigu vietos nėra didelėms talpoms ,tai naudos nedaug manau ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 17, 21:13)

Sia imkit dar balionu jei reikia 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 17, 21:15)
Sia imkit dar balionu jei reikia 4u.gif  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif

bis.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 17, 19:22)
user posted image
o as per anksti pasejau agurkelius ir va tokie istiso verysad.gif

pamėgink kelis persodint, sako sustabdo augima.
Atsakyti