Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 17, 19:22)
user posted image
o as per anksti pasejau agurkelius ir va tokie istiso verysad.gif

verysad.gif o man taip su arbūzo daigais atsitiko. Tik jie dar prie žemės suplonėjo ir visai nuvyto... neišgyveno.
Bandysiu gal vėliau dar sėti g.gif Labai norisi pamėginti užsiaugint arbūzą. Ar kas gal auginot? Ir kaip pavyko?
Atsakyti
QUOTE(A.d. @ 2010 03 18, 20:32)
verysad.gif  o man taip su arbūzo daigais atsitiko. Tik jie dar prie žemės suplonėjo ir visai nuvyto... neišgyveno.
Bandysiu gal vėliau dar sėti g.gif  Labai norisi pamėginti užsiaugint arbūzą. Ar kas gal auginot? Ir kaip pavyko?

man nepavyko. Uzaugino vaisius, bet subrandint jų nespėjo. Bet aš lauke auginau. Šiltnamy ko gero būtų viskas gerai.
Bet per anksti sėjot. Arbūzai labai greit auga. Juos ne anksčiau balandžio sėt. Ir persodinimo nemėgsta jie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A.d. @ 2010 03 18, 20:32)
verysad.gif  o man taip su arbūzo daigais atsitiko. Tik jie dar prie žemės suplonėjo ir visai nuvyto... neišgyveno.
Bandysiu gal vėliau dar sėti g.gif  Labai norisi pamėginti užsiaugint arbūzą. Ar kas gal auginot? Ir kaip pavyko?

is naujo seti manau tikrai dar nevelu schmoll.gif as pries kelias dienas melionu sekliukes sukisau i zeme ir jau daigeliai islindo. Arbuzai irgi istyse mano, nes anksciau pasodinau. Zodziu sekite ir nepergyvenkite, kad velu 4u.gif o del auginimo ir vaisiu valgymo nieko negaliu pasakyti, nes pati pirma karta bandau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 18, 20:40)
o del auginimo ir vaisiu valgymo nieko negaliu pasakyti, nes pati pirma karta bandau  ax.gif

nepamirškit pasidalint patirtim vasaros pabaigoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 18, 21:40)
is naujo seti manau tikrai dar nevelu  schmoll.gif as pries kelias dienas melionu sekliukes sukisau i zeme ir jau daigeliai islindo. Arbuzai irgi istyse mano, nes anksciau pasodinau. Zodziu sekite ir nepergyvenkite, kad velu  4u.gif o del auginimo ir vaisiu valgymo nieko negaliu pasakyti, nes pati pirma karta bandau  ax.gif

Labai jau anksti jūs sėjate. g.gif Visi moliūgai arbūzai,melionai,cukinijos mėgsta šilumą.Aš juos sėju pačius paskutinius.O arbūzai,melionai puikiai užauga kasmet šiltnamyje. mirksiukas.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif smile.gif as irgi moliugu,cukinijas sejau balandzio gale..
Atsakyti
QUOTE(A.d. @ 2010 03 18, 21:32)

mama kasmet užaugina po kelis, bet jie mažesni gaunasi nei pirktiniai, skanu, bet ne tokie pas mus sultingi.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 03 18, 22:39)
mama kasmet užaugina po kelis, bet jie mažesni gaunasi nei pirktiniai, skanu, bet ne tokie pas mus sultingi.

Bet saldesni.O jei vasarą saulės daug būna,tai arbūzai vos ne kaip medus būna.Vienais metais net pelės paskutinį arbūzą iš apačios sugraužė. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 18, 22:53)
Bet saldesni.O jei vasarą saulės daug būna,tai arbūzai vos ne kaip medus būna.Vienais metais net pelės paskutinį arbūzą iš apačios sugraužė. bigsmile.gif

biggrin.gif na faina, pas mus matomai mažiau saulės gavo, todėl tokie nebuvo saldūs. ir sėklyčių daug.
o pernai aš moliūgų pasodinau lauke, už agurkų, tai vargšiukam nebeliko erdvės ir sunyko. norėčiau kelis šiais metais užsiaugint.
šiandien jau mąsčiau ką kur sėsiu, į tas pačias vietas juk nerekomenduojama, o prie namų mano daržiukas jau ne toks ir didelis, visa kita sode. tai į sodą sodinsiu daržoves, nereikalaujančias daugiau priežiūros ir užimančias daugiau vietos.
b paprašiau, akd šiltnamuką ryt bent priekį sukastų, užpilsim žemės, pasėsiu salotas ir ridikus, uždengsiu plėvele.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 18, 21:04)
nepamirškit pasidalint patirtim vasaros pabaigoj  mirksiukas.gif

butinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(A.d. @ 2010 03 18, 21:32)

Kasmet auginu ir arbūzus ir melionus. Auginu šiltnamyje, daugiau ar mažiau vaisių, bet visada užauga. Arbūzų daigus rišu kad į viršų augtų, užsimezgusius arbūziukus kabinu į sietelius lopšelius, va taip ir auga, kol sunoksta rolleyes.gif

Melionų nerišu, auga pažemiui tarp arbūzų daigų. Po užsimezgusiais melionų vaisiais padedu lentelių ar faneros gabalėlių, kad vaisiai nepūtų. Daug neužsimezga, apie 2-3 vnt. Ir arbūzai, ir melionai labai mėgsta drėgmę, aišku, ne plaukimą pliurzėje...
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 18, 21:20)
Labai jau anksti jūs sėjate. g.gif Visi moliūgai arbūzai,melionai,cukinijos mėgsta šilumą.Aš juos sėju pačius paskutinius.O arbūzai,melionai puikiai užauga kasmet šiltnamyje. mirksiukas.gif

sejate tiesiai i siltnami?
sejau taip anksti nes pirmi metai tai darau ir labai knietejo jau man nagucius i zeme sukisti doh.gif dabar pati matau, kad anksti pasejau... bet ka padarysi... jei labai istys tada darkarta sesiu arba jau iskarto i siltnami bandysiu 4u.gif

QUOTE(Edexa @ 2010 03 19, 11:04)
Ir arbūzai, ir melionai labai mėgsta drėgmę, aišku, ne plaukimą pliurzėje...

va sitos info ieskojau, nes nezinojau prie agurku ar prie pomidoru juos glausti smile.gif Vadinasi draugaus su agurkais biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti