Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 19, 12:32)

va sitos info ieskojau, nes nezinojau prie agurku ar prie pomidoru juos glausti smile.gif Vadinasi draugaus su agurkais  biggrin.gif  Aciu  4u.gif

dideli lapai ir išgarina daug vandens.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 19, 12:08)

4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 19, 13:08)

Arbūzų lapai visai nedideli. Kai kas sako, kad arbūzai nors ir mėgsta drėgmę, bet vandens ant lapų nereikėtų pilti, gali įsimesti grybas ar puvinys. Ir dar yra įvairių nuomonių, kad arbūzus ir melionus reikia genėti, kad spėtų vaisius sunokinti, kiti - kad nereikia....

Man atrodo, kad čia ne aš viena auginu juos, gal ir kitos ką nors iš savo patirties pasakys.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 19, 14:21)
Man atrodo, kad čia ne aš viena auginu juos, gal ir kitos ką nors iš savo patirties pasakys.

Aš tik bandysiu šiais metais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 03 19, 14:27)
Aš tik bandysiu šiais metais ax.gif

Bandytojams ir nepatyrusiems kažkodėl visada geriausiai pasiseka blink.gif biggrin.gif Kažkaip, rodos, jau auginai tą patį keletą metų, šmaukšt ir nepasiseka...Žiūrėk, o pas kokį naujoką terlių daržininką auga sau, bujoja daržovės kaip radiacijos dozę gavusios... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 19, 13:41)
Bandytojams ir nepatyrusiems kažkodėl visada geriausiai pasiseka blink.gif  biggrin.gif Kažkaip, rodos, jau auginai tą patį keletą metų, šmaukšt ir nepasiseka...Žiūrėk, o pas kokį naujoką terlių daržininką auga sau, bujoja daržovės kaip radiacijos dozę gavusios...  irnesakyk.gif

matyt naujokai labiau rupinasi savo augaliukais, juos labiau lepina, priziuri ax.gif o kai patampa specais, tada bile sodinti, viska automatiskai daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 19, 13:44)
matyt naujokai labiau rupinasi savo augaliukais, juos labiau lepina, priziuri  ax.gif  o kai patampa specais, tada bile sodinti, viska automatiskai daro  biggrin.gif

oi ne, kai bile kaip susodini ir aplink nešokinėji, tada viskas super auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 19, 13:50)
oi ne, kai bile kaip susodini ir aplink nešokinėji, tada viskas super auga  biggrin.gif

o pas mus su anyta toks dalykas nepasiteisino biggrin.gif ji bilekai, tai bilekas ir gavosi nors kaime visa gyvenima gyvena smile.gif o as miestiete atsibaladojau kaiman, tai viskas lygiai, graziai kaip kokiam gelyne turi buti tiek darze tiek siltnamyje tai ir uzaugo viskas biggrin.gif bet matyt isaugo del to, kad naujoke lotuliukas.gif ziuresim kaip siemet bus g.gif
Atsakyti
Matyt, turite, kaip sako, gyslelę tam ir dar su meile sodinat, o anyta iš reikalo. Todėl taip ir gaunasi. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 19, 14:50)
oi ne, kai bile kaip susodini ir aplink nešokinėji, tada viskas super auga  biggrin.gif

Kad aš taip negaliu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Beje, ar kas nors jau sėjate į dėžutes ankstyvus porus?
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 19, 14:21)
Arbūzų lapai visai nedideli.

pas mane didoki buvo g.gif
Atsakyti