QUOTE(Vėjo pasaka @ 2010 04 13, 10:30)
Sveikos as cia pas jus naujai visai uzsukau. Zadu darytis savo nedideli darzeli. Sesiu sakiau rugztynes, zieminius svogunus, salotas. sodinsiu svogunus laiskinius. jau turiu pasisodinus braskiu ir petrazoliu. Gsl galit dar kokiu ideju pamesti is daugiameciu augalu ir vienmeciu? Kalafioru, briuselio kopustu, morku, buroku nenoriu. Dar cukinija kokia irgi imesiu. Ir tiesa kaip spinatai auga? ar reiklus jie?
kada juos sodinti? Kada seti tiesiai i dirva? Ar negalima taip seti?
kada juos sodinti? Kada seti tiesiai i dirva? Ar negalima taip seti?
QUOTE(Lauxyte @ 2010 04 13, 10:00)
Sveikos as cia pas jus naujai visai uzsukau. Zadu darytis savo nedideli darzeli. Gsl galit dar kokiu ideju pamesti is daugiameciu augalu ir vienmeciu?
ridikėliai, agurkai, pomidorai, baklažanai, paprikos, moliūgai, svogūnai, pupelės, žirniai
Dėl špinatų patart negaliu - niekad neauginau.
Svikutes, pasirodziau, prisistaciau ir dingau
, bet tikrai nepamirsau, vis skaitinejau ka rasot.Oapie savo nuopelnus dar nieko negaliu rasyti, nieko dar neseju, mama atkalbejo, nes pas ja isdygo ir supikavo 200pomidoru, tai tikrai liks ir man, nes ji 80sodina, papriku atsisakiau, nes nusprandziau sunku man bus, nes pilvas jau nemazas, ir greit pavargstu.Savaitgali buvau kaime, kur zadu sodinti darzoves, dar taip slapia
, nes priemolis, visur dar kose ir vanduostovi, maciau tik kad zieminei cesnakai lenda, tai sodinti nereikes.kita sav. zadu i siltnami ridikus salotos ir svogunus laiskams sodinti- seti.Taip noreciau jau pasikapstuti zemei, bet deja dar ankstoka musu darzelyje.Visos klumbos apsemtos vandieniu, bet manau kad gelytes jau priprate prie tokiu salygu, nes nezinau, liko palikimas mums tas darzas
QUOTE(m.angeliukas @ 2010 04 13, 11:31)
Svikutes, pasirodziau, prisistaciau ir dingau
Sėkmės tau
QUOTE(saintlina @ 2010 04 13, 11:42)
Sėkmės tau
Tik daug nesodink. Vėliau bus per sunku viską apšokinėt. Labiau savim pasirūpink, daryk tik tiek, kiek tau tai teiks malonumo - pasiilsėdama, nepervargdama 
ziuresim kaip gausis
Aciu uz mintis. Kaiptik proisiminaiu kad dar zirnius galiu sodintis. O paprikos ir pomidoerai su agurkais yra silnamy. Dar darze sakiau prieskoniniu zoliu pasisesiu.
Sveikutes mielosios,
Norejau pasiteirauti ka zadate pirmiausia sodinti i darziuka, siltnamy artimiasiomis dienomis?
Jau taip noretusi kazka lengvai pradet
Aisku jau i siltnamy ridikelius pasodinau
Dar klausimukas: cukinijos ir patisonai bijo salnu, kada geriausia juos i darziuka pasodint, nes pas mane ant palanges jie tuoj gali zydet pradet
Turbut busiu per anksti pasodinus 
Aciu uz atsakymus
Norejau pasiteirauti ka zadate pirmiausia sodinti i darziuka, siltnamy artimiasiomis dienomis?
Jau taip noretusi kazka lengvai pradet
Dar klausimukas: cukinijos ir patisonai bijo salnu, kada geriausia juos i darziuka pasodint, nes pas mane ant palanges jie tuoj gali zydet pradet
Aciu uz atsakymus
QUOTE(arunita36 @ 2010 04 13, 18:14)
Į daržą-svogūniukai, žirniai, serenčiai.
Į šiltnamį-chrizantemų daigai.
QUOTE(diasaja @ 2010 04 13, 18:16)
Kaip aš jums pavydžiu kad galit darbuotis. Pas mus dar taip šlapia kai Šreko pelkėj. Šiltnamyje kojos lenda. Matyt su melioracija bus kažkas nutikę šią žiemą. Be guminių batų neišeinam dar niekur.
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2010 04 13, 18:31)
Kaip aš jums pavydžiu kad galit darbuotis. Pas mus dar taip šlapia kai Šreko pelkėj. Šiltnamyje kojos lenda. Matyt su melioracija bus kažkas nutikę šią žiemą. Be guminių batų neišeinam dar niekur. 
O pas mus laistyti reikia ir gausiai.O svogūniukus irgi pasodinau ,nes paskui pas mus jiems drėgmės neužtenka.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 13, 19:48)
O pas mus laistyti reikia ir gausiai.O svogūniukus irgi pasodinau ,nes paskui pas mus jiems drėgmės neužtenka.
O sakykit svoguniukai nebijo salnu?