Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(ilja @ 2010 04 17, 18:21)
Ei, nereikia lietaus, pas mane viskas dar kliuksi unsure.gif Norėjau žemę papurent, tai š.... gavos doh.gif

o as laukiu lietaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 04 17, 19:23)
o as laukiu lietaus  ax.gif

Manau daugelis kauniečių laukia.O mus dažnai lietus apeina,nors aplinkui lyja g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2010 04 17, 18:21)
Ei, nereikia lietaus, pas mane viskas dar kliuksi unsure.gif Norėjau žemę papurent, tai š.... gavos doh.gif

drinks_cheers.gif ir as lietaus nelaukiu, nors ir nelijo pajury jau senokai, tiesiog slapioje vietoje gyvenam doh.gif aplink vien tvenkiniai ir nei vieno namo su rusiu, nes labai auksti gruntiniai vandenys , ir siaip slapia... zodziu pernai velavau su darzu, siemet irgi dar negreitai i ji ilsysiu doh.gif uztat po to pralenksiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 17, 19:04)
Žemė sausa,tikiuosi lietaus bus,nes jau pavargau tąsyti kibirus  doh.gif

Mulčiuok, nereikės taip dažnai laistyti.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 17, 21:45)
Mulčiuok, nereikės taip dažnai laistyti.

pas mane apmulčiuota,bet vistiek teko palieti,o braškes vėliau mulčiuosiu,nes noriu,kad žemė įšiltų greičiau.
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 04 17, 19:16)
as snd palaisciau su pukrstuku, nes jau i pelenus zeme panasi buvo...
ir braskytes susodinau, suku galva dar kur zemuoges pasodinti, nes arti braskiu negerai. o kad mano darzas 3x4m  doh.gif

kodėl negerai? pas mane galima sakyt šalia g.gif
kuo mulčiuosit braškes? pas ,ame jos jau sutvarkytos, galvoju gal kokiais šiaudais pamulčiuot, o ar jų vėjas neišnešios?
pasėjau žirnių, morkų, ridikų, salotų į lysvę, pasodinau svogūniukų.
Atsakyti
O pas mane ideali zeme - nei mirksta, nei pelenais byra biggrin.gif Vakar spejom tik siltnami pastatyti...ir pasejau zirniu, petrazoliu, ankstyvu morku... Siandien vaziuosiu susdinsiu i siltnami svogunus, ridikelius, salotas, krapus... nors pavargom ziauriai, bet taip gera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 04 17, 21:22)
kodėl negerai? pas mane galima sakyt šalia  g.gif
kuo mulčiuosit braškes? pas ,ame jos jau sutvarkytos, galvoju gal kokiais šiaudais pamulčiuot, o ar jų vėjas neišnešios?
pasėjau žirnių, morkų, ridikų, salotų į lysvę, pasodinau svogūniukų.

nes jos apsidulkina viena nuo kitos ir susmulkeja braskiu uogos, zemuoges gali pastambeti smile.gif
nakti bemaitinant suneli sove minti zemuoges susodinti i loveli ir ji tada bus galima kur nori padet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 04 18, 10:22)
nes jos apsidulkina viena nuo kitos ir susmulkeja braskiu uogos, zemuoges gali pastambeti smile.gif
nakti bemaitinant suneli sove minti zemuoges susodinti i loveli ir ji tada bus galima kur nori padet ax.gif

Sodinau žemuoges į išskobtus kelmus, tai puikiai peržiemojo. Kažin ar lovelyje neperšals?
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2010 04 18, 09:24)
Sodinau žemuoges į išskobtus kelmus, tai puikiai peržiemojo. Kažin ar lovelyje neperšals?

o ir taip gali buti... g.gif
kazin o jei parsinesu ziemu i rusi koki?
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 04 17, 22:22)

kuo mulčiuosit braškes?

šiaudais. Pirmi metai bandysiu.
Atsakyti
Gal kas neturit baklažanų? Black beauty. Prisisėjau per daug, reikės persodint. O išmest gaila unsure.gif
Kaune galėčiau padovanoti, jei tik norinčių yra smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti