Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(ilja @ 2010 04 17, 18:21)
Ei, nereikia lietaus, pas mane viskas dar kliuksi unsure.gif Norėjau žemę papurent, tai š.... gavos doh.gif

na as kauniete,bet pas mus laaabai slapia ir lietaus dar nenoriu schmoll.gif zliugsi net doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 04 18, 14:15)
Gal kas neturit baklažanų? Black beauty. Prisisėjau per daug, reikės persodint. O išmest gaila  unsure.gif
Kaune galėčiau padovanoti, jei tik norinčių yra smile.gif

niu o kaip juos augint? siltnami, ar galima ir lauke? paimciau jei lauke galima, nes siltnamio neturiu...
as ir turiu daigeliu kuriuos gaila ismest, gal kas is kaunieciu nori priglaust, sau jau prisipikiavau, o sitie jau nebeturi vietos kur augti
pomidoriukai kuriuos vazone galima auginti
user posted image

ir serenciai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 04 18, 16:32)
niu o kaip juos augint? siltnami, ar galima ir lauke? paimciau jei lauke galima, nes siltnamio neturiu...

Rojaussoduose skaičiau, kad kažkas ir lauke derliaus sulaukė.
Aš bandysiu ir darže ir šiltnamyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 04 18, 16:32)
as ir turiu daigeliu kuriuos gaila ismest, gal kas is kaunieciu nori priglaust, sau jau prisipikiavau, o sitie jau nebeturi vietos kur augti
pomidoriukai kuriuos vazone galima auginti
blush2.gif

as labai noreciau tavo siulomu daigeliu bigsmile.gif
as buvau pasisejusi pomidoru jaucio sirdys,savo mylimiausiu.ir vos nenugriuvau ,kai pamaciau,kad mano sūrskis juos visus iškapstė verysad.gif turgelyje nusipirkti tikru jaucio sirdziu turbut be sansu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 18 balandžio 2010 - 21:03
QUOTE(Olaiva @ 2010 04 18, 21:01)
as labai noreciau tavo siulomu daigeliu  bigsmile.gif
as buvau pasisejusi pomidoru jaucio sirdys,savo mylimiausiu.ir vos nenugriuvau ,kai pamaciau,kad mano sūrskis juos visus iškapstė  verysad.gif turgelyje nusipirkti tikru jaucio sirdziu turbut be sansu...

as pernai klaipedoj turguj pirkau jaucio sirdziu daigelius 4u.gif o siemet pasejau pati, gal liks kokie2 atliekami, jei miestas tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 04 18, 22:33)
as pernai klaipedoj turguj pirkau jaucio sirdziu daigelius  4u.gif o siemet pasejau pati, gal liks kokie2 atliekami, jei miestas tinka  ax.gif

as prie kauno...
na gal kokia bobute patikimą ir rasiu turgelyje rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 19 balandžio 2010 - 09:13
Sveikos,
gal kuri daiginot gumbinius salierus ? Niekaip nesulaukiu jų išdygstančių... g.gif Ar ilgai jie dygsta ?
Atsakyti
QUOTE(Zavioji @ 2010 04 20, 09:41)
Sveikos,
gal kuri daiginot gumbinius salierus ? Niekaip nesulaukiu jų išdygstančių...  g.gif  Ar ilgai jie dygsta ?

as ir juos pasisejau, dar nedygsta. kiek zinau ilgai jie dygsta
Atsakyti
QUOTE(Zavioji @ 2010 04 20, 10:41)
Sveikos,
gal kuri daiginot gumbinius salierus ? Niekaip nesulaukiu jų išdygstančių...  g.gif  Ar ilgai jie dygsta ?

Man sudygo sejau kokia 03.15-16 bet jau tiek mazai ir tokie menkuciai... o seklas tai pirkau brangias apie 4 lt mokejau doh.gif
Atsakyti
Aš salierus gumbinius sėjau kovo pr. - tai tokie smulkučiai sudygę ir vos keli išauginę tikrąjį 1 lapelį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 04 19, 10:05)
as prie kauno...
na gal kokia bobute patikimą ir rasiu turgelyje rolleyes.gif

senukuose mačiau.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 18, 13:14)
šiaudais. Pirmi metai bandysiu.

Na ir as savo 150 daigu mulciuosiu siaudais, tik va, beda, nerandu ju niekur.. Ritiniais radau, bet neatves.. schmoll.gif
Merginos, gal kas velyvu kopustu daigus zinot kas parduoda?
Pernai kazkaip sekesi. Uzauginau MEGATON, va is sitos firmos pirkau http://www.bejo.lt/k.....ejo Zaden.pdf,
o siemet, kazkaip vargsta mano kopustai( jau pasejau, isdygo), gal liga kokia..
Pavargau su jais, nebesiterliosiu, nors dar laiko yra, noriu nusipirkti geros vesles, gal kas kopustininke kokia zinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achema: 20 balandžio 2010 - 13:11