Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(juratata @ 2010 04 16, 14:46)
o kazin jei taip ir lauko agurkus pasejus is kart lauke  g.gif
ar geriau daigus uzaugint ir perzodinti i lysves  g.gif

tai ri agurkams tas pats galioja, pernai sejau i dirva, augo labai graziai, tik kadangi ne visi sudygo teko turguje daugiau nupirkti, tai tie skurdo doh.gif
Atsakyti
mano pernai ir labai prastai dygo agurkai tai siemet as juos padaiginsiu siltai ir tada sesiu....
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 04 16, 15:46)
o kazin jei taip ir lauko agurkus pasejus is kart lauke  g.gif
ar geriau daigus uzaugint ir perzodinti i lysves  g.gif

niekada lauko agurkų nedaiginu, bereikalingas gaišimas, tiesiai sėju į dirvą, laikau po agroplėvele, tik kasmet jiems vietą reikia pakeist. stengiuosi sėt kartais tankiau, tai tikrai normaliai sudygsta, visada būna daug agurkų.papildomai liejau tik tada, kai jau labai užkaitino.
Atsakyti
o juos jau dabar seti? ar dar palaukti?
daug klausimu, nes pirmi metai kaip savo darza pasidariau, kad tureciau kur energija islieti lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 04 16, 18:12)
o juos jau dabar seti? ar dar palaukti?
daug klausimu, nes pirmi metai kaip savo darza pasidariau, kad tureciau kur energija islieti  lotuliukas.gif

dar anksti agurkam. bent aš tai dar nesėju.
Atsakyti
ant pakelio raso geguzes men seti..
niu palauksim dar, kad tik nepraziopsojus ir nenusivelinus...
vakar susisejau, svoguniukus, ridikelius, rugstynes, zirnius, morkas... thumbup.gif
jau kaip laukiu derliaus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 16 balandžio 2010 - 17:45
tikrai nesusivėlinsi biggrin.gif
Atsakyti
as pernai pirmi metai darziuka pasidariau, tai pagrindine taisykle ismokau is mamos- agurkai, cukinijos ir kiti panasus dariniai sejami kai suzydi alyvos 4u.gif taigi dairykis ir nepraziopsosi ax.gif
kaip as pavydziu kad galite jau kazka seti i darza, pas mane jis gale sklypo , tai ziauriai dar slapia toje puseje, mama siandien is manes braskiu daigus kasesi tai klimpo doh.gif o kai kas sako seja zirnius ir laisto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 04 16, 19:47)
as pernai pirmi metai darziuka pasidariau, tai pagrindine taisykle ismokau is mamos- agurkai, cukinijos ir kiti panasus dariniai sejami kai suzydi alyvos  4u.gif taigi dairykis ir nepraziopsosi  ax.gif
kaip as pavydziu kad galite jau kazka seti i darza, pas mane jis gale sklypo , tai ziauriai dar slapia toje puseje, mama siandien is manes braskiu daigus kasesi tai klimpo  doh.gif o kai kas sako seja zirnius ir laisto  doh.gif

mes laistom .
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 04 16, 18:47)
as pernai pirmi metai darziuka pasidariau, tai pagrindine taisykle ismokau is mamos- agurkai, cukinijos ir kiti panasus dariniai sejami kai suzydi alyvos  4u.gif taigi dairykis ir nepraziopsosi  ax.gif
kaip as pavydziu kad galite jau kazka seti i darza, pas mane jis gale sklypo , tai ziauriai dar slapia toje puseje, mama siandien is manes braskiu daigus kasesi tai klimpo  doh.gif o kai kas sako seja zirnius ir laisto  doh.gif

as rytoj vaziuosi i muge prie Megos, gal gausiu braskiu daigu...
pas mus ir labai sausa, jei nepalys reiks laistyti
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 04 16, 20:52)
as rytoj vaziuosi i muge prie Megos, gal gausiu braskiu daigu...
pas mus ir labai sausa, jei nepalys reiks laistyti

tikrai bus daug braskiu daigu mirksiukas.gif as pries savaite prie lzuu nusipirkau 2 veisliu,po 10 daigiuku,rytoj dar reikes zemuogiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 04 15, 17:41)
o serencius jau galima i lauka sodinti?

galima. Tik aš niekaip dar nespėju per kitus darbus.
Atsakyti