Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(diasaja @ 2010 04 16, 22:26)
galima. Tik aš niekaip dar nespėju per kitus darbus.

serenčiai bijo šalnų. Sėti tiesiai į dirvą galimą, bet daigų sodinti dar tikrai nea wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 04 16, 19:47)
as pernai pirmi metai darziuka pasidariau, tai pagrindine taisykle ismokau is mamos- agurkai, cukinijos ir kiti panasus dariniai sejami kai suzydi alyvos  4u.gif taigi dairykis ir nepraziopsosi  ax.gif
kaip as pavydziu kad galite jau kazka seti i darza, pas mane jis gale sklypo , tai ziauriai dar slapia toje puseje, mama siandien is manes braskiu daigus kasesi tai klimpo  doh.gif o kai kas sako seja zirnius ir laisto  doh.gif

Pas mane ir dar labai slapia ir mazdaug per kastuva tai zeme dar labai salta, tikriausiai isalas neisejes dar...ravedama ir purendama rankas nusalau...
Atsakyti
Aš dar dėl šiaudų : abu BOMBOS įvardinti variantai yra tikrai pigūs (net tas su atvežimu) , mano pažįstamas prekiauja šiaudais mulčiui - 50 l maišiukas - 13 lt kainuoja . O 50 l - kas tas tėra...
Atsakyti
Vienintelį būdą matau apsirūpinti pigiai šiaudais - rudenį, kai pilni laukai to gėrio, prisikimšti į maišus ir sandėliuot per žiemą ax.gif Juk vis tiek ūkininkai po to juos aparia
Atsakyti
niu va parsiveziau braskyciu daigu is muges...
eisim su suneliu sodinti smile.gif
nemaniau kad remontantiniu braskiu daigai tokie brangus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 04 17, 13:10)
niu va parsiveziau braskyciu daigu is muges...
eisim su suneliu sodinti smile.gif
nemaniau kad remontantiniu braskiu daigai tokie brangus  blink.gif

po 5 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 16, 23:41)
Sėti tiesiai į dirvą galimą, bet daigų sodinti dar tikrai nea wink.gif

thumbup.gif
Pernai labai anksti iš šiltnamio išnešiau daigus, tai skurdo ilgai.
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 04 17, 13:13)

aga po 5lt, vienoj vietoj buvo ir po 4lt, bet tokios veisles kokios norejau neradau...
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 04 16, 22:02)
tikrai bus daug braskiu daigu  mirksiukas.gif as pries savaite prie lzuu nusipirkau 2 veisliu,po 10 daigiuku,rytoj dar reikes zemuogiu  bigsmile.gif

aš žemuogių kelis daigiukus prieš 2 metus iš miško parsivežiau, tai dabar turiu visą lysvę biggrin.gif ir dera gerai, ir skanios
Atsakyti
Nu aš iš daržo...
Šiltnamyje žemuogės žydi,lauke žirniai sudygę.Žemė sausa,tikiuosi lietaus bus,nes jau pavargau tąsyti kibirus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 17, 18:04)
Nu aš iš daržo...
Šiltnamyje žemuogės žydi,lauke žirniai sudygę.Žemė sausa,tikiuosi lietaus bus,nes jau pavargau tąsyti kibirus  doh.gif

as snd palaisciau su pukrstuku, nes jau i pelenus zeme panasi buvo...
ir braskytes susodinau, suku galva dar kur zemuoges pasodinti, nes arti braskiu negerai. o kad mano darzas 3x4m doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 17, 19:04)
Nu aš iš daržo...
Šiltnamyje žemuogės žydi,lauke žirniai sudygę.Žemė sausa,tikiuosi lietaus bus,nes jau pavargau tąsyti kibirus  doh.gif

Ei, nereikia lietaus, pas mane viskas dar kliuksi unsure.gif Norėjau žemę papurent, tai š.... gavos doh.gif
Atsakyti