Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

Iš manęs daržininkė nekokia, bet įlindau pa sjus su klausimėliu smile.gif
Jei kuri auginat dekoratyvinius kopūstus, gal žinot, ar jie valgomi? Ar tik dėl grožio auginami?
Dėkui 4u.gif
[/quote]

as nevalgyciau, manau, nevalgomi.
maciau net loveliuose ant paLANGIU, BALKONUOS UZSIAUGINA.
yra visur ju seklu ? ar lengva prieziura ?

as darzo neturiu, bet manau siais metais jei jegu bus pasidaryt maza lysvele, kad vaikas matytu, kad darzoves ne pardose auga biggrin.gif

kokios darzoves nereikalauja dideles prieziuros ir ziniu ? ar galima ridikus jau set ? ar jie salnu bijo ? morkas ? rabarbarus ?
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 04 21, 12:05)
dar nesesiu.. tik mastau kad reiketu pasiseti... o kada geriausia jas seti?
geguzes vidury?

as pernai pasejau pirma geguzes savaite ir apdengiau dviguba agroplevele-anksti dziaugiausi sparaginemis pupelemis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 21, 08:56)
aš iš rudens pasėjau porus šiltnamyje,tai jie tokio dydžio,kaip pas kitų ant palangių.

4u.gif o pavasari juos reikia daiginti,-ar tiesiai i zeme seti ax.gif
Atsakyti
Papasakokit, kokias lysves darot? Standartines plačias? Ar siauras?
Visad dariau plačias, bet paskaičius Protingą daržą mąstau apie siauras ir sodinti išilgai...
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 21, 19:42)

galima ir taip, ir taip. daiginti greičiau užaugs, greičiau valgysi, norint, kad derlius būtų vėlyvas, sėk tiesiai į dirvą. pernai kai pasėjau, peržiemojo dalis po sniegu, dar dabar valgom.

QUOTE(Žuvelė @ 2010 04 21, 19:59)
Papasakokit, kokias lysves darot? Standartines plačias? Ar siauras?
Visad dariau plačias, bet paskaičius Protingą daržą mąstau apie siauras ir sodinti išilgai...

mano lysvės įvairios, agurkam platesnė, nes jie mėgsta laipioti, žirniam taip pat platesnė, braškėm beveik lygu su vaikščiojimu, morkas mėgstu sėt vagutėje, kitom daržovėm darau siauresnes.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 04 20, 13:50)
Aš salierus gumbinius sėjau kovo pr. - tai tokie smulkučiai sudygę ir vos keli išauginę tikrąjį 1 lapelį doh.gif

Ohoho. O aš balandžio pradžioje pasėjau, tai kada aš jų sulauksu doh.gif biggrin.gif Pasirodo ne taip paprasta su jais...
Atsakyti
QUOTE(Zavioji @ 2010 04 21, 19:45)
Ohoho.  O  aš balandžio pradžioje pasėjau, tai kada aš jų sulauksu    doh.gif  biggrin.gif  Pasirodo ne taip paprasta su jais...

Na, man su jais sudetinga g.gif blush2.gif Neisivaizduoju kaip nemazus daigus galima isauginti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 04 21, 21:23)
Na, man su jais sudetinga g.gif  blush2.gif  Neisivaizduoju kaip nemazus daigus galima isauginti schmoll.gif

pati niekada nedaiginau, draugė buvo davus mažų daigučių, galvojau vargsiu, nieko panašaus, užaugo gražūs, aišku buvo ir numirusių. taip kad nėra ko pergyventi, derlius bus, tik vėliau mirksiukas.gif dar anksti, nebijokit eksperimentuot. aš dažnai ridikus rugpjūčio pab. dar pasėju, dar po to turim, nors yra tvirtinančių, kad nedygsta rudenį. viskas įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 04 21, 22:52)
pati niekada nedaiginau, draugė buvo davus mažų daigučių, galvojau vargsiu, nieko panašaus, užaugo gražūs, aišku buvo ir numirusių. taip kad nėra ko pergyventi, derlius bus, tik vėliau  mirksiukas.gif  dar anksti, nebijokit eksperimentuot. aš dažnai ridikus rugpjūčio pab. dar  pasėju, dar po to turim, nors yra tvirtinančių, kad nedygsta rudenį. viskas įmanoma.

Dygsta dygsta rudeni ridikeliai ir derliu duoda smile.gif Tik pernai as truputi per velai pasejau, tai nevisi spejo uzaugti, uzsalo schmoll.gif , bet dali tai spejom ir suvalgyt thumbup.gif Siemet butinai vel sesiu rudeni...
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 21, 19:42)

Sveikos smile.gif Priimkit pradinuka.
As siemet irgi porus sodinsiu. Vazone jau sudygo pas mane. Ir as dar pradzioje buvau seklas pamerkusi ant dregno merliuko, kol skils, nes velavau su sodinimu stipriai (cia pagal uzrasa ant pakiuko sprendziu)
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 04 21, 20:52)
pati niekada nedaiginau, draugė buvo davus mažų daigučių, galvojau vargsiu, nieko panašaus, užaugo gražūs, aišku buvo ir numirusių. taip kad nėra ko pergyventi, derlius bus, tik vėliau  mirksiukas.gif  dar anksti, nebijokit eksperimentuot. aš dažnai ridikus rugpjūčio pab. dar  pasėju, dar po to turim, nors yra tvirtinančių, kad nedygsta rudenį. viskas įmanoma.

tevaui mano ridikelius per visa vasara augindavo pardavimui. vienus nurauna kitus uzseja... sakiau ir as taip darysiu...
jau dabar pasejau du pakiukus, ne viena diena, kad butu derlius paeiliui... po keliu sav reiks dar viena seti...
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 04 18, 14:15)
Gal kas neturit baklažanų? Black beauty. Prisisėjau per daug, reikės persodint. O išmest gaila  unsure.gif
Kaune galėčiau padovanoti, jei tik norinčių yra smile.gif
user posted image
user posted image

Jūsų až pilna, jei dar turite, priglausčiau kelis daigiukus 4u.gif
Atsakyti