Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

O aš Vilniuje net ir nupirkčiau - bakalžanų daigų smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Reikes ir man nufotkinti daigelius kai bus sauleta diena smile.gif

Prisipikavau vos ne dvigubai perdaug g.gif Tai jei kam prireiks apie Kauna galesit kreiptis bigsmile.gif Pavadinimai daug maz surinkti ir sitos temukes mirksiukas.gif

Tikiuosi iki sodinimo nenugeibs kaip , kad kaikuriu daigeliai ax.gif

Tik tada kai ikeliau pastebejau, kad ne i ta tema doh.gif Atsiprasau blush2.gif , bet manau, cia irgi lankosi pomidoru temos lankytojos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurapelius: 23 balandžio 2010 - 06:31
QUOTE(Jurapelius @ 2010 04 23, 07:29)
Reikes ir man nufotkinti daigelius kai bus sauleta diena smile.gif

Prisipikavau vos ne dvigubai perdaug  g.gif  Tai jei kam prireiks apie Kauna galesit kreiptis  bigsmile.gif  Pavadinimai daug maz surinkti ir sitos temukes  mirksiukas.gif

Tikiuosi iki sodinimo nenugeibs kaip , kad kaikuriu daigeliai  ax.gif

Tik tada kai ikeliau pastebejau, kad ne i ta tema  doh.gif Atsiprasau  blush2.gif , bet manau, cia irgi lankosi pomidoru temos lankytojos  ax.gif

Apie pomidoru daigelius parasykit pomidoru temoj. Ten man rodos Kadabra klause, gal kas apie Kauna galetu pasidalint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 04 22, 09:58)
tevaui mano ridikelius per visa vasara augindavo pardavimui. vienus nurauna kitus uzseja... sakiau ir as taip darysiu...
jau dabar pasejau du pakiukus, ne viena diena, kad butu derlius paeiliui... po keliu sav reiks dar viena seti...

aš sėju rečiau, nes mum užtenka. bet toks sėjimas taip pat l. geras mėgstantiems ridikus. aš pasėjus dabar šiltnamį, jau nemaži ir pasėjau lauke, kurių dar nematyt.kai tie išlįs, o šiltnamį jau valgysim, sėsiu kitus.
Atsakyti
ridikus sėju kas savaitę ar dvi. Ir labai retai sėju, tai nebūna "siūlų". O ir sėklų susitaupo.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 04 22, 09:16)
Jūsų až pilna, jei dar turite, priglausčiau kelis daigiukus  4u.gif

Parašiau AŽ biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane šiemet paprikos nesudygo 90 proc - teks pas bobulytes turguje pirkti daigus. Aišku gauti tinkamos veislės net nesitikiu net jei tą daigą taip ir vadintų biggrin.gif nu bet paprikoms aš neišranki, nors spalvą reikiamą gauti ir tai jau super būtų.

Kokiame etape dabar jūsų paprikos ir kada pasėtos?
Atsakyti
Vasario mėn. sėtos paprikos nesudygo, o supuvo. Tai sėjau kovo vidury ax.gif , tos kolkas varganos. O vat su pomidorais atvirkščiai - vėliau sėti gražesni.
Atsakyti
mano jau žydinčios.. bet vakar perkėliau visas į verandą, užklojau išvažiuodamas agroplėvele. O šiandien mama skambino, kad lapeliai nukeipę kaip pašalusių doh.gif Na kaip gaila būtų doh.gif Bet negalėjo gi patalpoj būt šalčio ir dar po agroplėvele blink.gif Tikiuosi, atsigaus..
Atsakyti
Mergaites,
Gal kuri turi parduoti grazgarstes seklu?
I az 4u.gif
Atsakyti
Maniskes vasario menesy setos, jau pradeda zydet smile.gif
Laukiu nesulaukiu kada galesiu jas i siltnamy iskraustyti ax.gif
Atsakyti
Mano setos vasario 25 jau krauna pumpurus . Setos kovo 24 turi penkis tikruosius lapelius . Auginu tik ankstyvas paprikas . Solario H , Corno -Rosso ,Stanley f1 , Fintina f1 , Cibere f1 .
Atsakyti