Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(NAJA @ 2010 04 26, 08:55)
Pas mane šiemet paprikos nesudygo 90 proc - teks pas bobulytes turguje pirkti daigus. Aišku gauti tinkamos veislės net nesitikiu net jei tą daigą taip ir vadintų biggrin.gif nu bet paprikoms aš neišranki, nors spalvą reikiamą gauti ir tai jau super būtų.

Kokiame etape dabar jūsų paprikos ir kada pasėtos?

Jei turit gražių (ligoms atsparių veislių) pomidorų daigų, tai galim į kelias paprikas keist bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotosiukas: 26 balandžio 2010 - 13:31
QUOTE(NAJA @ 2010 04 26, 08:55)
Pas mane šiemet paprikos nesudygo 90 proc - teks pas bobulytes turguje pirkti daigus. Aišku gauti tinkamos veislės net nesitikiu net jei tą daigą taip ir vadintų biggrin.gif nu bet paprikoms aš neišranki, nors spalvą reikiamą gauti ir tai jau super būtų.

Kokiame etape dabar jūsų paprikos ir kada pasėtos?

Naja,atleiskit uz komentara,bijau izeisti,bet as vietoj Jusu nedeciau tokio avataro savo vaiko.Juk visokiu zmoniu cia uzklysta.atleiskit.
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2010 04 26, 11:50)
Mano setos vasario 25 jau krauna pumpurus . Setos kovo 24 turi penkis tikruosius lapelius . Auginu tik ankstyvas paprikas . Solario H , Corno -Rosso ,Stanley f1 , Fintina f1 , Cibere f1 .

As tokias pasisejau siemet.. Gal galetumete detaliau apie jas papasakoti?
Atsakyti
[quote=NAJA,2010 04 26, 08:55]
[quote=DOMINUKE,2010 04 26, 18:13]
Naja,atleiskit uz komentara,bijau izeisti,bet as vietoj Jusu nedeciau tokio avataro savo vaiko.Juk visokiu zmoniu cia uzklysta.atleiskit.
[/quote]

[COLOR=yellow]Naja, pamacius Jusu avatara nublanko visa Jusu zinute...Jums patiktu jei Jusu dukryte, kai paaugs ir rasines kokiam forume, isidetu Jusu nuogos fotke i avatara? g.gif gerbkime savo vaikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotosiukas @ 2010 04 26, 14:31)
Jei turit gražių  (ligoms atsparių veislių) pomidorų daigų, tai galim į kelias paprikas keist  bigsmile.gif

beicuotos būna ligoms atsparios.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 26, 21:52)
beicuotos būna ligoms atsparios.

žinau 4u.gif aš tokias ir sėjau, išdygsta gražūs, auga gražūs, o tik išpikiuoju, persodinu, tai po lapuką kitą nunyksta ir stovi vietoje, neauga verysad.gif Paskaitau pomidorų temą, tai daug kam tos pačios problemos, bet aš kažkaip įsitikinusi, kad kažką ne taip darau, kad kažkas jiems nepatinka, tik nesuprantu kas unsure.gif
Užtat paprikoms nors tu ką - auga thumbup.gif Beje, dėl mainų, tai aš rimtai 4u.gif mums tikrai tiek nereikės, kiek jų priaugo ax.gif Turiu atliekamų Fintina H ir Stanley H, norėčiau hibridinių pomidorų 4u.gif Siūlyti į až
Atsakyti
QUOTE(lotosiukas @ 2010 04 27, 07:43)
žinau 4u.gif  aš tokias ir sėjau, išdygsta gražūs, auga gražūs, o tik išpikiuoju, persodinu, tai po lapuką kitą nunyksta ir stovi vietoje, neauga verysad.gif Paskaitau pomidorų temą, tai daug kam tos pačios problemos, bet aš kažkaip įsitikinusi, kad kažką ne taip darau, kad kažkas jiems nepatinka, tik nesuprantu kas unsure.gif
Užtat paprikoms nors tu ką - auga thumbup.gif  Beje, dėl mainų, tai aš rimtai 4u.gif mums tikrai tiek nereikės, kiek jų priaugo ax.gif Turiu atliekamų Fintina H ir Stanley H, norėčiau hibridinių pomidorų 4u.gif Siūlyti į až

o kur gyvenate?Manau persodindma gal per giliai juos įkiši į labai drėgną žemę g.gif .Kai perpikiuoju niekada nekišu labai giliai kol kotai tokie ploni,juk sodinant į nuolatinę vietą galima gulsčiai pasodinti.Pas mane būna numiršta porą daigelių ir ten tikrai būna per daug drėgmės.
Atsakyti
Pas mane pomidorai irgi neauga schmoll.gif Mažuliukai, susisukę.... Kažką ne taip darau, bet nesuprantu ką - gal šaltą pas mane jiems g.gif Kai pas kitas pamačiau vėliau sodintus pomidorus-tai skirtumas beveik 10 kartų blush2.gif

Mano dar iki pikavimo neauga g.gif Kai išpikavau "Vilma", tai nors ji pradėjo judėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 27 balandžio 2010 - 07:15
madmuazele
klausete apie paprikas Corno -Rosso . Jas auginsiu jau trecias sezonas . Esu jomis l patenkinta . Tiem kam parekomendavau , tai siemet didziaja dali sodinamu papriku , sudaro butent shios . Corno -Rosso l ankstyvos . Auginu lauke po agroplevele . Vaisiai siauri is pailgi . L gausiai dera . Pernai birzelio pabaigoj jau valgem . O rudeniop daug prisidziovinau , nes ju sienele yra plona . Tiesiog sunokusias sudejau ant palanges ir visa ziema lepinausi savomis dziovintomis saldziosiomis paprikomis .
Atsakyti
Merginos, ar jau sejate morkas, burokelius? Vakar pro sodus vaziavau, ziuriu zmones bulves sodina, lysvaites sukastos, paseta kazkas ir agroplevele apdengta. Tai galvoju agurkam dar per anksti, zirnius jau pasejau, ka dar galima butu tiesiai i dirva set?
Atsakyti
QUOTE(pukiota @ 2010 04 27, 09:52)
Merginos, ar jau sejate morkas, burokelius? Vakar pro sodus vaziavau, ziuriu zmones bulves sodina, lysvaites sukastos, paseta kazkas ir agroplevele apdengta. Tai galvoju agurkam dar per anksti, zirnius jau pasejau, ka dar galima butu tiesiai i dirva set?

Jau morkas ir žirnius pasėjau preita savaitgalį ax.gif
Bendradarbė vakar burokėlius pasisėjo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 27 balandžio 2010 - 08:59
Pas mane sode jau sudyge ankstyvos morkos , burokeliai , shaknines petrazoles , shpinatai , salotos , petrovo ropes , krapai , zirneliai , svogunai , ridiseliai . Viskas buvo seta balandzio pradzioj ir uzklota agroplevele , isskyrus svogunu sejinukus .
Atsakyti