Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(anemone @ 2010 04 27, 08:21)
madmuazele
klausete apie paprikas Corno -Rosso .

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif Pati rinkausi sėklas apie jas nieko nežinodama-pasirodo gerai išsirinkau thumbup.gif
Aišku, pas mane daigiukai nedidukai palyginus, bet tikiu, kad užsaugs. Aš žadu auginti mažame plėveliniame šiltnamyje.

QUOTE(pukiota @ 2010 04 27, 08:52)
Merginos, ar jau sejate morkas, burokelius? Vakar pro sodus vaziavau, ziuriu zmones bulves sodina, lysvaites sukastos, paseta kazkas ir agroplevele apdengta. Tai galvoju agurkam dar per anksti, zirnius jau pasejau, ka dar galima butu tiesiai i dirva set?

Aš šį savaitgalį pasodinau bulves. O žirnius ir ankstyvas morkas jau praeitą savaitgalį pasėjau ir uždengiau agroplėvele.

Šis savaitgalis man bus pagrindinis sodinimui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 27 balandžio 2010 - 09:24
o gal kuri vilniete turi corno rosso situ isgirtuju papriku daigeliu pertekliu? noreciau nusipirkti 2-3 daigelius, siemet papriku kazkaip nepasisejom, nes mama atsisake jas augint siltnami- sake vistiek nieks neuzdera, o as balkone visai noreciau isbandyt, bet set jau tikrai gerokai per velu butu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 04 27, 09:28)
o gal kuri vilniete turi corno rosso situ isgirtuju papriku daigeliu pertekliu? noreciau nusipirkti 2-3 daigelius, siemet papriku kazkaip nepasisejom, nes mama atsisake jas augint siltnami- sake vistiek nieks neuzdera, o as balkone visai noreciau isbandyt, bet set jau tikrai gerokai per velu butu unsure.gif

Deja neturiu schmoll.gif Kai pikavau - likutį mamai atidaviau.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 27, 08:10)
o kur gyvenate?Manau persodindma gal per giliai juos įkiši į labai drėgną žemę  g.gif .Kai perpikiuoju niekada nekišu labai giliai kol kotai tokie ploni,juk sodinant į nuolatinę vietą galima gulsčiai pasodinti.Pas mane būna numiršta porą daigelių ir ten tikrai būna per daug drėgmės.

Vilniuje.
Ačiū, Greisi 4u.gif greičiausiai per giliai išpikiavau ir taip juos išgąsdinau unsure.gif Man irgi atrodo, kad kažkaip ne tą dariau persodinant.. Bus man pamoka ateičiai cool.gif šį pavasarį vėl pasisėt iš naujo turbūt jau per vėlu..

QUOTE(pukiota @ 2010 04 27, 09:52)
Merginos, ar jau sejate morkas, burokelius? Vakar pro sodus vaziavau, ziuriu zmones bulves sodina, lysvaites sukastos, paseta kazkas ir agroplevele apdengta. Tai galvoju agurkam dar per anksti, zirnius jau pasejau, ka dar galima butu tiesiai i dirva set?

dabar pats laikas morkoms, žirniams, svogūnams, burokėliams, porams, špinatams, salotoms, ridikėliams, bulvėms.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 04 27, 10:28)

Turiu CORNO ROSSO, galiu padovanot, bet ne vilnietė esu. Gal kas nors iš jūsų pažįstamų link Kauno važiuoja, perduočiau. Aš pusiaukelėj gyvenu tarp VLN ir KN.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 04 27, 13:19)
Turiu CORNO ROSSO, galiu padovanot, bet ne vilnietė esu. Gal kas nors iš jūsų pažįstamų link Kauno važiuoja, perduočiau. Aš pusiaukelėj gyvenu tarp VLN ir KN.

labai aciu 4u.gif bet nedrisciau trugdyti zmoniu su savo paprikelem, o artimieji kaip ir nevazineja tuo marsrutu blush2.gif
paieskosiu, gal kur turguj rasiu unsure.gif gal vilnietes pasidalins informacija, kur daugiausia daigu buna pirkt?
Atsakyti

Labai aciu visosms uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Daržininkauju gal treti metai, bet čia pirmą kartą užklydau. Kadangi radau temos pradžioj diskusiją apie mulčiavimą, Kurdiumovą, bulves ant velėnos ir t.t., apsidžiaugiau, kad yra bendraminčių. Mano visas daržas mulčiuotas, prisėtas žalios trąšos, kaimynai dėbčioja, o anyta atvirai šaiposi. Na, viskas kaip priklauso. Iki pilnos laimės trūksta lašinės laistymo žarnos. Gal kartais esate pirkę ar girdėję apie tokias Lietuvoj? Internete radau tik vieną firmą, bet pas juos užsakoma nemačiom, o man norisi pačiupinėt, konkurentus pamatyt..
Ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 04 27, 17:29)
Sveikos
Daržininkauju gal treti metai, bet čia pirmą kartą užklydau. Kadangi radau temos pradžioj diskusiją apie mulčiavimą, Kurdiumovą, bulves ant velėnos ir t.t., apsidžiaugiau, kad yra bendraminčių. Mano visas daržas mulčiuotas, prisėtas žalios trąšos, kaimynai dėbčioja, o anyta atvirai šaiposi. Na, viskas kaip priklauso. Iki pilnos laimės trūksta lašinės laistymo žarnos. Gal kartais esate pirkę ar girdėję apie tokias Lietuvoj? Internete radau tik vieną firmą, bet pas juos užsakoma nemačiom, o man norisi pačiupinėt, konkurentus pamatyt..
Ačiū iš anksto.

Sveiki smile.gif

O kokią žaliąją trašą naudojate dažniausiai?

Atsakyti
Perskaiciau ir nustebau:
ar teisybe, kad jau reikia seti burokelius?
o kaip su svogunu sejinukais (na tom mazom galvytem)?
galvojau geguzes men. pradzioje tai daryti, bet jeigu jau galima - vieta turiu smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 04 26, 11:31)
Mergaites,
Gal kuri turi parduoti grazgarstes seklu?
I az 4u.gif

Galiu daigu duoti mirksiukas.gif o seklu zalioje stoteleje pirkau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 04 27, 17:29)
Sveikos
Ačiū iš anksto.

O ko juoktis,tu jai parodyk užsienietiškus forumus,beveik visi organic ūkiai apie ,kuriuos skaičiau ,taip daro.O lašelinė laistymo sistemas buvau aptikus kažkur rojaus soduose.Pas mane irgi beveik viskas mulčiuota thumbup.gif
Atsakyti