GAPO...> kadangi sodinau lapinius ridikus pirmą kartą tai ilgai nelaukiau valgiau tik išdygusius, tai nei nežinau koks tų antrųjų lapelių skonis
na šį kartą paauginsiu ilgėliau visų nesuvalgius tai pasakysiu . O galvojate, kad paaugę gali būti kitokio skonio - ne tokio panašaus į ridikėlių?
QUOTE(georgiana @ 2010 02 28, 08:53)
kaimynas pernai augino velenoj, ir apdenge siaudais, o derliaus nulis, kai kurie krumeliai buvo tusti o kai kurie turejo keleta tokiu susisukusiu bulvikiu, maniau ir as taip auginsiu bet kaimyno patirtis parode, kad susilaikysiu nuo sitokio sodinimo 
o aš labai užsidegusi esu. Įdomu, gal kokių klaidų padarė?
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 02 28, 16:11)
geeeras
gal galite kas patarti... Pasisejau ivairiu gelyciu i indelius ir uzdengusi plevele padejau ant radiatoriaus, kai kurios seklytes indelyje jau isdygo, kitos - ne. Kaip su jomis elgtis toliau, nes jeigu dar ilgiau laikysiu ant radiatoriaus manau kad isstybs jau isdygusios. Ar jums visos seklytes isdygsta vienu metu, kaip jus darote kai pradeda dygti? Jeigu nukelsiu nuo radiatoriaus ar beisdygs nesudygusios?...
QUOTE(svieske @ 2010 02 28, 21:02)
gal galite kas patarti... Pasisejau ivairiu gelyciu i indelius ir uzdengusi plevele padejau ant radiatoriaus, kai kurios seklytes indelyje jau isdygo, kitos - ne. Kaip su jomis elgtis toliau...
jei pasirodė lendantys (nebūtinai pilnai išsitiesę) daigeliai kokio trečdalio pasėtų sėklų, tuomet kelk drąsiai nuo radiatoriaus, nes akivaizdu, kad sėklos jau dygsta, prasimušti pro žemę sudaigintai sėklai jau užteks jėgų ir vėsesnėj vietoj
QUOTE(diasaja @ 2010 02 28, 20:50)
is TV
visai smagu ziuret kaip ta zaluma i sviesa lenda
QUOTE(jolaxus @ 2010 02 28, 21:12)
jei pasirodė lendantys (nebūtinai pilnai išsitiesę) daigeliai kokio trečdalio pasėtų sėklų, tuomet kelk drąsiai nuo radiatoriaus, nes akivaizdu, kad sėklos jau dygsta, prasimušti pro žemę sudaigintai sėklai jau užteks jėgų ir vėsesnėj vietoj
aciu uz atsakyma
NAJA, aš tik pamąsčiau, kad daugiau būtų lapų, tai ilgesniam užtektų, bet ant pakelio taip ir parašyta valgyti skilčialapių fazėje, gal ir pakinta skonis
. Aš ir nebeišlaukiau, pusryčiam suvartojau
. Reik vėl sėti.
QUOTE(GAPO @ 2010 03 01, 09:47)
NAJA, aš tik pamąsčiau, kad daugiau būtų lapų, tai ilgesniam užtektų, bet ant pakelio taip ir parašyta valgyti skilčialapių fazėje, gal ir pakinta skonis
. Aš ir nebeišlaukiau, pusryčiam suvartojau
. Reik vėl sėti.
O ant mano pakelio tokios info net nėra
As siemet matyt neturesiu baklazanu
Dar viena, kuris tvirtai stovejo, radau grizusi is darbo nulinkusi... nesuprantu niekaip ka darau ne taip
Pomidorai ir paprikos sauniai auga, o baklazanams nepatinka kazkas
Ir kaip uzsimaniau lapiniu ridikeliu
Net skoni burnoje jauciu.... zadu nusipirkti ir pasiseti
Kazi rasciau i bet kuria seklu parduotuve uzsukusi ar kur special reikia vaziuoti
Pomidorai ir paprikos sauniai auga, o baklazanams nepatinka kazkas
Ir kaip uzsimaniau lapiniu ridikeliu
Kazi rasciau i bet kuria seklu parduotuve uzsukusi ar kur special reikia vaziuoti
QUOTE(Casual @ 2010 02 28, 22:49)
is TV
Cia jau praeitoj temoj apdiskutavom
Apolionija Zizirskiene rode,kaip auginti svogunus
va ta laida,pabaigoje jos ir Zizirskiene rodo
QUOTE(kamzelka @ 2010 03 01, 23:49)
Apolionija Zizirskiene rode,kaip auginti svogunus
vasario 7d. laida
pagal sita ideja pas mane butelyje beveik 30 svogunu laiskus augina
QUOTE(madmuazele @ 2010 03 01, 21:45)
...Kazi rasciau i bet kuria seklu parduotuve uzsukusi ar kur special reikia vaziuoti 
Daugumoje pc rasite PR prieskoninių augalų linijos stendą ir jame raudonlapių ridikėlių sėklų.
O sėklų parduotuvėse gal ir pigesnių sėklų galite rasti