Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

GAPO...> kadangi sodinau lapinius ridikus pirmą kartą tai ilgai nelaukiau valgiau tik išdygusius, tai nei nežinau koks tų antrųjų lapelių skonis biggrin.gif na šį kartą paauginsiu ilgėliau visų nesuvalgius tai pasakysiu . O galvojate, kad paaugę gali būti kitokio skonio - ne tokio panašaus į ridikėlių?
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 02 28, 08:53)
kaimynas pernai augino velenoj, ir apdenge siaudais, o derliaus nulis, kai kurie krumeliai buvo tusti o kai kurie turejo keleta tokiu susisukusiu bulvikiu, maniau ir as taip auginsiu bet kaimyno patirtis parode, kad susilaikysiu nuo sitokio sodinimo g.gif

o aš labai užsidegusi esu. Įdomu, gal kokių klaidų padarė? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 02 28, 16:11)
Pasirodau su svogūnų daržu  biggrin.gif

geeeras thumbup.gif o iš kur tokia puiki idėja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 28 vasario 2010 - 19:51
gal galite kas patarti... Pasisejau ivairiu gelyciu i indelius ir uzdengusi plevele padejau ant radiatoriaus, kai kurios seklytes indelyje jau isdygo, kitos - ne. Kaip su jomis elgtis toliau, nes jeigu dar ilgiau laikysiu ant radiatoriaus manau kad isstybs jau isdygusios. Ar jums visos seklytes isdygsta vienu metu, kaip jus darote kai pradeda dygti? Jeigu nukelsiu nuo radiatoriaus ar beisdygs nesudygusios?...
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2010 02 28, 21:02)
gal galite kas patarti... Pasisejau ivairiu gelyciu i indelius ir uzdengusi plevele padejau ant radiatoriaus, kai kurios seklytes indelyje jau isdygo, kitos - ne. Kaip su jomis elgtis toliau...

jei pasirodė lendantys (nebūtinai pilnai išsitiesę) daigeliai kokio trečdalio pasėtų sėklų, tuomet kelk drąsiai nuo radiatoriaus, nes akivaizdu, kad sėklos jau dygsta, prasimušti pro žemę sudaigintai sėklai jau užteks jėgų ir vėsesnėj vietoj
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 28, 20:50)

geeeras thumbup.gif o iš kur tokia puiki idėja?

is TV mirksiukas.gif Cia jau praeitoj temoj apdiskutavom biggrin.gif
visai smagu ziuret kaip ta zaluma i sviesa lenda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 02 28, 21:12)
jei pasirodė lendantys (nebūtinai pilnai išsitiesę) daigeliai kokio  trečdalio pasėtų sėklų, tuomet kelk drąsiai nuo radiatoriaus, nes akivaizdu, kad sėklos jau dygsta, prasimušti pro žemę sudaigintai sėklai jau užteks jėgų ir vėsesnėj vietoj

aciu uz atsakyma smile.gif Na bet sudyge pavyzdziui 2 seklos is 10 vnt., cia dichondru. Viena jau tokia gerokai istysus, kitu dar visai nesimato, nukeliau nuo radiatoriaus, bet kaip bus su jom tai nezinau. Kitu rusiu jau isdygusiu bus apie trecdali, tai tas tada galiu drasiai nukelti, nes be galo greitai istysta.
Atsakyti
NAJA, aš tik pamąsčiau, kad daugiau būtų lapų, tai ilgesniam užtektų, bet ant pakelio taip ir parašyta valgyti skilčialapių fazėje, gal ir pakinta skonis g.gif . Aš ir nebeišlaukiau, pusryčiam suvartojau smile.gif. Reik vėl sėti.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 03 01, 09:47)
NAJA, aš tik pamąsčiau, kad daugiau būtų lapų, tai ilgesniam užtektų, bet ant pakelio taip ir parašyta valgyti skilčialapių fazėje, gal ir pakinta skonis  g.gif . Aš ir nebeišlaukiau, pusryčiam suvartojau smile.gif. Reik vėl sėti.

O ant mano pakelio tokios info net nėra sad.gif reikia pamėginti keletą daigelių pasiauginti ilgėliau ir tuomet paragauti .
Atsakyti
As siemet matyt neturesiu baklazanu angel_sadangel.gif Dar viena, kuris tvirtai stovejo, radau grizusi is darbo nulinkusi... nesuprantu niekaip ka darau ne taip verysad.gif
Pomidorai ir paprikos sauniai auga, o baklazanams nepatinka kazkas unsure.gif

Ir kaip uzsimaniau lapiniu ridikeliu bigsmile.gif Net skoni burnoje jauciu.... zadu nusipirkti ir pasiseti smile.gif
Kazi rasciau i bet kuria seklu parduotuve uzsukusi ar kur special reikia vaziuoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 01 kovo 2010 - 21:47
QUOTE(Casual @ 2010 02 28, 22:49)
is TV mirksiukas.gif  Cia jau praeitoj temoj apdiskutavom biggrin.gif
visai smagu ziuret kaip ta zaluma i sviesa lenda  biggrin.gif

Apolionija Zizirskiene rode,kaip auginti svogunus biggrin.gif
va ta laida,pabaigoje jos ir Zizirskiene rodo smile.gif vasario 7d. laida
Atsakyti
QUOTE(kamzelka @ 2010 03 01, 23:49)
Apolionija Zizirskiene rode,kaip auginti svogunus biggrin.gif
va ta laida,pabaigoje jos ir Zizirskiene rodo smile.gif  vasario 7d. laida

drinks_cheers.gif
pagal sita ideja pas mane butelyje beveik 30 svogunu laiskus augina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 03 01, 21:45)
...Kazi rasciau i bet kuria seklu parduotuve uzsukusi ar kur special reikia vaziuoti g.gif

Daugumoje pc rasite PR prieskoninių augalų linijos stendą ir jame raudonlapių ridikėlių sėklų. 4u.gif
O sėklų parduotuvėse gal ir pigesnių sėklų galite rasti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 02 kovo 2010 - 08:56