Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(georgiana @ 2010 02 28, 08:53)
kaimynas pernai augino velenoj, ir apdenge siaudais, o derliaus nulis, kai kurie krumeliai buvo tusti o kai kurie turejo keleta tokiu susisukusiu bulvikiu, maniau ir as taip auginsiu bet kaimyno patirtis parode, kad susilaikysiu nuo sitokio sodinimo g.gif

kažko neįsiskaitėt ant tos velėnos turi būti užpiltas nemažas derlingos žemės sluoksnis.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 28, 11:15)
kažko neįsiskaitėt ant tos velėnos turi būti užpiltas nemažas derlingos žemės sluoksnis.

Vat ir man pasirode, kad bile kaip padare kaimynas, uztai nieko ir nesigavo...jei neklystu, ir meslo reikia deti. Ir butent silumameges darzoves megsta toki sodinima, nes meslas pudamas kaitina zeme.

Oi su tais visais daigeliais ant palanges....man jau tokia negera nuojauta, kad viska is naujo teks seti, dygsta puikiai, bet i tokius "usus" is karto eina - vesu, tamsu, nu zodziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 02 28, 12:52)
<...>dygsta puikiai, bet i tokius "usus" is karto eina - vesu, tamsu, nu zodziu  g.gif

tai, kad daigai tįsta, rodo, kad per šilta ir mažai šviesos
viena iš klasikinių taisyklių daug kur nurodomų yra ta, kad vos daigai sudygsta reikai bent porai dienų gerokai sumžinti temperatūrą būtent tam, kad neištįstų. T.y. dygimui dažniausiai reikia ne mažiau 20-25 laipsnių, o sudygus mažinti iki 15-18 laipsnių.
Todėl pas mane dar beveik niekas nesėta, tik margeniai neseniai sudygo, o su kitkuo laukiu ilgesnės dienos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 28 vasario 2010 - 11:58
QUOTE(jolaxus @ 2010 02 26, 12:54)
.

Oi su tais visais daigeliais ant palanges....man jau tokia negera nuojauta, kad viska is naujo teks seti, dygsta puikiai, bet i tokius "usus" is karto eina - vesu, tamsu, nu zodziu  g.gif

Niu tikrai tamsoka dar, pas mane irgi tamsuma ant palangių. Aš todėk ir neskubėjau nieko sėti - baisu kažkaip buvo.
O kad vėsu tai nėra blogai. Šilumos reikia sėkloms sudygti, o sudygus jas rekomenduojama į vėsesnę vietą išnešti. Dažniausiai augaliukai tysta jei jiems peršilta ir trūksta šviesos.

Va lapinių ridikėlių pasisėjau, tai tyyyyyyysta tikrai kaip ūsai biggrin.gif bet skanūs velniai - nu tikri ridikėliai - aš sužavėta šiuo atradimu .
Sakykit kas perkat lapinius ridikus (valgomuosius) kur ir po kiek sėklas perkate, ns aš tik vienintelės firmos esu radus jas ir gan nepigias (o nepigios, nes sėti jas reikia kas 7 d, jei nori dažniau valgyti, o iš vieno pakelio man kol kas vos dviem valgymam užaugo rolleyes.gif ) Firma : sėklos, retų augalų ir preiskonių linija.
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2010 02 28, 12:07)
Va lapinių ridikėlių pasisėjau, tai tyyyyyyysta tikrai kaip ūsai biggrin.gif bet skanūs velniai - nu tikri ridikėliai - aš sužavėta šiuo atradimu .
Sakykit kas perkat lapinius ridikus (valgomuosius) kur ir po kiek sėklas perkate, ns aš tik vienintelės firmos esu radus jas ir gan nepigias (o nepigios, nes sėti jas reikia kas 7 d, jei nori dažniau valgyti, o iš vieno pakelio man kol kas vos dviem valgymam užaugo  rolleyes.gif ) Firma : sėklos, retų augalų ir preiskonių linija.

O jūs dar be pirmųjų tikrųjų lapelių valgote, kaip sakoma skilčialapių fazėje, ar laukiate, kol išleidžia tuos lapelius? Kažin ar jau paskui taip pasikeičia tas skonis.
Aš pirkau "Agropasaulio" Kauno bazėj. Buvo akcija, berods 0,8Lt už 5g.
Atsakyti
Pasirodau su svogūnų daržu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 28, 15:11)
Pasirodau su svogūnų daržu  biggrin.gif

oho, kaip greit bigsmile.gif Labai grazus darzas thumbup.gif
Atsakyti
kokie ilgi jau cibuliukai
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 28, 16:22)
oho, kaip greit  bigsmile.gif  Labai grazus darzas  thumbup.gif

.
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 28, 18:05)
kokie ilgi jau cibuliukai

idomūs jie tokie, vieni - jau oho, o kiti - dar net neprasikale g.gif
Atsakyti
Casual , labai gražus tavo svogūnų daržas thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes rolleyes.gif

mano svogunu darzas jau po truputi ir kalasi rolleyes.gif

o siandien sukale brangusis stova daigam tik kad pas mus su sviesa tai ir nekas jauciu reikes koki apsvietima sugalvot rolleyes.gif

as irgi sesiu viska velaiu tik paprikos jau pasetos bet dar nesudygo sejau 21 d tai kada mazdauk turetu givybe rodyt g.gif as paprikas siemet pirmakart pati daiginu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 28, 17:33)
idomūs jie tokie, vieni - jau oho, o kiti - dar net neprasikale  g.gif

mano visi ,kurie apatinėje eilėje-be gyvybės ženklų g.gif

QUOTE(zylute81 @ 2010 02 28, 18:23)
o siandien sukale brangusis stova daigam tik kad pas mus su sviesa tai ir nekas jauciu reikes koki apsvietima sugalvot rolleyes.gif

kaip tas stovas atrodo? gal foto?
Atsakyti