kai buvau paaugle, labai padedavo uzrasai 'ikvepianciam skaitymui', susirasydavau linksmiausius, maloniausius ir t.t. nutikimus, sapnus, perskaitytas mintis, o kai aplankydavo liudesys tiesiog skaitydavau, geras budas, tik reikia skirti laiko uzsirasinejimui.
o dabar gelbeja knyga, vyro apkabinimas arba trumpas pasivaiksciojimas.
Kai būna liūdna dažniausiai užsidedu pažiūrėt savo topinį serialą "Seksas ir Miestas" - nerealus!!!!!! vat nuotaiką tai garantuotai pakelia
Aišku, prie viso to dar tinka ir ledai su klevų sirupu
Kiti būdai tai karšta vonia, pasivažinėjimas dviračiais ar šiaip kokia veikla, muzika... aišku pokalbiai su draugem...
arba šokoladas.... šokoladas... ir dar truputį šokolado.....
Aišku, prie viso to dar tinka ir ledai su klevų sirupu
Kiti būdai tai karšta vonia, pasivažinėjimas dviračiais ar šiaip kokia veikla, muzika... aišku pokalbiai su draugem...
arba šokoladas.... šokoladas... ir dar truputį šokolado.....
klausausi muzikos
tiesa, kalbant apie išsiliūdėjimą (arba leidimą sau liūdėt), tai galiu pasakyt, kad išbandžiau tokį dalyką - neleidau sau liūdėt, o paprasčiausiai kažką susiradau veikt, ar linksmam žmogui paskambint, nebegalvojau apie liūdnas nuotaikas ir suveikė! nors lengva nebuvo...
visada yra lengviau pasiduot liūdesiui ir blogai nuotaikai... nors jos kartais ima viršų nors tu ką... tada gerai ir išsiverkt
Kai uzeina stiprus liudesys ir suspaudzia sirdi,visada issiverkiu.Ir liudesys praeina ir ant sirdies lengviau pasidaro
visada išgelbsti vaikino buvimas šalia, o dar jei pasistengia prajuokinti...
bet deja dažnai negalime būti kartu nes jis studijuoja kitam mieste o aš dar mokinukė tai tokiu atveju labai gerai nuramina muzika, kuo garsiau tuo geriau
QUOTE(volare @ 2008 06 23, 21:58)
nuo vynelio galva visada skauda,belieka tik sampas
tai kad jis kartais sugeba pasielgti kaip parazitas.
QUOTE(deima26 @ 2008 06 25, 17:23)
Kai uzeina stiprus liudesys ir suspaudzia sirdi,visada issiverkiu.Ir liudesys praeina ir ant sirdies lengviau pasidaro 
geras zurnalas, vynas ir karsta vonia
Kai labai liudna stengiuosi save prablaskyti, palepinti.. o kai labai labai liudna tai leidziu issiliudeti.
Parašau SMS draugui į užsienį. Tiesiog šiaip, be jokių skundimųsi irdejonių. Žinau, kad visada atrašys. Net nenujausdamas mano blogos nuotaikos ją pakels. Nes tas žmogus manim tiki, manim žavisi. O tada savim imi tikėti ir pats