Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

QUOTE(saulytia23 @ 2008 08 09, 14:14)
verkiu verysad.gif  nors as dazniausiai kas blogo nutinka verkiu verysad.gif  esu l.jautri ir silpna verysad.gif  ,turbut kai dievulis dalino stiprybe as buvau eileje prie asaru doh.gif  verysad.gif

Su šiuo skausmu sustiprėsi, o diena diena pamatysi kad ašarų nebeturi ir tada jau artes pasveikimas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
nesuprantu is kur bet as mane asaru kalnai verysad.gif atrodo laikausi is paskutiniuju bet kai jau pradedu tai ne kas tada vaikstau kaip zombis verysad.gif greiciau ta diena ateitu svytinti i mano kiema nes kolkas per debesis sviesos nematyti verysad.gif sunku vienai verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(saulytia23 @ 2008 08 09, 16:07)
nesuprantu is kur bet as mane asaru kalnai verysad.gif atrodo laikausi is paskutiniuju bet kai jau pradedu tai ne kas tada vaikstau kaip zombis verysad.gif  greiciau ta diena ateitu svytinti i mano kiema nes kolkas per debesis sviesos nematyti verysad.gif  sunku vienai verysad.gif ...

Dabar pas tave toks periodas kai reikia visą susikaupusi skausmą išverti, išlieti o tada jau pradėsi sveikti... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
labiausiai padeda geras filmas ir vyno butelaitis,pasivaikščiojimas parke.
Atsakyti
žiūriu senas šeimos foto ar skaitau savo laiškus MB, kai buvom ne kartu...Kiek juose ilgesio ir meilės...Siaubas...
Atsakyti
labiausiai padeda garsi muzika ,kai bandai nieko negirdeti ,o ypatingai vaziuojant masina.
Atsakyti
Kai žemė iš po kojų, atrodo, slysta, padeda vitaminai ir maisto papildai, bet, aišku, po kurio laiko, o šiaip, tenka viską pergyventi verysad.gif.
Atsakyti
Kai liudna - lekiu kur prasiblaskyt, nors labai nemegstu vienatves, vis tiek lekiu... tada kai matai daug zmoniu, aplankos ir kiti jausmai... labai nesmagu buna, kai uzsibuni ilgai viename jausme, todel stengiuosi daznai klausytis ivairios muzikos, prasiblaskyt gamtoje ir pan...
Atsakyti
uzejo liudesys (hormonai daro savo) atrodo siaubingiausiai liudna graudu saves gaila ir tt. pasiskaitinejau ka jus darot apemus tam nelemtam liudesiui.....o gi tiek daug budu kaip nugynti ta liudesy tolyn ax.gif net nieko nedarant tik pasiskaicius nuotaika pagerejo bigsmile.gif
Atsakyti
paverkiu arba savęs pagailiu, kokia aš nelaiminga ax.gif
Atsakyti
Kai liūdna - verkiu, paskui palieka lengviau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytia23 @ 2008 08 09, 15:14)
verkiu verysad.gif  nors as dazniausiai kas blogo nutinka verkiu verysad.gif  esu l.jautri ir silpna verysad.gif  ,turbut kai dievulis dalino stiprybe as buvau eileje prie asaru doh.gif  verysad.gif

as lygiai tokia pati.i viska reaguoju 100 kartu jautriau nei visi.kiekviena smulkmena priimu giliai i sirdi ir del to kenciu.apskritai,depresija-tai daznas svecias manyje verysad.gif
Atsakyti