as jau verkiu pastaraji menesi.. ir turbut dar du su puse verksiu... ir is kur pas zmogu tiek asaru?.... nesinori absoliuciai nieko daryt, o jei iseinu i miesta tik dar blogiau pasidaro, kai aplink matau basisypsancius linksmus veidus, o as einu verkdama... turbut tureciau kvailai atrodyt, bet kitaip negaliu....
Aš taip visad laukiu savaitgalio kai nereikia į darbą, o kai ateina išsvajotas savaitgalis, liūdna liūdna pasidaro..........rutina daro savo...
Ir tuomet arba būnu užsidariusi viena namuose arba išeinu kartais kur nors pasivaikščioti, nes tarp žmonių juk neverksi, prasiblaškau ir toliau egzistuoju......
Papildyta:
Labai tave suprantu...
Bet kol nepašalinsi to liūdesio priežasties, tol nebus nieko gero......
Papildyta:
QUOTE(camillyte @ 2008 09 20, 01:53)
as jau verkiu pastaraji menesi.. ir turbut dar du su puse verksiu... ir is kur pas zmogu tiek asaru?.... nesinori absoliuciai nieko daryt, o jei iseinu i miesta tik dar blogiau pasidaro, kai aplink matau basisypsancius linksmus veidus, o as einu verkdama... turbut tureciau kvailai atrodyt, bet kitaip negaliu.... 
Labai tave suprantu...
liudesys mus visas aplanko,kartais jis uzsibuna ilgiau,kartais trumpiau,bet tai neisvengiama.kai man buna be proto liudna,galvoju,kad cia labai laikina ir greit tas liudesys praeis.ir as bunu teisi
,kita diena dazniausiai buna linksmesne.
geriausia uzsiimti kokiom grozio procedurom
Paskutiniai 4mėn tik ašaromis nulaistyti praėjo, ateinantys irgi bus ne geresni. Žiauriai sunku, skaudu, tuščia...Noris kaukti ir nesustoti. Gerai išsikaukus kažkuriam laikui palengvėja, paskui vėl tas pats... Kartojasi... Baisus dalykas tas gyvenimas, kai kažkas sudaužo į šipulius...
kai man liudna einu viena pasivaiksciot, kartais taip po miesta, kartais po parduotuves, arba susitinku su draugemis, kuriom galiu pasiguot, kai gyvenimas tampa nemielas...
siandien ir man kazko labai liudna... ejau ir pasivaikscioti , ir sokolado plyta sudorojau,o liudesys nepraeina... nera salia zmogaus, kuriam galeciau pasiguost,kuris apkabintu, pasakytu gera zodi, tai guodziuosi jums ...
Kai jau aplanko didis liūdesys,atsigulu į putų vonią ir gurkšnodama taurę vyno skaitau žurnalą...o po to į lovą
Man jau senokai liudna
bet stengiuosi laikyti save rankose.
Siaip padeda garsiai paklausyti geros muzikos, pabuti vienai, issiverkti, pabendrauti su artima drauge... katik suvalgiau du sokoladinius saldainius, nepadeda
Baisiausia, kad esu kudute, bet kai man buna liudna, kai stresuoju ir nervuojuosi, tada visai nebevalgau, kasnio praryt negaliu, tiesiog gerkle uzsikemsa
Siaip padeda garsiai paklausyti geros muzikos, pabuti vienai, issiverkti, pabendrauti su artima drauge... katik suvalgiau du sokoladinius saldainius, nepadeda
Baisiausia, kad esu kudute, bet kai man buna liudna, kai stresuoju ir nervuojuosi, tada visai nebevalgau, kasnio praryt negaliu, tiesiog gerkle uzsikemsa
QUOTE(camillyte @ 2008 09 20, 01:53)
camillyte, kodėl verki pastarąjį mėnesį, kame reikalas, kokia problema?
QUOTE(camillyte @ 2008 09 20, 00:53)
Is visos, visos sirdies linkiu, kad greiciau gryztu gyvenimo dziaugsmas
Man siuo metu buna liudna stai tokiu laiku kaip dabar, kai grizti is darbo i tuscius namus...Jau laiptais lipu ir jauciu, kad ATEINA..liudesys..
As leidziu sau pailseti, darbus palieku tiems laikams kai atsiras daugiau energijos..
As labai noriu dabar "isimyleti" i kokia nors sporto saka...ir ja uzsiimti, kad butu dziaugmo kiekviena karta, kai ja uzsiimu...Tada turetu atsirasti noro gyventi..Noriu paskesti savo hobyje ir nieko negalvoti..Taciau sirdziai neisakysi..., nes iki siol net nieko nesugalvojau kas tai galetu buti.
Manau kai liudna reikia prisiminti apie hobi.
As leidziu sau pailseti, darbus palieku tiems laikams kai atsiras daugiau energijos..
As labai noriu dabar "isimyleti" i kokia nors sporto saka...ir ja uzsiimti, kad butu dziaugmo kiekviena karta, kai ja uzsiimu...Tada turetu atsirasti noro gyventi..Noriu paskesti savo hobyje ir nieko negalvoti..Taciau sirdziai neisakysi..., nes iki siol net nieko nesugalvojau kas tai galetu buti.
Manau kai liudna reikia prisiminti apie hobi.