Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

Kai buna labai liudna dazniausiai megaujuosi vienatve, bet megautis tenka retai unsure.gif nes dazniausiai drauges issitempia pasilinksminti ar apsipirkineti rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif . Čia tikra ašarų pakalnė. Jeigu esat sveikos thumbup.gif , sveiki tėvai thumbup.gif , vaikai thumbup.gif ir vyras clap.gif , o dar ir turit ir darbą clap.gif , tai gyvenimas jums geras thumbup.gif .
Aš turbūt per daug užsiėmusi kad liūdėčiau. bet kai užpuola neviltis prisimenu savo bendravardę, kuri nuo vaikystės serga nepagydoma liga, apako, brolis neįgalus, mamos sveikata prasta, tėvai abu jau garbingo amžiaus, o ji trokšta gyventi, rašo ir publikuoja savo eilėraščius, vadovauja savo rajono invalidų draugijai, valo savo namus ir t.t ir tada man pasidaro gėda, kad aš sveika, darbinga, o dar liūdžiu ir gailiuosi savęs. reikia džiaugtis tuom ką turi dabar, nes gali nebeturėti ir įvertinsi per vėlai.

Čiau lūdnosios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 18 rugsėjo 2004 - 16:50
Rasau dienorasti smile.gif
Atsakyti
kai liūdna prie kompo sėdžiu, supermamos forume 000164.gif
Atsakyti
stengiuosi kuo nors uzsiimti,kad nebutu liudna.geriausi vaistai thumbup.gif
Atsakyti
Moku groti- tai mano palaima. Jei man liūdna- aš pagroju ir nuotaika pagerėja, jei esu supykusi- vėl išsilieju grodama. Grojimas- visas mano gyvenimas, be pianino man negerai. Tai mano dvasios vadovas. Jei neturiu galimybės groti padeda klausoma muzika, tik reikia sugelbėti tinkamą pasirinkti.
Atsakyti
Kai buna liudna? Kazkaip pati neleidziu sau liudeti, nes visuomet sugalvoju ka veikti, kuo uzsiimti, kad ta busena manes nepasiektu. O siaip tai buvo kelis kartus apemusi si keista nuotaika, galiu pasakyti, kad iseina patys graziausi piesiniai. Biski pateplioju, kai turiu laiko thumbup.gif
Atsakyti
Kai man buna liudna,pasileidziu raminancia,leta muzika ir butinai smilkau smilkalus.Indiskus.Nezinau kodel,bet man to reikia ir veikia teigiamai.Beje,kartas nuo karto mums buna liudna tiesiog be priezasties.O pasak A.Mamontovo:"tu liudet nebijok,nes tiktai liudesy sielos dziaugsmas..."
Atsakyti
QUOTE (bona @ 2004 09 29, 19:59)
Kai buna liudna? Kazkaip pati neleidziu sau liudeti, nes visuomet sugalvoju ka veikti, kuo uzsiimti, kad ta busena manes nepasiektu. O siaip tai buvo kelis kartus apemusi si keista nuotaika, galiu pasakyti, kad iseina patys graziausi piesiniai. Biski pateplioju, kai turiu laiko thumbup.gif

Oi bona, as taip svajoju vel tureti visus reikmenis, kad galeciau pateplioti, kai uzeina liudna nuotaika. Tikrai daug isdalinau savo liudnumo rezultatu ir labai gailiuosi. Bet man dabar mazoji neleistu taip " liudeti " , tikrai labai daznai pagalvoju, dabar tai eiciau as pateplioti sad.gif smile.gif
Todel tenka griebtis kitoku priemoniu - liudnuma pakeisti pykciu, o pykti islieti ir vel sypsotis.
Atsakyti
Man dabar liudna sad.gif Uz lango bjaurus oras, sefas reikalauja ataskaitu, o as taip tingiu, tai liudziu ir svajoju, kad kai grysiu namo, manes jau lauks vakariene, uzsidegsim zidini, pasiimsim po taure raudono vyno ir kalbesimes apie musu naujo namo projekta, tada bus thumbup.gif
Atsakyti
Buna kartais taip liudna, kad nors staugti norisi... Labai padeda pasivaiksciojimas, is namu isejimas nesvarbu kur. Jei pasilikciau, tai tikriausiai tuo metu visiskai nuo proto nusokciau. Be to, dar kartais suveikia sokoladas ir gera miego doze smile.gif
Atsakyti
man vakar labai sunku buvo ant dūšios sad.gif , daug visko susikaupę, rūpesčių, nuoskaudų ir t.t., kažkaip pasijutau tik viena sau berūpinti, niekas nesupranta, neužjaučia ir t.t. huh.gif , tai kažkaip šovė į galvą paimti iš mamos atsivežtą mažytę Jeronimo Lauciaus knygelę 'Jei tau sunku", visą perskaičiau, nu labai apramino, atsirinkau, ko man reikėjo, patiko ji man ir tiko tuo metu smile.gif , šiandien dar kiek liūdnoka, bet užsiimsiu kūryba-straipsniukais, turėtų pagelbėt wink.gif
Dar labai tokiu metu tinka man saksofono muzika arba kas nors iš radijo stoties "Relax' rolleyes.gif ...
O apskritai, vaikai ir kompas mano išsigelbėjimas nuo nekokių minčių didžiausias wink.gif
Gal reiks šiandien kokiu skanumynu pasilepinti rolleyes.gif , pavyzdžiui, plaktos grietinėlės desertu arba ledų kokteiliuku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lengvute: 09 spalio 2004 - 09:21