Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas po persileidimo

Apklausa: Po kiek laiko pavyko pastoti po persileidimo? (151 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(me2za @ 2007 01 05, 22:52)
Aš pernai pirmą kartą kai turėjau nesivystantį nėštumą, tai gydytojai jokių tyrimų nedarė, o va viskas pasikartojo antrą kartą ir dar su didelėm komplikacijom, kad vos nenumiriau  doh.gif  Tada jau padarė tyrimus ir nieko nerado  g.gif  O man nuojauta kužda, kad kažkokios problemos jie neranda  doh.gif  Na vienu žodžiu, tyrimai manau nepakenktų net ir po pirmo persileidimo, na maža kas... blush2.gif

Na kas bebūtų, vistiek bandysim trečią kartą  unsure.gif

Neprarask vilties ir žinok, kas anglai sugrįšta
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
po persleidimo praejo septyni men, o planuojame jau trecia menesi... kolkas dar neuzkibo kleckiukas... verysad.gif bet labai tikiuosi kad viskas gerai bus...
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2007 02 10, 10:46)
sveikutes  4u.gif
po persleidimo praejo septyni men, o planuojame jau trecia menesi... kolkas dar neuzkibo kleckiukas...  verysad.gif        bet labai tikiuosi kad viskas gerai bus...

Man po persileidimo praėjo 8 mėn. o bandom 5. Vis jokių naujienų.
Bet kažkaip dar dėlto nepergyvenu, nes vadinasi dar mažiukas nepasiruošęs
Atsakyti
QUOTE(Inesute J @ 2007 02 10, 10:49)
Man po persileidimo praėjo 8 mėn. o bandom 5. Vis jokių naujienų.
Bet kažkaip dar dėlto nepergyvenu, nes vadinasi dar mažiukas nepasiruošęs

reiskia ne laikas tikrai. jie megsta daryti staigmenas... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 02 10, 21:55)
reiskia ne laikas tikrai. jie megsta daryti staigmenas... hihihi.gif

tikrai taip!
sveiki! ax.gif
Atsakyti
Sveikutes..

Matau,kad si tema yra paliesta keliose forumo temose. Man taip pat atsistiko si nelaime (vakar gryzau is ligonines. 9sav nestumo dare "abrozija"). Sunku dar vis patiketi,kad tai ivyko..
Norejau paklausti-ar jums po nelaimes (vadinamo valymo) buvo paskirti kazkokie vaistai? Man nieko gydytoja neliepe vartoti,tik reikia pirmiausiai atsigauti emociskai schmoll.gif
Kazkaip sunku dabar,bet manau,kad esu stipri ir su tuo susitaikysiu...
Atsakyti
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2007 04 14, 09:31)
Sveikutes..

Matau,kad si tema yra paliesta keliose forumo temose. Man taip pat atsistiko si nelaime (vakar gryzau is ligonines. 9sav nestumo dare "abrozija"). Sunku dar vis patiketi,kad tai ivyko..
  Norejau paklausti-ar jums po nelaimes (vadinamo valymo) buvo paskirti kazkokie vaistai? Man nieko gydytoja neliepe vartoti,tik reikia pirmiausiai atsigauti emociskai  schmoll.gif
  Kazkaip sunku dabar,bet manau,kad esu stipri ir su tuo susitaikysiu...

laikykis klauzada-neklauzada
man irgi istiko pansi beda....8 sav. nustojo vystytis mazylis, is pat pradziu buvo kazkas ne taip .. . ...neaisku nuo ko ir kodel...gyd sako , kad tai greiciausiai naturali atranka verysad.gif
taigi kai man prasidejo kraujavimas .... niekas nieko nebestapde...sake kad be 12 sav. net nebesatbdo.... ir abrzaijos niekas nedare ...sako , kad gimda turetu pati issivalyt, jeigu ne -tai tada darys abrazija.....tuometu isgyvenau tikra kosmara... taciau kai viskas baigesi, ty. nustojau kraujuoti, tai apsilankiau pas gyd, sake,kad viskas gerai issivale.... ir kad galesime toliau bandyt ....taciau jau praejo 7 men .. ir nieko verysad.gif aisku , mes spec netaikem, bet ir nesisaugojom ....labai norejom nestuke.gif ... bet yra kaip yra ... jeigu bus duota , tai ir busiu nestuke.gif
beje, man jokiu tyrimu neliepe darytis ... juolabiau jokiu vaistu vartoti neliepe....sake , kad mano amziaus moterims , tai nutinka kas desimtai...ir kuo toliau -tuo dazniau...na , nebent pasikartotu , tai tada tikrai daryciausi kokius nors tyrimus ... tikiuosi , kad to nereikes
stiprybes tau 4u.gif

Atsakyti
As irgi turejau persileidima 10-ies savaiciu, bet po abrazijos gavau doze antibijotiku ir dariausi kruvas tyrimu, kad paciai ramiau butu ir zinoma rado bacila, kuri galbut ir leme, kad nutruko nestumas sad.gif Isgydem ja ir dabar jau trecia men bandom pastoti..
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 04 18, 23:37)
As irgi turejau persileidima 10-ies savaiciu, bet po abrazijos gavau doze antibijotiku ir dariausi kruvas tyrimu, kad paciai ramiau butu ir zinoma rado bacila, kuri galbut ir leme, kad nutruko nestumas sad.gif Isgydem ja ir dabar jau trecia men bandom pastoti..

o ka rado jeigu nepaslaptis.... tiesiog idomu kas galejo itakoti
Atsakyti
QUOTE(Alute @ 2007 04 19, 09:32)
o ka rado jeigu nepaslaptis.... tiesiog idomu kas galejo itakoti

Rado urealpazma, bet del ko ivyko ankstesni persileidimai tai niekas taip ir nezino sad.gif Apie visokias bacilas ir zarazas yra atskira temele. Ten daugiau galesi suzinoti. O siaip tai labai daug priezasciu galejo buti... pagal mane tai galejo buti geltonkunio nepakankamumas (kaip isivaizduoju, kai geltonkunio nera pakankamai tai salygoja gemaliuko nesivystyma).
Atsakyti
Sveikos merginos.Skaitau su skaudancia sirdim, ir didziule uzuojauta jums visoms, nes zinau kaip buvo skaudu ir sunku tai isgyventi. Man praejo jau 3 men.bet paslapcia vis dar paverkiu... verysad.gif
Dauguma neuzilgo vel bandote pastoti, o as bijau taip skubeti.Daktare sake ne anksciau nei po 6 men.Manau geriau palauksiu, juk gal ne siaip sau tie daktarai taip sugalvojo...Tik va ne taip greitai pavyksta man pastot, pirma meistravom metus...
Noriu jum visom palinketi kad dievulis kuo greiciau atsiustu jums sveiku leliuku 4u.gif ...ir man... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GEISA @ 2007 04 23, 20:33)
Sveikos merginos.Skaitau su skaudancia sirdim, ir didziule uzuojauta jums visoms, nes zinau kaip buvo skaudu ir sunku tai isgyventi. Man praejo jau 3 men.bet paslapcia vis dar paverkiu... verysad.gif
Dauguma neuzilgo vel bandote pastoti, o as bijau taip skubeti.Daktare sake ne anksciau nei po 6 men.Manau geriau palauksiu, juk gal ne siaip sau tie daktarai taip sugalvojo...Tik va ne taip greitai pavyksta man pastot, pirma meistravom metus...
Noriu jum visom palinketi kad dievulis kuo greiciau atsiustu jums sveiku leliuku  4u.gif  ...ir man... blush2.gif

uzjauciu del netekties , brangioji ... laikykis ... laikas geriausias vaistas ...
o del nestumo atidejimo ... tai kiekvienas gyd laikosi savo teorijos ...maniskis sake , kad galit nieko nelaukt ir toliau bandyt ... aisku po tokios netekties nelabai ir noras kyla tokiems reikalams ...o ir baimes visokios aplanko... visko juk prisigalvojam ... kodel MAN taip atsitiko ir pan...bet vistiek sugriztame i kasdienybe ir niekur nuo to nepasidesi.... taigi mes ir toliau milejomes (aisku, nors ir netaip daznai) ir nesisaugojom ... bet ir specialiai netaikem ... jau praejo 6 men... ir dar nieko ... blush2.gif
bet mano nuomone tokia... jeigu bus duota - tai ir busiu nestuke.gif o jeigu atidejinesiu , tai taip ir praeis gal but sansas ... taigi ivertinkit blaiviai visa situacija, ir jei viskas ciki ... tai bandykit .. sekmes, laikysiu uz jus kumstelius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alute: 26 balandžio 2007 - 19:28