Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas po persileidimo

Apklausa: Po kiek laiko pavyko pastoti po persileidimo? (151 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(almute80 @ 2007 12 06, 19:14)
labas,loriukasss.labai tave uzjauciu,mergyte..man abrazija dare jau 12 sav,operavusi gydytoja liepe laukti 6men,bet pasiule pasikonsultuoti su kliniku vienu gyd,kuris butent tokius dalykus ir turineja.tai vat jis man pasake,kad tiek laukti yra is senu laiku atejes prietaras.svarbiausia issiaiskint del ko-jei nebuvo jokiu infekciju ir nestumas mazas-tiesiog sulauk pirmu normaliu menesiniu ir jai jauti tam moraliskai pasiruosusi-pirmyn.as sulaukiau 3men,nes man niekaip neatsirado menesines-neatsinaujino gimdos gleivine.dabar vel bandau-kol kas nieko,bet dar tik 2men bandymu.daug daug tau stiprybes.

aciu almute80. sunkoka viska uzmirsti, bet vis guodziu save ir tikiu kad viskas bus gerai. kadangi buvau labai arti viso to, noriu kuo greiciau vel dziaugtis ir zinoti kad po manim plaka dar viena sirdele.
Atsakyti
Mano istorija tai tokia: turiu dukryte, su vyru uzsinorejom dar vieno vaikelio. Po vieno bandymo iskarto pastojau. Bet jauciau,kad kazkas ne taip, testas parode labai nerysku antra bruksneli. Po savaites pasidariau kita testa - dar vis neryskus bruksnelis. Persileidimas ivyko 6-7 savaitej. Ka gi, kita menesi vel pastojau, visi nestumo pozymiai, pagaliau atejo laukta 12-ta savaite, nuejau skano, o ten: "gimdoje vaisiaus nera". Isvada - vaisius nustojo vystytis ir sunyko. Nieko negalejau suprasti, kaip taip galejo buti, nes as nekraujavau, tik jau kokias dvi savaites nebesijauciau nescia, t.y. jauciausi labai gerai. Istorija baigesi tuom, kad turejo daryti isvalyma.
Labai graudu, bet labai tikiuosi, kad sekantis nestumas bus sekmingas.
Atsakyti
QUOTE(ledi. @ 2007 12 07, 21:42)
Mano istorija tai tokia: turiu dukryte, su vyru uzsinorejom dar vieno vaikelio. Po vieno bandymo iskarto pastojau. Bet jauciau,kad kazkas ne taip, testas parode labai nerysku antra bruksneli. Po savaites pasidariau kita testa - dar vis neryskus bruksnelis. Persileidimas ivyko 6-7 savaitej. Ka gi, kita menesi vel pastojau, visi nestumo pozymiai, pagaliau atejo laukta 12-ta savaite, nuejau skano, o ten: "gimdoje vaisiaus nera". Isvada - vaisius nustojo vystytis ir sunyko. Nieko negalejau suprasti, kaip taip galejo buti, nes as nekraujavau, tik jau kokias dvi savaites nebesijauciau nescia, t.y. jauciausi labai gerai. Istorija baigesi tuom, kad turejo daryti isvalyma.

liudna kai taip atsitinka. uzjauciu tave, bet tuo paciu ir linkiu kad kuo greiciau tavo noras issipildytu 4u.gif
Atsakyti
Paskaičiau temelę ir pamačiau, kad beveik visos patyrusios persielidimus jau su nestuke.gif liniuotėm thumbup.gif

mano istorija identiška spicy ( berods pačiam 1 šios temos psl.) Nėštumas buvo apie 5 sav. Jei ne kraujo tyrimai, tai manau dauguma gydytojų būtų pasakę, kad tai užtrukusios mmm...
Pradėjau kraujuot, kraujas buvo ryškus, nedaug, bet ir tepliojimu nepavadinsi... Šiandien jau 11 d. kaip kraujuoju, kitą savaitę eisiu pas ginę ir tikiuosi, kad viskas bus gerai ir nereikės darytis valymo unsure.gif
Aišku jei viskas bus gerai ir gydytoja leis, tai iškart ir planuosim toliau..tikiuosi ilgai neteks laukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ledi. @ 2007 12 07, 20:42)

4u.gif tikrai bus 4u.gif
Atsakyti
Laba,

ar yra pastojusių, nesulaukus pirmųjų mm?
Jei taip, kaip baigesi nestumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 01 19, 16:28)
Laba,

ar yra pastojusių, nesulaukus pirmųjų mm?
Jei taip, kaip baigesi nestumas?  g.gif

nejaugi nei viena? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 01 19, 18:15)
nejaugi nei viena?  blush2.gif

Prieš keturis mėnesius maniau, kad ir aš pastojau nesulaukus pirmųjų mmm po abrazijos. Prisiminiau, kad skaičiau vienos forumietės istoriją apie tai, kad ji laukėsi ir persileido, o paskui vėl pastojo nesulaukus mmm. Parašiau jai AŽ- ji susilaukė sveiko ir gražaus sūnelio, kuriam maždaug metukai (tiksliai nežinau g.gif ). Rola, aplankė stebuklas Tave vėl? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 20, 02:27)
Prieš keturis mėnesius maniau, kad ir aš pastojau nesulaukus pirmųjų mmm po abrazijos. Prisiminiau, kad skaičiau vienos forumietės istoriją apie tai, kad ji laukėsi ir persileido, o paskui vėl pastojo nesulaukus mmm. Parašiau jai AŽ- ji susilaukė sveiko ir gražaus sūnelio, kuriam maždaug metukai (tiksliai nežinau  g.gif ). Rola, aplankė stebuklas Tave vėl?  4u.gif

Ne, tik taip įdomu. AŽ negavau, jei gali parašyk kaip ten kas, labai įdomu.
Atsakyti
as pastojau beveik po 2 metu po nesivystancio nestumo. Pirmus mazdaug 3-4 men nelabai stengemes pastot. Kai sumastem pradet gamyba, mano ciklai sudurniavo doh.gif mmm budavo po 2 sav, o ciklai po kokia 45-50 dienu. tai po 3 tokiu ciklu lekiau pas daktarus, nes nemaniau, kad cia normalu. Pradejom reguliuot Duphastonu, tada seke hormonu tyrimai, MB tyrimai. Tada stimuliacija, po jos laparaskopija, komplikacijos, dar 3 stimuliacijos, naujas darbas ir... iskart pakeitus darba suzinojau nestuke.gif Tiesiog suprantu, kad viskam savas laikas ir... reikia tiketi ir tureti kantrybes, kuri kartais atrodo, kad jau jau baigsis, bet jos uztenka labai ilgam mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
pas mus leidžia iš karto pastoti po nesivystančio ar persileidimo, atseit, jei pastoji, reiškia organizmas pasiruošęs. Bet aš vis tiek palaukiau vieną mėnesį. Taigi, vieną mėnesį jau bandėm, deja šiandien mmm verysad.gif O mano sūnus prieš ketverius metus iš karto užkibo....
Atsakyti
QUOTE(Oceane @ 2008 01 20, 19:42)
Sveikos,
pas mus leidžia iš karto pastoti po nesivystančio ar persileidimo, atseit, jei pastoji, reiškia organizmas pasiruošęs. Bet aš vis tiek palaukiau vieną mėnesį. Taigi, vieną mėnesį jau bandėm, deja šiandien mmm verysad.gif O mano sūnus prieš ketverius metus iš karto užkibo....

Pas mus irgi leidžia bandyt iš karto, leist pačiam organizmui nuspręst. Jei jis nebus pasiruošęs, tai ir nepastosi. Tik kad ne vien apie fizinę savo būklę reikia pagalvoti ax.gif
Atsakyti