Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas po persileidimo

Apklausa: Po kiek laiko pavyko pastoti po persileidimo? (151 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(GEISA @ 2007 04 23, 20:33)
Sveikos merginos.Skaitau su skaudancia sirdim, ir didziule uzuojauta jums visoms, nes zinau kaip buvo skaudu ir sunku tai isgyventi. Man praejo jau 3 men.bet paslapcia vis dar paverkiu... verysad.gif
Dauguma neuzilgo vel bandote pastoti, o as bijau taip skubeti.Daktare sake ne anksciau nei po 6 men.Manau geriau palauksiu, juk gal ne siaip sau tie daktarai taip sugalvojo...Tik va ne taip greitai pavyksta man pastot, pirma meistravom metus...
Noriu jum visom palinketi kad dievulis kuo greiciau atsiustu jums sveiku leliuku  4u.gif  ...ir man... blush2.gif

po mano abrazijos praėjo irgi 3mėn ir mes jau po biški planuojam blush2.gif ginė iš pradžių rekomendavo laukt metus, poto 6mėn, o galiausiai leido bandyt ir po 3mėn. smile.gif Norėjau kuo anksčiau, nes maža tikimybė kad greit pavyks, todėl nieko ir nelaukiam blush2.gif
Atsakyti
NA AS PASTOJAU PO PERSILEIDIMO TIK PO 1METU
Atsakyti
QUOTE(GEISA @ 2007 04 23, 19:33)
Sveikos merginos.Skaitau su skaudancia sirdim, ir didziule uzuojauta jums visoms, nes zinau kaip buvo skaudu ir sunku tai isgyventi. Man praejo jau 3 men.bet paslapcia vis dar paverkiu... verysad.gif
Dauguma neuzilgo vel bandote pastoti, o as bijau taip skubeti.Daktare sake ne anksciau nei po 6 men.Manau geriau palauksiu, juk gal ne siaip sau tie daktarai taip sugalvojo...Tik va ne taip greitai pavyksta man pastot, pirma meistravom metus...
Noriu jum visom palinketi kad dievulis kuo greiciau atsiustu jums sveiku leliuku  4u.gif  ...ir man... blush2.gif

Suprantu tave kuo puikiausiai, man irgi po persileidimo praejo 3 men., jau ir 4 eina. Labai del to sunku, o ir mano dukryte labai lauke leliuko, ka jau kalbet apie mus su vyru.......... Bet ka padarysi, gyvenimas juda i prieki, turim judeti ir mes.... Dabar jau ir mes bandom, gal pavyks ir si karta viskas bus gerai. Reikia nepasiduot ir tiket 4u.gif . Laikykis smile.gif
Atsakyti
O as norėjau pasiklausti labiau patyrusiu...Itariu (labai stipriai ir pagristai) turejusi ankstyva nestuma (4 sav.) su naturaliu persileidimu (per pirmas mmm). Nelabai turiu galimybes dabar nueiti pas gydytoja pasitikrinti...Norejau pasiteirauti, gal kas susidures, ar reikia butinai tikrintis dabar, ar yra kazkas like, ar galim bandyti toliau? (truputi nerislu, bet gal aisku:) schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(Atzalele @ 2007 11 06, 18:07)
O as norėjau pasiklausti labiau patyrusiu...Itariu (labai stipriai ir pagristai) turejusi ankstyva nestuma (4 sav.) su naturaliu persileidimu (per pirmas mmm). Nelabai turiu galimybes dabar nueiti pas gydytoja pasitikrinti...Norejau pasiteirauti, gal kas susidures, ar reikia butinai tikrintis dabar, ar yra kazkas like, ar galim bandyti toliau? (truputi nerislu, bet gal aisku:) schmoll.gif )

Manau jei viskas tvarkoj, nieko neskauda, nejauti jokio diskomforto, nekraujuoji, nieko tokio, kad neturi laiko. Bet kai tik atsiras laikas vis del to patarciau pasirodyt. O del bandyti toliau mirksiukas.gif patarciau nors koki menesika, du pasisaugoti, ir leisti organizmui pailseti, ir sustipreti, pagerk kokiu vitaminu, ypac gerai foline rugsti.
Atsakyti
QUOTE(Atzalele @ 2007 11 06, 17:07)

O tu nestumo testa dareisi? Is tavo pasakojimo suprantu, kad menesines nevelavo tik tu manei, kad esi pastojusi? Jeigu menesines nevelavo, tai gal tai ir nebuvo persileidimas, o paprasciausios menesines blush2.gif . Manau galima bandyti toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2007 11 06, 20:02)
O tu nestumo testa dareisi? Is tavo pasakojimo suprantu, kad menesines nevelavo tik tu manei, kad esi pastojusi? Jeigu menesines nevelavo, tai gal tai ir nebuvo persileidimas, o paprasciausios menesines  blush2.gif . Manau galima bandyti toliau  ax.gif

vienas rode vaiduokliuka...bet siaip jauciau 80 procentu klasikiniu nestumu pozymiu:( manau nuojauta manes neapgauna...be to, ir pacios menesines buvo kitokios...

bet labai aciu uz atsakyma...pas gydytoja zinoma eisiu, tik kai ne Lietuvoje biski sunkiau isaiskinti tokius dalykus:( pas savo gydytoja butu daug paprasciau...
Atsakyti
Labukas 4u.gif , mano nestumas irgi buvo mazas, vos 4sav.Persileido naturaliai verysad.gif , per mm.O po menesio pradejo eiti kresuliukai, gyditoja sake kad savaime valosi gimda.Man leido pastoti po keliu menesiu.Liepe toliau gerti foline rugsti, taip ir darau.jau bandau pastoti, bet nlb gaunasi.Norime leliuko rolleyes.gif .
Atsakyti
aš po persileidimo pastojau praėjus 6 mėnesiams, nes taip rekomendavo gydytoja nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos. Pries pora dienu man ivyko persileidimas. verysad.gif buvo tik 4 nestumo savaite. valymo nereikejo, gimda savaime isivale. bet gyditoja sake, kad dabar puse metu negalesiu planuot nestumo, turiu saugotis. kodel taip? gal kas galit papasakoti?
Atsakyti
labas,loriukasss.labai tave uzjauciu,mergyte..man abrazija dare jau 12 sav,operavusi gydytoja liepe laukti 6men,bet pasiule pasikonsultuoti su kliniku vienu gyd,kuris butent tokius dalykus ir turineja.tai vat jis man pasake,kad tiek laukti yra is senu laiku atejes prietaras.svarbiausia issiaiskint del ko-jei nebuvo jokiu infekciju ir nestumas mazas-tiesiog sulauk pirmu normaliu menesiniu ir jai jauti tam moraliskai pasiruosusi-pirmyn.as sulaukiau 3men,nes man niekaip neatsirado menesines-neatsinaujino gimdos gleivine.dabar vel bandau-kol kas nieko,bet dar tik 2men bandymu.daug daug tau stiprybes.
Atsakyti
Po persileidimo (buvo 4 savaiteles) gydytoja rekomendavo laukti puse metu, veinas is motyvu tas, kad neaisku ar po trumpo laiko pastojus nebus vel gresiantis persileidimas. Pamastem kartu su vyru, kad ir pralaukus 6 menesius niekas mums neduos garantiju, kad nepasikartos tas pats. Sulaukiau 1 normalaus ciklo ir si menesi suzinojau, kad nestuke.gif
Baisoka truputi....
Atsakyti