Su pirmu nestumu priaugau apie 20kg,nors pikyno baisiausiai 10kg liko dabar 36 sav priaugau tik 4kg beje su antru nestumu nepikina ir apetitu tikrai nesiskundziu
39 sav. ir turto jau 23 kg
Nežinau iš kur tas svoris, nes ir prisilaikau kažkiek ir vaikštau, kad ir karšta, stengiuosi judėti... Pradžioje į saldumynus negalėjau žiūrėti...Dabar labai norėčiau ir pasilepinu karts nuo karto ledų porcija
Nu labai tiksiuosi atgauti savo formas...
nei daug nei mazai 12 kg
+8, kol gimdysiu, manau bus +9 kg.
Man 34 savaites, ir esu priaugusi jau 11kg. Man darosi baisu.
Sako, kad paskutiniais nestumo menesiai, priaugi daugiausiai.
Skaiciau, kad normalu yra priaugti 12-15kg, tikiuosi 15kg ribos neperengsiu..
Skaiciau, kad normalu yra priaugti 12-15kg, tikiuosi 15kg ribos neperengsiu..
oi su pirmu tai daug jau tikslei net neprisimenu,o dabar 30sav ir jau 10kg iki 6men buvo tik 4kg o uz men priaugau dar 6
tai tikras siaubas
39 sav - 10 kg.manau labai normaliai
Su pirmu priaugau apie 18 kg. Bet jau po trijų mėnesių po gimdymo nieko neliko. Sakyčiau, gausiausiai svoris užderėjo paskutinėmis savaitėmis. Dabar jau apie 26 savaites, tai turiu 6 papildomus kg. Kadangi nepykino, stengiuosi žiūrėt, ką valgau. Plaukioju kasdien. Nenorėčiau viršyti 15 kg ribos. Kai perkopi 30 - metį, sunku numesk kiekvieną gramą, deja...
Mums jau 34-ta savaite, o pliusiuko turim 9kg, manau normos ribose
Su pirmu priaugau apie 10, dabar apie 5 kg, nors valgau žymiai daugiau ir dar be to saldumynų kaip noriu
Mums jau 28 savaitės
priaugau nepilnai 5 kg, sakyčiau visai normaliai, mytybos įpročiai nelabai pasikeitė, valgau daug daržovių, visokių uogų, vaisių, apetitas nepadidėjo nė kiek
as tai visus 18 priaugau...siaubas kazkoks, gerai, kad ziema buvo, ir uzsimaskuot ejo
va girdejau tokia nuogirda, kad jei mergyte nesioji, tai tada svoris labai auga, o jei berniuka, tada mazai priaugi...man tada pasitvirtino tai
va girdejau tokia nuogirda, kad jei mergyte nesioji, tai tada svoris labai auga, o jei berniuka, tada mazai priaugi...man tada pasitvirtino tai