Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

Su pirmu nestumu priaugau apie 20kg,nors pikyno baisiausiai 10kg liko dabar 36 sav priaugau tik 4kg beje su antru nestumu nepikina ir apetitu tikrai nesiskundziu bigsmile.gif
Atsakyti
39 sav. ir turto jau 23 kg blush2.gif Nežinau iš kur tas svoris, nes ir prisilaikau kažkiek ir vaikštau, kad ir karšta, stengiuosi judėti... Pradžioje į saldumynus negalėjau žiūrėti...Dabar labai norėčiau ir pasilepinu karts nuo karto ledų porcija ax.gif Nu labai tiksiuosi atgauti savo formas... g.gif
Atsakyti
nei daug nei mazai 12 kg ax.gif
Atsakyti
+8, kol gimdysiu, manau bus +9 kg.
Atsakyti
Man 34 savaites, ir esu priaugusi jau 11kg. Man darosi baisu. blink.gif Sako, kad paskutiniais nestumo menesiai, priaugi daugiausiai. nestuke.gif
Skaiciau, kad normalu yra priaugti 12-15kg, tikiuosi 15kg ribos neperengsiu..
Atsakyti
oi su pirmu tai daug jau tikslei net neprisimenu,o dabar 30sav ir jau 10kg iki 6men buvo tik 4kg o uz men priaugau dar 6 doh.gif tai tikras siaubas
Atsakyti
39 sav - 10 kg.manau labai normaliai
Atsakyti
Su pirmu priaugau apie 18 kg. Bet jau po trijų mėnesių po gimdymo nieko neliko. Sakyčiau, gausiausiai svoris užderėjo paskutinėmis savaitėmis. Dabar jau apie 26 savaites, tai turiu 6 papildomus kg. Kadangi nepykino, stengiuosi žiūrėt, ką valgau. Plaukioju kasdien. Nenorėčiau viršyti 15 kg ribos. Kai perkopi 30 - metį, sunku numesk kiekvieną gramą, deja...
Atsakyti
Mums jau 34-ta savaite, o pliusiuko turim 9kg, manau normos ribose bigsmile.gif
Atsakyti
Su pirmu priaugau apie 10, dabar apie 5 kg, nors valgau žymiai daugiau ir dar be to saldumynų kaip noriu blush2.gif
Atsakyti
Mums jau 28 savaitės ax.gif wub.gif priaugau nepilnai 5 kg, sakyčiau visai normaliai, mytybos įpročiai nelabai pasikeitė, valgau daug daržovių, visokių uogų, vaisių, apetitas nepadidėjo nė kiek schmoll.gif
Atsakyti
as tai visus 18 priaugau...siaubas kazkoks, gerai, kad ziema buvo, ir uzsimaskuot ejo biggrin.gif

va girdejau tokia nuogirda, kad jei mergyte nesioji, tai tada svoris labai auga, o jei berniuka, tada mazai priaugi...man tada pasitvirtino tai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidze: 08 rugpjūčio 2010 - 13:25