Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 02 24, 23:53)
merginos, aš čia pradedanti fanatikė, tai noriu pasitikslint - ar ekologiškus jogurtus tik dobilas gamina?

Skaniausias pagamintas pacios.Ir lengva visai ,ir skanu,ir tikrai ekologiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 02 24, 22:53)
merginos, aš čia pradedanti fanatikė, tai noriu pasitikslint - ar ekologiškus jogurtus tik dobilas gamina?

Jei, kaip merginos sako, negaminsite pati (o tai visai paprasta, lengva ir tikrai skanu), tai eko jogurto LT dar yra "Biola" ir "Bios (gamina AB "Pieno žvaigždės")
Atsakyti
apie gaminimą galvojau, bet esu studentė, gyvenu bendrabutyje.. jeigu reiks virti ar laikyti šaldytuve ar kepti, tai neturėsiu galimybių :S dabar visą maistą nusiperku ir iškart turiu valgyt smile.gif
Atsakyti
Kokia begalė receptų internete! ohmy.gif kaip nepasiklysti? kaip Jūs darot naminį jogurtą?

Šiandien jau pradėjau susidurti su ekologijos priešininkais.. "kam tau to reikia?", "Man tai tas pats skonis ar raugintas agurkas ar raugintas ekologiškas".. Kaip tada elgiatės? kaskart kiekvienam aiškinat apie ekologiją ar nutylat? su vyrais tepliotis neverta, bet va vieną kitą moterį paprotinus, gal net plėstųsi mūsų ratas?smile.gif aišku, dar daug ekologiškų bulkų man reiks suvalgyt, kol galėsiu vadintis tikra teisuole, bet vis tiek pirmi žingsniai žengti, galvoj kažkoks mechanizmas pajudėjo, reiškia bus gerai:)
Atsakyti
Man labai skanus BIOS eko jogurtas. Tiek natūralus, tiek ir su skoniais. Jaučiasi, kad valgai natūralų produktą, o ne modifikuoto krakmolo skonio tirštalą.
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2011 02 25, 18:00)
Man labai skanus BIOS eko jogurtas. Tiek natūralus, tiek ir su skoniais. Jaučiasi, kad valgai natūralų produktą, o ne modifikuoto krakmolo skonio tirštalą.

Mes irgi perkam Bios thumbup.gif
Atsakyti
Vakar valgiau Dobilo jogurtą, o šiandien BIOS, tai pagyros antrajam:) Dobilo skonis vos ne kaip skalbimo miltelių, nesuprantu, kas ten tokio kartaus yra g.gif beto BIOS ir kaina mažesnėsmile.gif tik gaila, kad indelis toks didelis. mažo būtų per mažai, o šito didelio koks trečdalis lieka ir jau soti. nemėgstu aš vėliau valgyt pradarytų produktų, tai tenka grūsti per prievartą, kad iki galo pabaigčiau:) šiandien baigiau valgyt maximos morkas, tai jau nekantrauju lėkt nusipirkt ekologiškųsmile.gif beje Vilnietės, yra kažkokie ekologiški turgeliai, bet ar jie veikia žiemą? berods Tymo turgelis, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 02 26, 11:57)
Vakar valgiau Dobilo jogurtą, o šiandien BIOS, tai pagyros antrajam:) Dobilo skonis vos ne kaip skalbimo miltelių, nesuprantu, kas ten tokio kartaus yra  g.gif  beto BIOS ir kaina mažesnėsmile.gif tik gaila, kad indelis toks didelis. mažo būtų per mažai, o šito didelio koks trečdalis lieka ir jau soti. nemėgstu aš vėliau valgyt pradarytų produktų, tai tenka grūsti per prievartą, kad iki galo pabaigčiau:) šiandien baigiau valgyt maximos morkas, tai jau nekantrauju lėkt nusipirkt ekologiškųsmile.gif beje Vilnietės, yra kažkokie ekologiški turgeliai, bet ar jie veikia žiemą? berods Tymo turgelis, ar ne?

siandien panoramoj pirmam aukste buvo eko turgelis,gal ir ryt bus. Buvo medaus,duonos,desru,darzoviu. Duona tikrai skani.
Atsakyti
Sekmadienį nebūna, tik penktadienį ir šeštadienį, bent jau taip skelbia Panoramos puslapy.

Kokį Dobilą ragavot? Man labai skanus su raudonais serbentais ir obuoliais, beros toks.
Atsakyti
Cia naminio jogurto receptas. Jau senokai pati dariau,bet seimyna ji valgydavo su diiideliu noru.Reiks pasitaisyt.
O del kazkieno repliku ,kad skonis eko agurko ir ne eko vienodas,nesiveliu i gincus ir tiesiog pasiulau ir toliau misti taip kaip jiems patinka. Nesu visiskai gyvenanti ekologiskai,taciau maista,buitines priemones stengiuos pirkti ir naudoti kuo saugesnes ir jei kada nukrypstam su maistu ,vaikus "palepindami" Mc Donalds,kilpos ant kaklo neveriu,tiesiog taip yra.Nuodytis stengiames itin retai biggrin.gif

Eko turgus man labai patinks Tyme,tik gaila,kad buna tik ketvirtadieniais.
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 02 26, 11:57)
Vakar valgiau Dobilo jogurtą, o šiandien BIOS, tai pagyros antrajam:) Dobilo skonis vos ne kaip skalbimo miltelių, nesuprantu, kas ten tokio kartaus yra  g.gif  beto BIOS ir kaina mažesnėsmile.gif tik gaila, kad indelis toks didelis. mažo būtų per mažai, o šito didelio koks trečdalis lieka ir jau soti. nemėgstu aš vėliau valgyt pradarytų produktų, tai tenka grūsti per prievartą, kad iki galo pabaigčiau:) šiandien baigiau valgyt maximos morkas, tai jau nekantrauju lėkt nusipirkt ekologiškųsmile.gif beje Vilnietės, yra kažkokie ekologiški turgeliai, bet ar jie veikia žiemą? berods Tymo turgelis, ar ne?

Hmm...o man Dobilo labiau patinka, nei Bios, kuriame krakmolas jaučiasi g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ir as prisijungiu i jusu buri! 4u.gif Viso neperskaiciau, bet jau kokia valanda skaitineju visas diskusijas, tikrai labai idomu. As taip pat stengiuosi pagal galimybes kiek imanoma sveikesni maista vartoti - ir svarbiausiai nepersivalgyti bigsmile.gif
Vakar kepiausi blynus ant kokosu aliejaus, bet kaip neskalsiai gaunasi, jei visai seimai kepti ant jo, tai indelis beveik ir sueina... Tikrai brangus blynai g.gif
Suzavejo mintis del jogurto gaminamo namie, jau ryt ir as bandysiu rolleyes.gif
Atsakyti