QUOTE(maidala @ 2011 03 01, 01:31)
Sveikos sveikuoles

Bandysiu ir as prisijungt prie jusu , nes seimoje kol kas bendraminciu sunku rasti
man labai padejo sudalyvavimas sveikos gyvensenos seminare. "praplove smegenis" taip, kad ta pacia diena atsisakiau cukraus. Arbatoje jo jau ir taip nevatojau, bet nustojau gerti kava (nes kava be cukraus man neskani), atsisakiau saldumynu, namie kepu sausainius be cukraus

Tiesiog mane patikino, kad nevartojant cukraus 5 dienas jo poreikis dingsta, o po 30 dienu dingsta ir noras ji vartoti. Panasu kad viskas taip ir yra, anksciau kas vakara su vyru per puse sokolada suvalgydavom, o dabar jau ir nereikia
Mano seimai pasirinkimo kito nera,nes valgyt gaminu ir maisto produktus perku (ar pasakau ka nupirkt) as
O man kava su cukrum neskani,cia juoda,jei balinta iskart reikia cukraus tada.Bet sunkiausia,kad organizmas reikalauja labai daug saldaus,as budama vaikas maziau saldumynu suvalgydavau

Chromas manes visiskai neveike,gal reikejo labiau tiket,kad pades

Dabar saldumynu nesuvalgau tiek,kiek sugebu atsilaikyt. Dietos laikiaus keleta kartu,viena is ju 13d. ir tikrai nedingo noras cukrui ,po dietos primiausia su seima nuvaziavom i kinieciu restorana ir visiems valgant normalius patiekalus as pietums uzsisakiau silkiniu vaisiu