nu i padangu reikalus as nesikisu - ka mb uzdejo man tinka

jis pas mane specas. o seip tai toks vaizdas kad koki mygtuka reikia mano galvoj perjungti kai ziema prasideda. kai pirmais kartais pastabdau ir matau kad masina slysta tada jau jungiu mygtuka "staigiai nesustartuosi; staigiai nesustabdysi; posukiuose atsargiau; nelekiam"

tikrai

kai pasalus ta ziema pirma kart sustoju prie sankryzos ir pajauciu kad paspaudus ratukai sukasi o nevaziuoja tada taip "o geras jau ziema"

po kurio laiko jau persiorientuoju ir atvazineju ziema. uztai pavasari koks kaifas - galima startuoti!!! si ziema jau bus mano sestoji...
dar temos pradzioj maciau apie klimpima raset.. tai as kiekviena ziema apie tai galvoju

pas mus daugiabucio kiemas baisiai duobetas, ir daznai nuo jo niekas sniego nenuvalo... pas mane visos masinos buvo priekiniais varomais, tai kiek uzklimpdavau - pasijodzius isvaziuodavau. problema tiems - pas ka galiniai varomi. kaimynas turi mbw, tai jam neretai kieme vargti reikia, ir seip kai kas neapskaiciaves jegu isuka pas mus

tetis siera turejo galiniais varimais, tai oi kiek as kliurku su ja apturejau

kazkada pamenu vairavimo pradzioj norejau gatvele greiciau pralekti, spustelejau, ir kad susuko manaja vidury kelio

apsisukus 180 kampu sustojau

buvo vakaras ir masinu nebuvo

tada supratau kad cia masina galiniais varoma... brrr
nekenciu kai ziema autobusai isciuzineja leda prie sustojimu.