Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(rrr? @ 2006 02 25, 11:07)
o kaip tu sudaiginai licius? ...

Daiginau litį nes kiek mačiau žurnale tai augalas turi labai dekoratyvius, blizgančius lapus, be to lėtai auga - privalumas turint mazai vietos ant palangės, ir šiaip iš sportinio intereso.
Daiginau paprastai - pasodinau į rūgščią (skirtą azalijoms) žemę (apie 1 cm. gylyje) ir laikiau virtuvėje, kur šilčiausia. Bet vat rezultatas neitin - tik 1 normalus daigas iš 4 sėklų. Tiesa litį reikia pasodinti iš karti suvalgius - sėklos daigios būna berods tik porą dienu.
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
o as juos daiginau daiginau... laukiau laukiau...
ir viskas veltui... cray.gif
Atsakyti
neverk... tongue.gif
gal turi kokiu idomiu augaliuku kuriuos gali pasimainyti i liti??? o jei ne tai galeciau ir padovanoti... ax.gif sia ziema pridaiginau visa galybe liciu... dabar jie auga ir mane dziugina... tik tokio kiekio tai man vienai nereikia... del to ir siulau mainytis... 4u.gif

QUOTE(rrr? @ 2006 02 27, 23:46)
cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif
o as juos daiginau daiginau... laukiau laukiau...
ir viskas veltui...  cray.gif

Atsakyti
QUOTE(carinjo @ 2006 02 28, 09:32)
neverk...  tongue.gif
gal turi kokiu idomiu augaliuku kuriuos gali pasimainyti i liti??? o jei ne tai galeciau ir padovanoti...  ax.gif sia ziema pridaiginau visa galybe liciu... dabar jie auga ir mane dziugina... tik tokio kiekio tai man vienai nereikia... del to ir siulau mainytis...  4u.gif

verysad.gif
nieko dar netoriu. Jokiu augaliuku. Tik juka ir dracena stovi (dar klausimas ar ilgai stoves, nes maze pasijaute didziaja sodininke ir pradejo "purent" zemes vazone doh.gif ) nelabai senai cia gyvent pradejom, tai dar tik kaupiu augaliukus.
O taip norejos savom rankom isauginto licio... flirt.gif
Atsakyti
Turim namie mandariną užsiauginę, tik dabar kažko lapus pradėjo mest, geltonuot,gaila būtų, jei pamirtų. Kažin kas daros? g.gif
Kai valau lapus, tai pakvimpa citrinom, niekad nebuvau to pastebėjus,bet kai paskutinį kartą valiau, galvoju kas čia man taip kvepia, pasilenkiu arčiau, ogi mandarinmedis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 02 28, 20:58)
Turim namie mandariną užsiauginę, tik dabar kažko lapus pradėjo mest, geltonuot,gaila būtų, jei pamirtų. Kažin kas daros?  g.gif
Kai valau lapus, tai pakvimpa citrinom, niekad nebuvau to pastebėjus,bet kai paskutinį kartą valiau, galvoju kas čia man taip kvepia, pasilenkiu arčiau, ogi mandarinmedis  biggrin.gif

bigsmile.gif kaip faina... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 02 28, 18:58)
Turim namie mandariną užsiauginę, tik dabar kažko lapus pradėjo mest, geltonuot,gaila būtų, jei pamirtų. Kažin kas daros?  g.gif
Kai valau lapus, tai pakvimpa citrinom, niekad nebuvau to pastebėjus,bet kai paskutinį kartą valiau, galvoju kas čia man taip kvepia, pasilenkiu arčiau, ogi mandarinmedis  biggrin.gif

Neperlaistyk (liek kai pradzius zeme ir giliau, ne tik pavirsiuj), apsaugok nuo skersveju, dienos metu praeidama apipursk virintu atvesintu vandeniu ... Siap visiems augalams ziema verysad.gif
Atsakyti
4u.gif Merginos, o gal kas bandete ananasa auginti, idomu ar nupjovus zalia kota ir idejus i vandeni ar isleistu saknis g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiniete333 @ 2006 03 02, 16:23)
4u.gif  Merginos, o gal kas bandete ananasa auginti, idomu ar nupjovus zalia kota ir idejus i vandeni ar isleistu saknis g.gif

pasiskaityk cia:
http://www.rojaussod.../tema.php?s=147

parasyta kaip issiauginti... 4u.gif
Atsakyti
Aciu aciuks.gif
Papildyta:
Nevisada taip paprasta issiauginti augala kaip parasyta, jau anksciau skaiciau ta straipsni, gal kas gali asmenine patirtim pasidalinti
Atsakyti
QUOTE(carinjo @ 2006 02 28, 09:32)
neverk...  tongue.gif
gal turi kokiu idomiu augaliuku kuriuos gali pasimainyti i liti??? o jei ne tai galeciau ir padovanoti...  ax.gif sia ziema pridaiginau visa galybe liciu... dabar jie auga ir mane dziugina... tik tokio kiekio tai man vienai nereikia... del to ir siulau mainytis...  4u.gif

Aš turiu atliekamų figų,anonų ir persimonų daigelių.Ličiu visai susigundyčiau....
Atsakyti
Kai tik valgydavome citrinas, mandarinus ar apelsinus, po porą sėklų įkišdavau į vienos gėlės vazoną. Na prikaišiojau jų ten kokį 20.Ir po kokių metų paėmė ir išdygo 5 daigeliai. Persodinau juos visus į vieną vazoną. Jau gerokai prastypę. Patrynus lapą ligtai citrinomis kvepia. Kažin kaip sužinoti ar visos citrinos, o gal ir koks mandariniukas yra? g.gif
Atsakyti