Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 2

console.gif, ilgesys tikrai turi kelias eiles ryklio dantų...
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2010 07 13, 14:59)

verysad.gif Viskas praeina, ir tai praeis console.gif Pasistenk pailseti, issimiegoti 4u.gif Geru siltu atostogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2010 07 14, 16:53)
verysad.gif Viskas praeina, ir tai praeis  console.gif Pasistenk pailseti, issimiegoti 4u.gif Geru siltu atostogu 4u.gif

Ačiū, saulele, aš apie tą ilgesį kitai forumo narei skyriau, maniškis jau praėjęs ir manau nebesugrįš, tiesiog sakykim "žinau, ką tai reiškia"...
O mano darbai baigėsi, baigėsi ir problemos, jei naujų neprisidarysiu - t. y., jei vėl nenustatysiu kitam nerealaus termino... Nes tikroji problema bent man yra tai, kai pasirašai teisinę sutartį ir paskui nesilaikai jos terminų, tada ir visa kita pakeliui ima erzinti, na, bet kadangi darbdaviam daugmaž dzin mano toks klaikus nesilaikymas, cielo pusės mėnesio lotuliukas.gif, tai ir aš galėsiu ramiai atsipūst ir pamažėl tvarkytis su savo čia išlieta marmalyne...
Va, mama vėl "nustebino" savo idėjom iš saulėto pajūrio, ale dabar tai jau kelia juoką, o kai kabėjo tie darbai, jaučiu būtų suerzinę...
darsyk dėkui už palinkėjimą atostogų tema 4u.gif
Atsakyti
Labas.Aš irgi noriu išsilieti.Vasaros pradžioje buvau užsienyje,Danijoj,ten šalčiau nei Lietuvoj.Taigi ten pasigavau kosulį.Buvom suplanavę atostogas nameliuose prie jūros.Ir še tau pirmadienis,graži karšta diena,visi kraunasi daiktus važiuoti prie jūros,o aš turiu likti namie sad.gif.Na ką.Grįžau į Lietuvą.Geriausia drauge su vaikinu važiuoja į Palangą.Sako,gal ir tu nori?O vis tas mano nelemtas kosulys!Atsisakiau.ką darysi.Dabar kompanija draugų važiuoja į Latvijos paplūdimį,kviečia ir mane,o ką aš?Turiu atsisakyti sad.gif.Mano gerklė labai silpna,gali išsivystyti plaučių uždegimas.Ir jokie vaistai jau nebepadeda.Ne vasara,o tikras š...Nors imk ir stauk... doh.gif
P.S.Gal kam ši mano problema pasirodys juokinga..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarida: 15 liepos 2010 - 15:29
Margarida, man Jūsu problema nė kiek ne juokinga, tačiau kuo skubiau spręstina. Būtina skubiai gydytis, po to imtis priemonių, gal stiprinti imunitetą, kad kita vasara būtų smagesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2010 07 15, 17:35)
Margarida, man Jūsu problema nė kiek ne juokinga, tačiau kuo skubiau spręstina. Būtina skubiai gydytis, po to imtis priemonių, gal stiprinti imunitetą, kad kita vasara būtų smagesnė  smile.gif

Tai kad jokie vaistai jau nepadeda.Važiuosiu kitą savaitę pas gydytoją,nes buvau nesenai.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif kai pamaciau temeles pavadinima ir as norejau issiliet... bet pirma nusprendizau paskaityt ir isigilint i jusu problemas.... daugumos tokios dideles ir sunkios, kad mano diena atrodo pusetina...
labai dziaugiuosi, kad jus tokios stiprios, nors ir pacioms sunku, sugebat ir kitoms silta, gera zodi, palinkejima ar patarima parasyti 4u.gif sekmes jums visoms didziausios ir beabejo stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nu, bet kad butu ir man lengviau ir parasysiu savo visiskai niekam tikusia diena...

visu pirma negavau mamai dovanos, jau ryt vaziuojam su seima aplankyti, o as neradau ko norejau ir nezinau ka dabar nupirkti...

veliau norejau nufotografuoti mazyli, nes mama prase keliu foto grupes susitikimui, bet kaip tycia fotoaparatas sugedo... nuliudau, bet suradau senu...

paskui puoliau skalbtis mazyliui numiegojus pietu. viena partija issiskalbe kuo puikiausiai, tada nusprendziau dar viena prasukti, juk taip karsta, greit isdzius... ir skalbianke uzlinko.... teko patalyne ir didziausius ranksluoscius nuo ezero skalaut ir grezt rankomis... verysad.gif

dar kaip tycia vyras per nakti dirba, viena su vaiku... rasau po ilgo laiko teatrasydavo ka daryt... verysad.gif

nu zodziu skalbianke liko uzluzus, nezinau kaip ja priverst baigt skalbima, nes ryt isvaziuojam, tai nesinoretu palikt visam savaitgaliui stovet su vandeniu...

nu ryt, tai yra siandien gris vyras ir paziures, o as einu miegoti, nes ryt sunki diena laukia, ilgas kelias, o mazylis nelabai megsta keliones verysad.gif o jau kiek daug valandu doh.gif uzsisedejau cia besiskaitinedama blush2.gif

dar karta sekmes visoms 4u.gif
geras skyrelis, isties palengveja paskaicius ir pasidalinus 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte1986: 16 liepos 2010 - 01:31
Sveikutes,jauciuosi tikrai ne kaip verysad.gif tok skausmas sirdyje,kad negaliu.O mano istorija stai tokia,pries pora metu susipazinau su drauge,viena prie kitos tiek prilipom,mes tarsi seses patapom,viskas panasu tarp musu (ne isvaizda,bet gyvenime).Mes viena kitai viska pasipasakodavom,mano svogerka istekejo uz jos brolio.As isvazevau i uzsieni,jau du metai kaip ne LT,ir va pastaruoju laiku is jos visiskai nebegaunu jokiu ziniu,jeigu as pirma ka nors parasau tai ji trumpai ir aiskiai atrso,dabar jau jos daugiausia sueina su mano broliene,kartu sventes svencia,ir t.t.zodziu visa vasara jos kartu,man nieko neparaso.Jauciuosi tokia uzmirsta,net principas savo daro,as jai ir neberasysiu pirma,o kai grysiu rugpjuti,kad ir kiek skaudu,bet pirma as jai nerasysiu ir pas ja nevaziuosiu,esu tikrai isizeidusi,kol buvau LT atrodo viskas buvo gerai.Pasirodo teisybe yra tikri draugai buna isbandyti laiku,gal as apie visgi klydau,gal ji nera tokia ir gera drauge,kad niekada neparasys,nepasiteiraus kaip sekasi,as jai visada parasydavau kaip jos pasiilgau,o is jos nesulaukiu nieko,o va kai susiskambinu su savo svogerka tai taip ir giriasi kaip jos kartu smagiai laika leidzia,balevoja ir t.t.man taip liudna verysad.gif verysad.gif
o va turiu savo sena drauge,su kuria praktiskai viename kieme augom,kaip susipazinau su savaja nauja drauge,as savo senaja pamirsau,mazai besusitikdavom,visa demesi rodziau naujajai,nes atrodo tik ja ir pasitikejau,ova kai palikau LT vienintele sonoji mano drauguze paraso kaip sekasi,visada su gimtadieniu pasveikins ir.t.ji manes nepamirsta.Visgi seni draugai ir lieka senais,nauji ateina ir iseina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo river*: 16 liepos 2010 - 13:42
QUOTE(river* @ 2010 07 16, 14:38)

šiandien man beveeik tas pats..
išvažiavo žmogutis vienas,pažadėjo parašyt dažnai,ir nieko..
o aš taip pasiilgau,taip pasiilgau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hell yeah @ 2010 07 16, 15:13)
šiandien man beveeik tas pats..
išvažiavo žmogutis vienas,pažadėjo parašyt dažnai,ir nieko..
o aš taip pasiilgau,taip pasiilgau  doh.gif

verysad.gif tikrai skaudu yra,atrodo kai esi salia,tu tam zmogui esi svarbus ir pan.bet va kaip keliai ilgesniam laikui issiskiria tada ir atsiveria tikras draugas ar ne verysad.gif as kazkada bandziau jai rasyti,parasiau jai kad ji mane visiskai pamirso ir pan.bet ji paneige,bet ryskiai matosi kad taip ir yra,dabar ji jau rado su kuo geriau sueiti.
Atsakyti
Bijau būti atvira su savo drauge. mastau.gif Nesijaučiu su ja laisvai, kad galėčiau viską pasakotis. Na, ji paslapčių neišduoda, tačiau buvo tokių atvejų kai mane įskaudino. Ir va dabar jau koks mėnuo laiko šį tą nuo jos nutyliu, tai nieko įpatinga, bet norisi pasidžiaugti. O dažnai pajaučiu, kad ji nesidžiaugia, o daug ką nuleidžia tokiu nelabai maloniu tonu ir žodžiu 'puiku'. Kažkokia trinti tarp mūsų vyksta. Ir man rodos, kad ji su laiku vis didėja. Nors ir matomės mes retokai, nes savi mokslai, savi draugai, savi reikalai. Bet aš džiaugiuosi už ją ir liūdžiu kartu. Kai ji manė, kad išsiskyrė su vaikinu naktį pas ją važiavau, pasiėmiau mašiną ir visą naktį prasivažinėjom po miestą. Džiaugiuosi ir palaikau ją kai ji ruošiasi studijuoti užsienyje.
Tačiau nejaučiu iš jos to paties. Skaudu.
Nors kai pagalvoju, tai pykstu ant jos už kažkokius senus, dabar jau nereikšmingus dalykus ir mažas melagystes. Na, nemiela nors tu ką.
Atsakyti
Aš noriu ramybės!!!!!! Ramybės!!! Ramybės!!! Ir nieks to nesupranta, o tik užsišika, kad aš nebendrauju.Ir ką man dabar daryyyyyt.
Užkniso aplinka, bet vistiek ai ką žinau. Mane viskas užknisoooooooooo. Norisi visiškos ramybės, visiškos tylos, kaip mirtyje. unsure.gif

Ir vėl paaugliškas pasispardymas. unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
Ir dar mane vienintelė geriausia draugė palieka. cry.gif cry.gif
Numirsiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taškė.: 17 liepos 2010 - 21:34