QUOTE(Faustina_ @ 2010 07 08, 19:15)
Zinot, sioje situacijoje esu kaip vanduo, kuris apteka visus ikilimus - visada prisitaiko. Na, vaizdas toks, kad tu konfliktu kaip ir nera labai daug, bet jei tik pabandau isreiksti savo pozicija, pajuntu, jog vis tiek pralaimesi.
Ne, na, klausykit, žodis žodin apie mane - kaip vanduo. Vandens ženkas aš esu, galbūt todėl moku "aptekėt". Mano atveju konfliktų iš viso nebūdavo: aš kažkokiu šeštu ar septintu jausmu juos nujausdavau, užbėgdavau jiems už akių ir pašalindavau visas dinstis jiems atsirasti. Niekad nesuvokdavau tų scenų iš filmų, kai vieni ant kitų šaukia, klykia ar svaidosi lėkštėm.
Ar pas jus ne panaši situacija? Taip, būdavo kivirčų, bet jie visi dėl smulkmenų, neesminių dalykų. O vat kai reikia apie esmę prabit, tada nė krust.
Almateja, o kaip jus sprendziate ta problema? Kad zmones atbaido tas atsidavimas, atvirumas, jautrumas? Na as jei bandau vaidinti ,,kieta moteriske", tai man nelabai naturaliai tai iseina. Sako reikia buti savimi. Bet vyrai nori blogu mergaiciu. Taip ir liejam toliau asaras, kodel musu niekas nemyli...
Aš nesprendžiu.

Šiuo metu esu viena, bandau išnaudot šį laiką geriau save pažint ir, jei reikia, pradėti keistis.
Beje, kas jums sakė, kad vyrams reikia blogų mergaičių? Taip, reikia vakarui, savaitei, mėnesiui, bet savo šventu naivumu esu įsitikinus, kad tikroji laimė ir meilė yra ramios. Gal merginos čia mane sumals į miltus už tokį posakį
Nebandykit vaidint to, kas nesat. Atrodysit juokingai, ypač tiems, prieš kuriuos norite pasirodyt. Jie, bjaurybės, užuodžia iš tolo, kas tikra, o kas - ne. Aišku, juos galima apmulkint, bet ar rezultatas bus to vertas? Ir ar gausit už tai tą nuoširdžią meilę, kurios taip trokštat?
Dar kazkas minejo del tu arbatu i lova. As pati mielai nesu ir kepsnius, ir gerimus ir viska kita. Man tai labai malonu. Taciau ir as noreciau ta nuosirdziai gauti. Gal ne ta, gal kokia kita forma... Tiesiog, kad kazkas mane nuosirdziai myletu...
Kažkodėl jaučiu, kad moderatorė tuoj mus išgrūs iš čia už off topic'ą.
Faustina, jei norit, užsukit i temelę "Poreikis ir baimė keistis" - gal ne visiškai jūsų situacija ten aprašyta, bet gal rasit minčių, kurios jums pravers
"I think I can really fall in love when I know everything about someone - the way he's going to part his hair, which shirt he's going to wear that day, knowing the exact story he'd tell in a given situation. I'm sure that's when I know I'm really in love." - Before Sunrise.