Nepamenu,kad būtų mane mušę juk tokie dalykai atmintyje išlieka visam laikui.Todėl niekada nemušu ir savo vaikų yra daug geresnių būdų kaip su vaiku susitarti.
Jau kažkur rašiau,kad pati nesu gavusi. Užtat mano mama nuo mano močiutės ohoho kaip gaudavo. Ir tiesiog "iš oro" mušdavo ir ją ir sesę kol išsiliedavo, tada galėdavo rami išeiti į žmones. Pastatydavo abi dukras prie sienos ir liepdavo lašinius valgyti, o jos kaip vaikai tai nemėgo to balto lašinuko,tai mama įsigudrinus į kišenę įsidėdavo, viena kart kai pamatė,tai sukišo į burną viską ką ištraukė iš kišenės. Nu žodžiu čia galėčiau pasakot ir pasakot kaip su jomis tik nesielgdavo, užtat dabar senatvėj mano močiutė yra nemylima, su ja bendraujama tik iš reikalo,kad giminė ir viskas.
QUOTE(Elee @ 2011 01 14, 18:00)
Jau kažkur rašiau,kad pati nesu gavusi. Užtat mano mama nuo mano močiutės ohoho kaip gaudavo. Ir tiesiog "iš oro" mušdavo ir ją ir sesę kol išsiliedavo, tada galėdavo rami išeiti į žmones. Pastatydavo abi dukras prie sienos ir liepdavo lašinius valgyti, o jos kaip vaikai tai nemėgo to balto lašinuko,tai mama įsigudrinus į kišenę įsidėdavo, viena kart kai pamatė,tai sukišo į burną viską ką ištraukė iš kišenės. Nu žodžiu čia galėčiau pasakot ir pasakot kaip su jomis tik nesielgdavo, užtat dabar senatvėj mano močiutė yra nemylima, su ja bendraujama tik iš reikalo,kad giminė ir viskas.
Kažkoks sadizmas. Man taip gaila taip skriaudžiamų vaikų. Jie tokie bejėgiai, juos lydi nuolatinės baimės dėl tokio tėvų elgesio..Manęs, ačiū Dievui, niekada nemušė, bet bijojau aš jų vis tiek..Nežinau, kodėl..O mūsų vaikai jau visai mūsų nebebijo..
QUOTE(deltadu @ 2011 01 17, 19:56)
Manęs, ačiū Dievui, niekada nemušė, bet bijojau aš jų vis tiek..Nežinau, kodėl..O mūsų vaikai jau visai mūsų nebebijo.. 
Aš tai nenorėčiau, kad bijotų... Baimė man asocijuojasi su nepasitikėjimu.
Oi, gaudavau lupt nuo tecio
Visada zinodavau uz ka. Uz mela, uz nepagarba, neklausyma, bet niekada tecio nebijodavau, labai ji mylejau ir myliu, zinodavau, kad prisidirbau.
Po lupimo visuomet pasisodindavo ant keliu, prisispausdavo ir kalbedavome, kas buvo ne taip, kodel gavau lupt ir kaip mane myli. Bandziau ir as savo dukra nelupant aukleti, alia, kad ziuriu kuo toliau, tuo prasciau sekasi
Kalbejimas nieko nepadeda, o vakar atnese knyga atverstus skyreli ,,Paauglyste Mazdaug, zinai, mama, man paauglyste, todel viskas pateisinama
Manęs tėvai nemušė,nors auklejo griežtai.
Deja, gavau į kailį...
viena karta esu gavusi,nes velai grizau namo
Man mama yra pliaukstelejusi per uzpakali, kai visiskai prarado kantrybe. O su manim budavo sunku jos neprarasti
Bet iki siol sako, jog jai geda, kad tada nesusivalde ir labai grieztai pasisako pries fizines bausmes. As pati tikiuosi, kad niekada nepateksiu i tokia situacija su savo vaiku, nes irgi esu pries fizines bausmes ir manau, kad taip tevai tik savo silpnuma demonstruoja. Juokas ima perskaicius pasisakymus, kad tevai is pradziu lupdavo, o paskui aiskindavo, uz ka lupdavo. Tai negi negalima is pat pradziu paaiskinti vaikui, ka blogai padare ir apsieiti be dirzo?
Esu keletą kartų gavusi vaikystėje diržu, tai iki šiol labai nuoskaudą jaučiu. Koks vienas ar du rankos pliaukštelėjimai per užpaklaį dar galimą būtų suprast, bet jau kai ieško specialių priemonių tokių kaip diržas tai
Vaiką mušt tas pats kaip kokį gyvuliuką ar nusenusį dieduką- negalima!
Kartą esu gavus
tačiau to nesureikšminu, pačios su seserim prisidirbom. Užtat dar iki dabar mūsų mama dėl to jaučia kaltę, kai tik išeina klaba apei tai, taip ir atsiprašinėja.
QUOTE(Dramaqueen @ 2011 02 11, 23:06)
Esu keletą kartų gavusi vaikystėje diržu, tai iki šiol labai nuoskaudą jaučiu. Koks vienas ar du rankos pliaukštelėjimai per užpaklaį dar galimą būtų suprast, bet jau kai ieško specialių priemonių tokių kaip diržas tai
pritariu. kai pries stipru dieda koki, tai mamele ar tetukas nedristu rankos kelt, nes atgal gali gaut, o pries maziuka- nieko baisaus , " uzsidirbo"
Po lupimo visuomet pasisodindavo ant keliu, prisispausdavo ir kalbedavome, kas buvo ne taip, kodel gavau lupt ir kaip mane myli.