Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate gavę diržo? Kaip tai vyko?

niakas nemuse ... nu gal koki karta delnu ir sleptelejo uz kokius ozius... bet neskaitau tai musimu.

savo vaiku irgi nemusiau niekada

zmones gali ir kitais budais su vaikais bendraut, o ne fizinemis bausmemis mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu gavusi viso 3 kartus kol uzaugau g.gif , vieno net nepamenu bet mama pasake hihihi.gif . O gavusi uz ozius ir isterijas. Mano ir yra gavusi kelis kartus uz ozius
Atsakyti
Esu gavus ir daug.Bet jokiu nuoskaudu.Matyt reikejo.o ir saviems uzmetu,nes reikia kartais.nes siuolaikiniai vaikai zino tik savo teises,o pareigu visiskai ne.net ir mazyle,kuriai greit bus du metukai,jau pazista dirziuka.aisku visai butu gerai ir be dirziuko issiverst ir tikrai gerbiu tuos tevelius,kurie uzaugina vaikucius be dirziuko gerus ir protingus.
bet neskaitau kad geras vaikas,kai jam teveliai neduoda dirziuko,kai tevai patys nesusikalba,vaikas daro ka nori,nezino pareigu,nemoka elgtis sveciuose,skriaudzia kitus vaikus ir negerbia suaugusiu...
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2011 02 15, 17:36)
Esu gavus ir daug.Bet jokiu nuoskaudu.Matyt reikejo.o ir saviems uzmetu,nes reikia kartais.nes siuolaikiniai vaikai zino tik savo teises,o pareigu visiskai ne.

o šiuolaikiniai tėvai ką pažįsta? įstatymų, matyt, nelabai dry.gif

net ir mazyle,kuriai greit bus du metukai,jau pazista dirziuka.

UŽ KĄ?????bliamba, gi dar visai kūdikėlis
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2011 02 15, 16:36)
Esu gavus ir daug.Bet jokiu nuoskaudu.Matyt reikejo.o ir saviems uzmetu,nes reikia kartais.nes siuolaikiniai vaikai zino tik savo teises,o pareigu visiskai ne.net ir mazyle,kuriai greit bus du metukai,jau pazista dirziuka.aisku visai butu gerai ir be dirziuko issiverst ir tikrai gerbiu tuos tevelius,kurie uzaugina vaikucius be dirziuko gerus ir protingus.
bet neskaitau kad geras vaikas,kai jam teveliai neduoda dirziuko,kai tevai patys nesusikalba,vaikas daro ka nori,nezino pareigu,nemoka elgtis sveciuose,skriaudzia kitus vaikus ir negerbia suaugusiu...

jei teisingai supratau iš info, mušat ne tik dar visai kūdikį savo, bet ir svetimus vaikus? Nebijot vieną dieną gaut atgal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 15 vasario 2011 - 17:57
QUOTE(velute @ 2011 02 15, 19:36)
o ir saviems uzmetu,nes reikia kartais.nes siuolaikiniai vaikai zino tik savo teises,o pareigu visiskai ne.

O suvokima apie pareigas tik dirzu iskiepyti galima? g.gif
Atsakyti
negerbia suaugusiu...

kokia protinga mama bigsmile.gif pasirodo pagarba dirzu galima nusipelnyt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi esu lupt gavus.. Ir dirzu,ir rykste ir ranka per veida..Namuose kabojo dirziukas tam reikalui,jei ka vis grasindavo juo. Uz atsikalbinejima, nustatytu pareigu nevykdyma kazkaip vis stengiuosi pateisinti. Bet kiek esu gavus uz visiskus niekus,ar netgi uz tai prie ko visiskai nagu neprikisau. Va pastaruosius atsimenu labai gerai ir jauciu didele nuoskauda,nors praejo nemazai metu. Neisivaizduoju kaip jiem atleisti,naudotos ivairio technikos,bet..iki siol kyla agresija pries juos apie tai prisiminus mad.gif mad.gif Savo vaikuciu kad ir ka bepridirbtu ,net pirstu nepaliesiu. Neisivaizduoju kaip galima musti vaika doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2011 02 15, 16:55)
o šiuolaikiniai tėvai ką pažįsta? įstatymų, matyt, nelabai dry.gif
UŽ KĄ?????bliamba, gi dar visai kūdikėlis

Dvieju metu vaikas jau nebe kudikelis. Mazas vaikutis , bet jau daug ka supranta. Ir tevus pasokdinti tikrai moka! biggrin.gif
Atsakyti
ale siuolaikiniai tevai kazko pamirsta, kad vaikai tas pareigas turi ne patys issigooglint ir suprat, o patys tevai turi jas iskiepyt (o, kad su nervais ar kuo prastai, kad tam jiem dirzo prireikia, tai jau ne vaiku kalte).
Atsakyti
Toks jausmas kad tevai idealus o va vaikai nu nieko nemoka ir neklauso kitaip jai dirzo nepaimsi blink.gif Tikrai juk kur tam vaikui ka zinot, jam siame pasaulyje viskas nauja, jai jis kazko pasieke karta rekimu ar neklausimu, jis tai darys ir toliau, o jai ji musit, pas vaika bus sumaistis viduje uzka? kodel? juk tai buvo galima.Tikrai normalus tevai uzaugina normalius vaikus tik ne su dirzu, va kaip viena mamyte rase kokios jai nuoskaudos yra like is vaikystes nes tevai reik nereik emesi dirzo, pas mano vyra tas pats, nes auklejimas buvo dirzu - tai didziule psihologine trauma!Jus norite kad vaikas suprastu , elgtusi tinkamai, stengtusi suprast kai jam nera aiskinama, o imamas dirzas, o patys ka darote? Net nenorite idet pastangu kad vaikui isaiskint, paaiskint , nes tai didziulis darbas, lengviausia - duoti dirzo blink.gif
Esu as viena kart gavusi dirza, buvau 3 klaseje, zinau uz ka gavau, tikrai buvau daug prisidirbusi ir suprantu mama, jai truko kantrybe, gavau labai daug ir skaudziai, net iki kraujosruvu, bet neteisiu mamos, mama pati buvo didziuleme strese ir verkiau tada apsikabinusi mama ne del to kad skauda man, o todel kad skaudziai padariau mamai, ji sedejo ir verke , verke is nevilties , verke del to kad paime man dirza.Tai buvo didziule pamoka man ir tada tikrai atvede mane i proteli, daugiau niekada taip nebesielgiau, o mama tapo man dar artimesne, supratau kiek as jai skausmo suteikiau.
Buna gyvenime situaciju kai reikia to dirzo, bet tikrai laaaaaaabai retai ir tikrai uz labai rimtus nusizengimus, o ne del to kad nepaklause, nepadare , nesuprato, o tuo labiau mazus vaikus blink.gif Gaila tikrai vaikuciu tokiu tevu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamux* @ 2011 03 05, 02:32)
Dvieju metu vaikas jau nebe kudikelis. Mazas vaikutis , bet jau daug ka supranta. Ir tevus pasokdinti tikrai moka!  biggrin.gif

Tai kalbetis reikia, jei supranta, o ne lupti doh.gif
Atsakyti