Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

ledu nevalget?seniau sake liepdavo valgyt
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 12 27, 18:06)
man ir ligoninej skaudejo ausis ryjant,net užkritinejo,gyd sakiau pažiurejo sako nieko tokio.apie skysčius nesake,einu tada arbatos darytis.
o kodel gailejais?juk pati galejai niemsilio nusipirkt g.gif
ar trynet maista?as nieko netrinu,nemalu,gal negerai blush2.gif  g.gif

Tuomet net nepagalvojau, kad galiu pati isigyti Nimesil be recepto. Recepta man paeme kai pirkau vaistus, galvojau, kad be recepto neparduodami ax.gif po poros dienu skausmo nebeliko thumbup.gif
Daugiausia kosytemis maitinausi arba kruopu sriubomis biggrin.gif dar jogurtus, surelius be sokoladinio glaisto, barankas mirkydavau piene, bananus. Bandziau trinti ir valgyti kotletukus, zuvi, bet man sunkiai rijosi, tai prie tokio maisto grizau mazdaug po dvieju savaiciu.
Man rodos, kad nieko blogo, jei tik sugebat nuryti, negrauzia gerkles 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(renatuxaass @ 2010 12 27, 18:38)
ledu nevalget?seniau sake liepdavo valgyt

Vakare sesute atejo ir pasake, kad gerklei atgaivinti galim sukirsti ledu bigsmile.gif bet man kazkaip nebuvo noro ta vakara valgyti schmoll.gif
galima ledus valgyti, bet reikia atsisildyti, kad nebutu salti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 28 gruodžio 2010 - 08:59
QUOTE(Balerina:) @ 2010 12 28, 08:58)
Tuomet net nepagalvojau, kad galiu pati isigyti Nimesil be recepto. Recepta man paeme kai pirkau vaistus, galvojau, kad be recepto neparduodami

šiaip - nimesilis receptinis ir tvarkingoje vaistinėje be recepto negausite. dėl to ir receptą paėmė - kad nebandytum gauti daugiau nei gydytojas paskyrė.
Atsakyti
QUOTE(kokošė @ 2010 12 28, 10:02)
šiaip - nimesilis receptinis ir tvarkingoje vaistinėje be recepto negausite. dėl to ir receptą paėmė - kad nebandytum gauti daugiau nei gydytojas paskyrė.

As taip buvau pagalvojus, kad jis receptinis ir be recepto neduos, nes recepto negrazino biggrin.gif tai net nebandziau pirkti, gal butu ir pardave be recepto ax.gif
Atsakyti
Nimesili asmeniškai gėriau kelias dienas tol kol man jo reikėjo, paskui atrodo tik prieš naktį esu gėręs. Šiaip jau trečia savaitė po operacijos, tad praktiškai jau sveikas, tik viena bėda - kai žiovauju tai tikrai skauda:) neišsitampę gal ten tie audiniai pakankamai dar:)

Šiaip dėl ledų nežinau, bet, kad kojas šiltai laikyti ir saugoti nuo peršlapimo ir pan. tai tikrai:)
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 12 26, 20:23)
is sito sakinio kitaip suprast galima 4u.gif o kaip bus po to, kokie skausmai juk nuo žogaus priklauso,kiek skausmui jautrus ir ttt,kai gulejom ligoninej su kita panele tai jai labiau skaudejo,pas ja ir puliu labai daug buvo, dar priklauso kokie ten randai like po puliuojančiu ansktesniu anginu, o ir toje pačioje istaigoje juk nevienas gyd.operuoja..
Papildyta:

čia klausimas ar ne? ar istiesu negalima?as jau ligoninej valiaus dantis g.gif

Dantų tipo valytis negalima,bet aš negalėjau pakęst to kvapo iš burnos,tai valydavausi kas 20-30min.bet giliai nekišdavau šepetėlio-tik iki iltinių dantų.
Dėl nimesilio-jis neva receptinis,bet turbūt dar nė karto nepirkau jo su receptu lotuliukas.gif doh.gif
Dėl ledų-man gydytoja liepė nevalgyt pirmą savaitę.Tai nevalgiau,o ir po to tik kelias porcijas.
Nimesilio aš iš vis nevartojau,nes man jis nepadeda.Naudojau Solpadeiną apie 14dienų.Ligoninėj pradžiai leido diklofenaką,bet jis man nepadėdavo.Tada leisdavo analginą+tavegilį arba ketanovą.
Leisdavo 3 kartus per dieną,bet ir tai beveik visą laiką skaudėdavo.. doh.gif
Beto,mano buvusi tonzilių vieta tokia neaiški.Iš abiejų pusių yra lyg tokie kauburėliai nelygūs,tai sakė,kad gali būti,kad atauginėja jos,bet dar neaišku.
Sakė pažiūrės tonziles,kai atvarysiu nosį operuot,tai gegužės mėn.Sakė,kad jei atauginėja-tai jau tada bus pilnai ataugusios,o jei ten randai tokie,tai nieks nesikeis.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 12 28, 13:45)
Dantų tipo valytis negalima,bet aš negalėjau pakęst to kvapo iš burnos,tai valydavausi kas 20-30min.bet giliai nekišdavau šepetėlio-tik iki iltinių dantų.
Dėl nimesilio-jis neva receptinis,bet turbūt dar nė karto nepirkau jo su receptu  lotuliukas.gif  doh.gif
Dėl ledų-man gydytoja liepė nevalgyt pirmą savaitę.Tai nevalgiau,o ir po to tik kelias porcijas.
Nimesilio aš iš vis nevartojau,nes man jis nepadeda.Naudojau Solpadeiną apie 14dienų.Ligoninėj pradžiai leido diklofenaką,bet jis man nepadėdavo.Tada leisdavo analginą+tavegilį arba ketanovą.
Leisdavo 3 kartus per dieną,bet ir tai beveik visą laiką skaudėdavo.. doh.gif
Beto,mano buvusi tonzilių vieta tokia neaiški.Iš abiejų pusių yra lyg tokie kauburėliai nelygūs,tai sakė,kad gali būti,kad atauginėja jos,bet dar neaišku.
Sakė pažiūrės tonziles,kai atvarysiu nosį operuot,tai gegužės mėn.Sakė,kad jei atauginėja-tai jau tada bus pilnai ataugusios,o jei ten randai tokie,tai nieks nesikeis.

Aš trys savaitės kaip po operacijos ir pas mane sugijusios vietos su mažais gumburėliais abiejose pusėse žemeliau taip:) tikiuosi čia taip turi būti tiek Jums tiek man:D Kažkaip nesitiki, kad vos po trijų savaičių ims ir ataug... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(faifai @ 2010 12 28, 17:31)
Aš trys savaitės kaip po operacijos ir pas mane sugijusios vietos su mažais gumburėliais abiejose pusėse žemeliau taip:) tikiuosi čia taip turi būti tiek Jums tiek man:D Kažkaip nesitiki, kad vos po trijų savaičių ims ir ataug... sad.gif

Nezianu ar taip turi buti, bet pas mane irgi taip buvo 4u.gif buvau issigandus, kad negraziai man ispjauste operacijos metu bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki,nemesili visada pirkdavau be recepto,tai ir dabar perku taip.visose vaistinese turbut musu mieste parduoda.
rytoj eisiu pasirodyt gyd, užejo skausmai naktim ko anksčiau nebuvo,bet ne tiek gerkle kiek ausis skauda. siandien kalbu prasčiau ir ryt sunkiau nei pries kelias dienas,na pati kalta,vakar kojas pasaliau,tikiuosi labai kad nieko blogo nenutiks. doh.gif bet kol nuvažiuosiu jau nusalsiu. doh.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(faifai @ 2010 12 28, 16:31)

Po trijų sav.tikrai neatauginės.Tasa dar patinimas būna nenuėjęs.Pas mane irgi buvo,tada praėjo ir dabar vėl kažkokie šd atsirado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 12 29, 13:26)
sveiki,nemesili visada pirkdavau be recepto,tai ir dabar perku  taip.visose vaistinese turbut musu mieste parduoda.
rytoj eisiu pasirodyt gyd, užejo skausmai naktim ko anksčiau nebuvo,bet ne tiek gerkle kiek ausis skauda. siandien kalbu prasčiau ir ryt sunkiau nei pries kelias dienas,na pati kalta,vakar kojas pasaliau,tikiuosi labai kad nieko blogo nenutiks. doh.gif bet kol nuvažiuosiu jau nusalsiu. doh.gif
sekmes 4u.gif

Pamenu man irgi taip buvo nutike. Jau buvo praeje skausmai ir kazkur susalau. Ryte atsikeliu ir jauciu, kad gerkle skauda blush2.gif tai visa diena geriau ramuneliu arbata ir kita diena skausmas atlego thumbup.gif
Saugokit save, stenkites nesusalti, apmuturiuokit kakla tiek namie bunant, tiek lauke ir stenkites lauke nekalbeti 4u.gif
Atsakyti
sesutes ligoninej sake,kalbekit kuo garsiau,ir rykit didesniais kasniais,tada taip ilgai netruks tas skausmas,reikia mankstinti tuos raumenis
Atsakyti