QUOTE(renatuxaass @ 2010 12 27, 16:57)
kiek dienu po operacijos geret nemesili?as ligoninej dvi dienas leidžiamus gavau,gryžus 2 dienas niemsilis,siandien sakau jau nebereikia,iki pietu viskas gerai,skauda kaip kad gerkle raudona butu,bet užsičiaudejau -suskaudo gerokai,po to valgyt kukulius susiruosiau,ir ryjant net ausis skaudejo,tai nežinau gal dar pagert ta nemesili

o gal del ciaudulio isdraske
Iki pirmo pasirodymo pas gydytojos, t.y. 7-8 dienas. Tiek man buvo israse, po to kai pasirodziau klause ar reikia dar Nimesil, sakiau ne. Po to gailejausi, nes skaudejo, bet pora dieneliu paskaudejo ir praejo
Jeigu skausmas jauciamas net ausyse, man rodos reikia gydytojui pasakyti

man skausmas buvo perejes i dantis, bet as nieko nesakiau ir visa laika prakentejau. Po to cia viena forumiete rase, kad butinai reikia pasisakyti gydytojui. Bet man nieko del to skausmo nenutiko
Papildyta:
QUOTE(faifai @ 2010 12 26, 20:26)
Keisčiausia, kad neišrašė man nei jokių skalavimo skysčių, nei šiaip kokių vaistukų. Tik nuo skausmo receptuka gavau. Kiek teko domėtis tai išrašo vis ką nors.
Man irgi nieko nebuvo israse skalautis, receptas nuo skausmo ir vsio

jau pirma diena po operacijos liepe gerti daug saldzios ramuneliu arbatos. Per 2-3 savaites as kokius 5 pakus sugeriau tos arbatos
Papildyta:
QUOTE(markse @ 2010 12 26, 21:04)
o skalauti ir negalima...net dantų valytis negalima

dantu valytis man irgi uzdraude, nebent is virsaus, bet sunku buvo prasizioti, tai kokia savaite is viso nevaliau. Po to pradejau valyti tik is virsaus