Su sventem
as ir bijojau operacijos(dabar jau 4diena po jos)didžiausia dilema buvo su narkoze- a r vietine nejautra, gyd.labai ikalbinejo su narkoze,sako taip saugiau ir kokybiskesne operacija,gal bijojo kad spurdesiu o salia miego arterija eina,dar kad vietine viskas daroma skubomis kad nekankint žmogaus,bet atsilaikiau nepasidaviau

nors ir operacijos diena ikalbinejo,bet sakau kam man jos rekia,po jos palatos kaimyne pasakojo 3men atmintis slubavo,baisiai veme ir ttt
nu ir nieko,ramiai prasedejau ta 20min,nieko nejutau,kraujo nebijau,o fontanais ten jo ir nebuvo,kai ramiai guli nekalbi nevalgai tai man visai neskauda,tai po operacijos iskart pirma diena nekalbejau nevalgiau tai ir nuskausminamuju nereikejo,kitas 2 dienas kol ligoninej rytais diklako leido,vakare nieko,vakar per kučias jokiu as ten kosiu nevalgau,viska valgiau tik ilgai kramciau.
siandien jau pagal situacija žiuresiu nimesili reiks gert.blogiausia kad per naujus bus praeje 10dienu po operacijos,as maniau kad tiek gana ir jau galesiu alkoholio pavartot biskeli,bet gyd sako griežtai 14dienu,tai susinervinau,o gal surizikuot?...
nu is mano patirties tai nebuvo tiek baisu kiek tikejau