Issioperavau ir as tonziles

Per daznai atsinaujindavo, gerkle baisiai zydedavo, skausmas budavo nepakeliamas

Jau pries 3 metus LOR rekomendavo man issioperuoti, bet vis tam "laiko" nebudavo
Tai va... aprasysiu kaip man viskas buvo
Nezinau kodel ten jus po 2 men registruoja, bet as pasiskambinusi gavau po 2 savaitciu, bet pati nusikeliau dar porai, nes turejom suplanuota kelione.
Pries operacija (mazdaug savaite) reikia atlikti visus tyrymus: kraujo kresejimo, gliukozes, slapimo, bendras kraujo, kardiograma, atrodo tiek
Operacija man paskirta buvo spalio 5, tai 4 d. kaip ir turejo guldyti, bet atvaziavau tik dokumentus ir popierius susitvarkiau, dar pasake kad gerti tonsilgon'a, kad pries operacija staigiai angina nesuzydetu, ir kita ryta buti apie 8 val. nevalgiusiai ir negerusiai ir paleido namo
Kita ryta isoperavo, operavausi su lazeriu, kazkaip tuo senu budu nelabai pasitikiu del atauginejimu ir ilgesnio gyjimo laiko

Po operacijos is karto buvau pakelta, sulasinta pora laseliniu, tada pasnaudziau ir atsigavau. Zinoma ryti baisiai skauda, vaistus nuo skausmo leidausi tris kartus, vakare du ledus suvalgiau, o sekancia diena jau ir ligonines maista valgiau, tik zinoma, nelabai man sekesi
Dar kita ryta mane jau paleido namo. Tai sumoje tik dvi naktis ligoninej praleidau
Dabar geriu karts nuo karto nimezili ir antibiotikus. Pirmadieni vaziuosiu pasirodyti. Sakusmas ryjant yra ir manau, kad dar ilgokai laikysis. Bet svarbiausia, kad jau po visko