Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

QUOTE(markse @ 2010 10 09, 15:40)
o gal reiktų su gydytoju pasikonsultuot? "nenoriu, kad atidėtų"  doh.gif  gal geriau atidėtų, nei paskui su išpjauta gerkle ir dar komplikacijomis gulėt  unsure.gif  šiaip man keista, kad kraujo tyrimus prieš 10 dienų galima pasidaryt...per tuos dešimt dienų ir susirgti du kartus galima  biggrin.gif

Jo.Tyrimai 10d. senumo,tai nelabai patikimi.Aš darysiuosi 28d.,o 2d. operuos.Tai manau bus galima normaliai vertint.Mielai daryčiausi dieną prieš operaciją,bet Lapkričio 1d. matyt nedarbo diena.Nea.Pasveiksiu.3sav.iki tos operacijos dar...ar su antibais ar be jų-aš vis tiek pasveiksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 10 09, 15:40)
o gal reiktų su gydytoju pasikonsultuot? "nenoriu, kad atidėtų"  doh.gif  gal geriau atidėtų, nei paskui su išpjauta gerkle ir dar komplikacijomis gulėt  unsure.gif  šiaip man keista, kad kraujo tyrimus prieš 10 dienų galima pasidaryt...per tuos dešimt dienų ir susirgti du kartus galima  biggrin.gif

Man LOR liepe pries operacija gerti Tonsilgon'a (aplamai, pas mane jis ir tantum verde purskalas rankineje pastoviai guledavo unsure.gif ), grieztai jokiu metiniu gumu, saldainiu ir viso kito kas su meta, dar vakarais dezinfekuoti gerkle su Tantum verde purskalu 4u.gif
Aplamai, kas nebandet Tonsilgono, patariu pabandyti mirksiukas.gif Kai atradau, tai net tonziliu uzdegimas daug lengviau praeidavo, jis ir yra skirtas daznai atsinaujinanciam tonziliu uzdegimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 10 09, 22:58)
Aplamai, kas nebandet Tonsilgono, patariu pabandyti mirksiukas.gif  Kai atradau, tai net tonziliu uzdegimas daug lengviau praeidavo, jis ir yra skirtas daznai atsinaujinanciam tonziliu uzdegimui 4u.gif

man savo dukrai girdau. Tai efektas tikrai pasimatė thumbup.gif jos tonzilės net sveikos buvo labai išdidėjusios, išsižioja, tai ryklės nesimatė. O po kokių 2 sav vartojimo, tai dailiai apmažėjo iš kraštelių, formą įgavo rolleyes.gif jau vėl jaučiu reikia girdyt...
Atsakyti
o man su pulinga angina sitie lasai nepadeda, ir mergaitei jokio poveikio nebuna, vistiek i kelinta diena islysdavo pulinga, na, dabar kai angina salinta, tai nebandziau, gal ir butu efektas g.gif
Atsakyti
Jezau kaip atsibodo ta angina. eta skauda, bet tie pulinukai toki diskomforta kelia doh.gif . O ir kvapas is burnos kartais yra turbut del to doh.gif Tik kaz ar as kada rysiuos operacijai unsure.gif

Ar skauda, kai operuoja?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 10 10, 15:21)
Tik kaz ar as kada rysiuos operacijai unsure.gif

Ar skauda, kai operuoja?

Man prireike triju metu pasiryzimui cool.gif Galiu patikinti, kad verciau kuo greiciau, nes kenkia sirdziai, sanariams ir t.t., pati turbut gerai zinai mirksiukas.gif

Tikrai neskauda biggrin.gif Nes tuo metu esi giliame sapne 4u.gif

As tik vieno labai bijojau, kai anesteziologe pasake, kad kuri laika pati kvepuosi, o po to nustosi ir kuri laika uz tave aparatas kvepuos blink.gif Tada mazumele issigandau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 10 10, 15:21)
Jezau kaip atsibodo ta angina. eta skauda, bet tie pulinukai toki diskomforta kelia  doh.gif . O ir kvapas is burnos kartais yra turbut del to  doh.gif  Tik kaz ar as kada rysiuos operacijai unsure.gif

Ar skauda, kai operuoja?

Visa sia vasara pas mane gerkles neskaudejo, bet pulinukai visada ant tonziliu buvo. Is tikro nera taip nekalta tie pulinukai ax.gif ten bakterijos, kurios zaloja tavo organizma - vieniems skauda sanarius, kitiems kimba i sirdi, tretiems i inkstus. As skusdavaus tik angina, niekada nebuvau ligu maisas, tai ir zinios menkos apie ligas. Tai vat LOR gydytojas paklause ar su sirdim, inkstais viskas tvarkoje, tada tik supratau is kur pas mane pulsas 90 doh.gif man taip paaiskino, kad mano tonziles apsaugos jau neatlieka, besisunkiantys puliai tik nuodija organizma.
Kai operuoja neskauda, miegi thumbup.gif realiai skausma jauciau tik nustojus gerti nuskausminamuosius vaistus ir tai tik kelias dienas, po to skausmas dingo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 10 10, 16:12)
kad kuri laika pati kvepuosi, o po to nustosi ir kuri laika uz tave aparatas kvepuos blink.gif  Tada mazumele issigandau blush2.gif

o aš pati pajaučiau prieš užmigdama, kad kvėpuot negaliu doh.gif paskutinį, ką prisimenu, tai deguonies kaukę artėjančią smile.gif br...bijojau labiausiai narkozės...
Atsakyti
aga, bijau ir as, vat mergaite sutvarkem, dabar mano eile, ale kaip nebijot...pulinukai man ir buna, bet jei neskauda gerkles, nekrecia saltis, nieko nedarau, bet jei pajuntu kaulu lauzyma ir erstejima, o issiziojus pamatau vaizda su pulinukais, viskas jasna-vaistine ir klacidas doh.gif preita savaite taip ir buvo, tik ryta nubudus pajutau perstejima, issiziou, o abiejose pusese nedaug , bet yra, po pusryciu kaulu lauzymas...nusipirkau vaistu ir kita diena jau zvali buvau, bet pulinukai nedingo niekur..jei speju susisukt nesulaukus aukstos temp, praeina viskas tfu tfu tfu normaliai, o siemet atostogas sutikau palangoje su 39 temp doh.gif is ryto buvo negera, bet isvaziavom, bevaziuojant pajutau, kad jau viskas, bet negeriau vaistu, nuvykom i vieta, temp baisi, puoliau gert antib, bet ta vakara su pauksciais kalbejausi, kita ryra jau geryn, dar grynas pusu oras, jodas, per 3 dienas atsistojau ant koju, bet pulinuku savaite buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 10 10, 16:40)
o aš pati pajaučiau prieš užmigdama, kad kvėpuot negaliu  doh.gif  paskutinį, ką prisimenu, tai deguonies kaukę artėjančią smile.gif br...bijojau labiausiai narkozės...

biggrin.gif jooo, ir man narkoze nepatiko rolleyes.gif
Atsakyti
O visada su pilna narkoze operuoja? Prisimenu, kad seniau ji tik vietine budavo, tai taip isibaiminau doh.gif Man jau danties rovimo pakako ir vaikysteje adenoidu operacijos su vietiniu nuskausminimu blink.gif Tai dabar net purto pagalvojus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 11 spalio 2010 - 14:39
ne visada smile.gif vieną palatos kaimynę ėmė ir išoperavo su vietine nejautra doh.gif vajej, sakė ji ten ir vėmė, ir kaip tik jai ten nesisekė. Sakė, jie būtų žinojusi, niekada nebūtų tai operacijai pasiryžusi. Bet kita medalio pusė, kol mes trys gulėjom paslikos po narkozių, ji po 2 valandų jau rūkyt išlėkė blink.gif lotuliukas.gif vakare jau ir valgė kažką, šokoladus, jogurtus biggrin.gif kai tuo tarpu mums net gerti neleido biggrin.gif greičiausiai ir jai nebūtų leidę, jei būtų kas nors žinojęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 11 spalio 2010 - 14:46