Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

Na as geriau pakenteciau po to. Nes per operacija tiesiog nualpciau doh.gif

O tai cia reikia tartis del tos pilnos narkozes?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 10 11, 15:46)
Na as geriau pakenteciau po to. Nes per operacija tiesiog nualpciau doh.gif

O tai cia reikia tartis del tos pilnos narkozes?

ne, tartis nereikia. manau ir gydytojams daug paprasčiau, kai pilna narkozė. Manęs šiaip paklausė, kaip aš norėčiau ir ar jautri gerklė. kai pasakiau, kad gerklė jautri, klausimų nekilo smile.gif bet čia dar poliklinikoj.
o ta moteriškė labai lindo gydytojui į akis ir prašėsi operuojama, nes jai pasakė, kad operuos kitą dieną, nes nėra jau vietų. Tai matyt prisiprašė pati lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 11 spalio 2010 - 14:50
Na laukiau sitiek metu, tai galiu dar tiek pat laukti biggrin.gif . Kazi tik kaip prisiversti pas loristus nueit g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 10 11, 15:55)
Na laukiau sitiek metu, tai galiu dar tiek pat laukti biggrin.gif  . Kazi tik kaip prisiversti pas loristus nueit g.gif

jei tai nesukelia rimtų problemų, širdis tvarkoj, sąnariai tvarkoj, tai tik stiprinti imunitetą ir tiek smile.gif tikrai neverta taip imti ir pjauti.
Atsakyti
Tiesa,dar noriu paklaust...Ar kuri jautėt,kai jus intubuot pradėjo?Nes mane kai paskutinį sykį operavo...tai,kad anesteziologę kur šikančią sutrauktų-pradėjo per anksti intubuot.Mane vos vos primigdė...tai pradėjau šaukt,kad nustotų,nes apsivėmus būčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 10 11, 19:59)
Tiesa,dar noriu paklaust...Ar kuri jautėt,kai jus intubuot pradėjo?Nes mane kai paskutinį sykį operavo...tai,kad anesteziologę kur šikančią sutrauktų-pradėjo per anksti intubuot.Mane vos vos primigdė...tai pradėjau šaukt,kad nustotų,nes apsivėmus būčiau  doh.gif

doh.gif doh.gif na dar tokiu ciudu negirdejau doh.gif gerai kad jau po operacijos esu, nes jau buciau pradejus bijoti vosokiu nesamoniu unsure.gif
Atsakyti
geriausia visai nieko neskaityt, nes tik baimių prisivarai bereikalingų....aš irgi ėjau su šimtu baimių. Pirmą kartą dėl streso net operaciją atidėjo, nes temperatūra sukilo iki 37.8 doh.gif antrą kartą iškart pasakiau, kad stresuoju ir jei neoperuos čia ir dabar, vakare gali būt blogai biggrin.gif tai operavo smile.gif o iš tikrųjų operacija nebuvo verta tiek mano nervų.....
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 10 11, 15:44)
ne visada  smile.gif  vieną palatos kaimynę ėmė ir išoperavo su vietine nejautra  doh.gif  vajej, sakė ji ten ir vėmė, ir kaip tik jai ten nesisekė. Sakė, jie būtų žinojusi, niekada nebūtų tai operacijai pasiryžusi. Bet kita medalio pusė, kol mes trys gulėjom paslikos po narkozių, ji po 2 valandų jau rūkyt išlėkė  blink.gif  lotuliukas.gif  vakare jau ir valgė kažką, šokoladus, jogurtus  biggrin.gif  kai tuo tarpu mums net gerti neleido  biggrin.gif greičiausiai ir jai nebūtų leidę, jei būtų kas nors žinojęs  lotuliukas.gif

blink.gif As jau savaite po operacijos, ir net negaliu apie rukyma net pagalvoti blush2.gif

QUOTE(Magnifique @ 2010 10 11, 19:59)
Tiesa,dar noriu paklaust...Ar kuri jautėt,kai jus intubuot pradėjo?Nes mane kai paskutinį sykį operavo...tai,kad anesteziologę kur šikančią sutrauktų-pradėjo per anksti intubuot.Mane vos vos primigdė...tai pradėjau šaukt,kad nustotų,nes apsivėmus būčiau  doh.gif

Pries penkis metus mano draugei anesteziologe nepataike (dalinei nejautrai) i stubura, tai ta vargse jau pradejo pjauti doh.gif cezario operacija buvo, tai kai pradejo staugti, gydytojai net negalejo patiketi doh.gif , o dar pinigu buvo gavusi ir va tau, normaliai net nesuleido

QUOTE(markse @ 2010 10 11, 21:46)
geriausia visai nieko neskaityt, nes tik baimių prisivarai bereikalingų....

drinks_cheers.gif As pries operacija paskaitinejau nete ir bereikalo doh.gif Baisiausia buvo, kad radau, jog 1 is 100 miego arterija eina per pacias tonziles blink.gif tai visumoje jas pasalinus gali nebeatsibusti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 10 12, 09:48)
:Baisiausia buvo, kad radau, jog 1 is 100 miego arterija eina per pacias tonziles blink.gif  tai visumoje jas pasalinus gali nebeatsibusti blink.gif

doh.gif lotuliukas.gif o aš, kad jei su širdim kažkas netvarkoj, tai operaciją reikia atidėti, kad ji pavojinga. O mano širdelė vis daužydavosi, ale šeimos gydytojams neatrodė, kad kažkas rimta smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau,jei ką gąsdinu,bet tikrai nenoriu,kad pradėtų plaučius ventiliuot,kol aš dar sąmoninga....
Jo,tą dėl miego arterijos irgi žinau...Bet tik dabar susimąsčiau... doh.gif
O dėl širdies problemų man iš anksto pasakė,kad teks ilgiau ligoninėj pagulėt,pastebėt,nes didesnė kraujavimo tikimybė,nes turiu aukštą spaudimą ir širdies blokadą.
Poryt būsiu Santariškėse,tai užsuksiu pas LOR savo,jei ji bus.Noriu paklaust,kaip visgi dėl tų vaistų.Nes man,išgėrus tabletę,spaudimas tik po keletos valandų pradeda krist.Todėl jei neišgesiu ir tik nuvarius į ligoninę pasakys,kad galiu gert,tai operuot tik kokią 1 val.galės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 10 11, 18:56)
jei tai nesukelia rimtų problemų, širdis tvarkoj, sąnariai tvarkoj, tai tik stiprinti imunitetą ir tiek smile.gif tikrai neverta taip imti ir pjauti.

is kur dabar zinosi, ar tos sirdies ir sanariu problemos del to doh.gif . Sanariai gali skaudeti ir del kitu mano ligu. O sirdeles ritmo sutrikimu ir be to daznokai buna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 10 12, 14:38)
is kur dabar zinosi, ar tos sirdies ir sanariu problemos del to  doh.gif .

nu aišku tik viena, kad angina sveikatos nepriduoda smile.gif
Atsakyti